The Man From Earth - Çok Güzel Bir Bilim-Kurgu
-
İslamiyet gibi her sorulana mantıklı cevaplar veren bi dine mensup biri olarak söylüyorum,
gerçek islam bilginleri gibi her sorulana mantıklı cevaplar veren müthiş bir film. yazanın ellerinden öpüyorum.
-
filmi indirdim fakat altyazıdaki turkce karakterler doğru düzgün çıkmıyor. nasıl düzeltebilirim. oynatıcı vlc media player
-
Elinde hotfile linki olan varmı?
-
La izledim konusu iyide amk sarmıyo be
-
hotfile verinde indrek amq yaaaw :S
-
güzel film. bi oda içinde geçiyo ama gayet sürükleyici. film ateist bi yaklasım sergiliyo. bide adam neyse söylemiyim izlemeyenler vardır :)
-
Adam nasıl yaşlanmadığını söylüyor mu ? Az önce izledim filmi ama dikkatli izlemediğim için sanırım kaçırdım bu kısmını, "35 yaşında diğer insanların yanlış yaptığı bir şeyi doğru yaptım" şeklinde bir diyalog geçmişti filmin başında, bunu açıklamadı mı yoksa ben mi kaçırdım ? Tekrar açıp bakamam çünkü çok berbat bir filmdi, tamam güzel kurgulanmış ama çok boktan saçma sorular diyaloglar geçiyor ; Her soruya mantıklı cevap falan yok, mantıklı cevap veremeyeceği sorulmayan sorular var bu filmde
Ayrıca dublaj izlemeyin bunu orjinali veya altyazılı izleyin çünkü diyaloglar art arda kısa olduğu için dublajda bazı yerler anlaşılmayabilir