The Mutant - Viper - Audi A6 - Mack Truck
-
Benim olay biraz farklı. Ekmeğimiz bu işten cıkıyor anlayacağınız hobi değil. Ancak aşağıdakiler hobi için boş zamanlarda yaptığım çalışmalardan birkaçı. Bir de dikkatimi çekti, iyi iş cıktıgında insanlar yapan kişiye inanamıyabiliyorlar. Eğer şüphe duyanınız olursa dosyalarıda gönderebilirim
-
arabalar hakkinda yorum yapmiyorum ama ilk resmi cok onceden gordum ve baska birisi yaptigini iddia etmisti
-
digerleri snrm sadece ustunde oynanmis ama 1. super duruyo...
-
Auidinin yapım aşamasından bir render. Cinema 4D Forumundada yayınlamıştım dosyaları. Mutant 2004 yılında hazırladıgım bir çalışma.
http://www.arizaliadam.com/img/models.zip c4d için. Herkes bişeylere yaptım ettim çizdim der. Benim bu tip iddialarda sidik yarışacak durumum yok. ben buyum işler bu beyler.
-
Arabalar son derece dehşet
-
İlk resme nıye gren attınkı net bıse olsa daha guzel olabılırdı. Ha sunu dıyebılırsın. Sen anlıyonmu hayır! Sadece yapıcı anlamda elestırı yapıyorum dıgerlerı cok guzel olmus ama fazla parlak. Bır ıkıncısıde otomobıllerle cok fazla ılgılenmem wallpaper olaraktan yane... -
Hoşgeldin cenk...
Cenk arkadaşımız benim dostumdur . ve tanıdığım en iyi 3d ciler arasındadır..
yukardaki çalışmaların hepsi en ufak path ve pixeline kadar kendi ürünüdür..
Ellerine sağlık Cenk..
-
Removed...
-
Ben Lightwave'yi profesyonel anlamda kesinlikle kullanmadım. O yüzden senin için Lightwave öğrenecek değilim. Organik modellemeler için çok iyi demişlerdi fakat ben arabırımınde bir türlü alışamadım. Ama modelleri incelemek istiyorsan verdiğim linkten c4d dosyalarını download edebilirsin. Dilersen 3ds formatına cevireyim ordan bak.
Şu 318 modellemeni de merak etmedim değil hani. Bir gönderde ağız tadıyla yorum yapalım. -
Removed...
-
E hadi bakalım
Toplam Hit: 3927 Toplam Mesaj: 19