The Mutant - Viper - Audi A6 - Mack Truck
-
Removed...
-
Removed...
-
doguhan bunu yazdı:
ya evde bi dünya cd var ama bulucam merak etme.. bulduğumda eklerim buraya.. 2 yıl kadar önce eski model bi 3,18 yapmıstım maviydi aslında ama ben mora benzettim.. ışıklar bok etti.. neyse bulurum koyarım merak etme
hepte "biyerlerde bulucam merak etme " diyosun :)))))))))))))))))))
hemde bi cd dolusu.. waşşşşşşşşşşş :):):)):):)
-
Bak ben senelerdir motosiklet kullanıyorum. Sen bence motosiklet falan alma. Ducati'nin maketleri var al onlarla zaman geçir. Gebertirsin kendini. Motosiklet üstünde gaz sıkmak buradaki gibi sıkmaya benzemez. Alırsın aleti üstüne çizersin kestaneni. Boşver bu işleri dalgana bak sen.
-
Removed...
-
Ariza Deviantart daki Galerin cok hosuma gitti eline saglik arabalrla pek aram yok da gerisi cok guzel hele su Kurt gibi bissey var onun ayaginin yanina kucuk bi adam yapmissin o cok hosuma gitti
-
bunlar araba degil yauu traş makinesi bunlar .. gec bana 1972 model bi thunderbird yada bi cadillac el dorado olsun baq sen o zaman programa da araba ya da calismaya da:))
-
kardeş hep bmw falan yapıyorsunuz bir kaç tane de murat 131 falan ya yada anadol yada ford minibüs şöyle bize nostalji yap gerçi ben üzerinde çalışıyorum ama olmuyo 3dmax e yyeni başladım zaten çalışmalarına diyecek fazla bi şey yok güzel olmuş
Toplam Hit: 4044 Toplam Mesaj: 19