The Panama Papers

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

Jackie Chan Çaldıysa benden çaldı 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Turkiye'den siyasetçi yok mu?

Listedekiler hiç tanıdık gelmedi. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    yazipcikacak bunu yazdı

Turkiye'den siyasetçi yok mu?

Listedekiler hiç tanıdık gelmedi. 

hocam ekşide mayıs ayında türkiye ile ilgili belgeler açıklanacak yazmışlar. ne kadar doğru bilmiyorum.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

İzlanda şimdiden protestolara sahne olmaya başladı bile. Çünkü başa gelen kişi yaşanan büyük kriz sonrası başa gelmişti. Şimdi böyle bir olaya bulaşmış olması sıkıntı çıkaracak.  Bu olay çok büyük patlak verecek gibi. 

https://www.dunyahalleri.com/yuzyilin-skandali-panamapapers/

Delegado_Zero tarafından 05/Nis/16 01:00 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu konu ile ilgili birçok Komplo Teorisi var, bunlaradan en inanılır ve muhtemel olanı ise, belgelerin CIA tarafından servis edildiği.

Siyasi olarak dünyayı yeniden dizayn etmek için gerekli tüm argümanlar mevcut :)

iran'ı reza zarrab ile yeniden dizayn edeceklerini biliyoruz.
    Panama Kayıtları ile de rusya, azerbaycan ve diğer ülkelerde kendilerine oyun alanı acacakları gün gibi ortada.

Sorulması gereken soru, Almanlar bu işin neresinde, neden almanya üzerinden? veya neden alman gazeteci?

Benim görüşüm; Amerikan, israil veya ingiliz gazeteci yayınlasa muhtemelen inandırıcılığı çok daha az olacaktı, onların cevirdikleri oyunlara tarih boyunca tüm dünya şahit, bu sebeble alman gazeteciye/gazetelerine servis ettiler.

Değişen güç dengelerini fark edip, Panama kayıtları operasyonu ile güçü ellerinde tutmayı, Türkiye, Azerbaycan gibi askeri ve ticari gücü artan (Türk savunma sanayinin gelişimi ve dünya pazarında ki silah satıcı pazarındaki pay artışını araştırın.) TANAP gibi enerji projeleri ile güçlenen ekonomisi olan devletleri kontrol altına almak isteyeceklerdir.

nasıl bir senaryo işleme koyulacak bakalım, bir taşla birden fazla kuş vurmak için çabalayacaklar, bekleyip göreceğiz.

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
Toplam Hit: 2374 Toplam Mesaj: 16
panama papers