folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder The Man From Earth - Çok Güzel Bir Bilim-Kurgu

The Man From Earth - Çok Güzel Bir Bilim-Kurgu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

İslamiyet gibi her sorulana mantıklı cevaplar veren bi dine mensup biri olarak söylüyorum,

gerçek islam bilginleri gibi her sorulana mantıklı cevaplar veren müthiş bir film. yazanın ellerinden öpüyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

filmi indirdim fakat altyazıdaki turkce karakterler doğru düzgün çıkmıyor. nasıl düzeltebilirim. oynatıcı vlc media player

le le le sakine
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeg392
    zeg392's avatar
    Erkek

Elinde hotfile linki olan varmı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arno
    Arno's avatar
    Erkek

La izledim konusu iyide amk sarmıyo be

Ay Go Yuu Go Wee Go ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

hotfile verinde indrek amq yaaaw :S

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

güzel film. bi oda içinde geçiyo ama gayet sürükleyici. film ateist bi yaklasım sergiliyo.  bide adam   neyse söylemiyim izlemeyenler vardır :)

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Brunei
    Brunei's avatar
    Erkek

Adam nasıl yaşlanmadığını söylüyor mu ? Az önce izledim filmi ama dikkatli izlemediğim için sanırım kaçırdım bu kısmını, "35 yaşında diğer insanların yanlış yaptığı bir şeyi doğru yaptım" şeklinde bir diyalog geçmişti filmin başında, bunu açıklamadı mı yoksa ben mi kaçırdım ? Tekrar açıp bakamam çünkü çok berbat bir filmdi, tamam güzel kurgulanmış ama çok boktan saçma sorular diyaloglar geçiyor ; Her soruya mantıklı cevap falan yok, mantıklı cevap veremeyeceği sorulmayan sorular var bu filmde

Ayrıca dublaj izlemeyin bunu orjinali veya altyazılı izleyin çünkü diyaloglar art arda kısa olduğu için dublajda bazı yerler anlaşılmayabilir

Toplam Hit: 12064 Toplam Mesaj: 78