The Walking Dead - Sezon 2
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------
90 dk değil 1 saat ama harikaydi bölüm <3
-----------------------------90 dakka diye duyrulmuştu sen kesilmiş bir şey izlemiş olmayasın.
-
23 ekimde çıkmıyormuydu bu :|
-
Fatih bunu yazdı:
MaxeL bunu yazdı:
90 dk değil 1 saat ama harikaydi bölüm <3
-----------------------------90 dakka diye duyrulmuştu sen kesilmiş bir şey izlemiş olmayasın.
-----------------------------hyr indirdim izledim istiyorsan başdan sona anlatıyım izleme keyfin kaçsın :D
-
Evet bölüm 1 saat civarı 90 dakika değil.
Bölüm sonunda 2.sezonun tamamını içeren bir fragman var ilginç bir sezon olacakmış gibi duruyor.
Bölüm geçiş bölümü olduğu için öyle pek ahım şahım değildi ama 2.bölüm daha iyi olacakmış gibi duruyor.
-
uygun altyazı bulamadık,bulamıyoruz
-
2, sezon özel bölüm dye bşiler duydum nedir nerden indirilir yada varmııdır öle bişi
-
Sezonun ilk bölümü olarak çokta beğenmedim.
Bölüm; aksiyon-maceradan çok lost gibi karakterler üzerine dönecekmiş gibi duruyor, bunda da flashback ler başlarsa hiç çekilmez.
Seyredeceksen okuma,
----------- Spoiler ---------------------------
1. sezonun bittiği yerden başlıyor. Yolda karavan ve araçlarla gidiyorlar, otoyolda kaza yapan araçlar yolu tıkamış, araçlardan iniyorlar, zombiler geliyor, elemanlar saklanıyor, 3-4 tanesini haklıyorlar bu arada küçük kız ormana doğru kaçıyor ve kayboluyor ve onu arayamaya başlıyorlar, bulamıyorlar.
Aksiyondan çok karakterlerin birbirlerine trip atmasıyla geçiyor.
------------------------------------------------------
-
cukurova bunu yazdı:
Sezonun ilk bölümü olarak çokta beğenmedim.
Bölüm; aksiyon-maceradan çok lost gibi karakterler üzerine dönecekmiş gibi duruyor, bunda da flashback ler başlarsa hiç çekilmez.
Seyredeceksen okuma,
----------- Spoiler ---------------------------
1. sezonun bittiği yerden başlıyor. Yolda karavan ve araçlarla gidiyorlar, otoyolda kaza yapan araçlar yolu tıkamış, araçlardan iniyorlar, zombiler geliyor, elemanlar saklanıyor, 3-4 tanesini haklıyorlar bu arada küçük kız ormana doğru kaçıyor ve kayboluyor ve onu arayamaya başlıyorlar, bulamıyorlar.
Aksiyondan çok karakterlerin birbirlerine trip atmasıyla geçiyor.
------------------------------------------------------
-----------------------------niye spoiler veriyonuz arkadaş.
-
ilk sezonu yeni bitirdim güzel dizi
-
Bazı yorumların aksine bence mükemmel bir bölümdü izlerken az kala orgazm oluyordum