The Walking Dead - Sezon 2
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
sokoban bunu yazdı:
2.sezonda düzeltirler diye bekledik ama gene tırt gene tırt.Zombilerden çok ağlak hatunları izletiyolar bikaç bölüm daha böyle giderse boşa izlemeyecem piyasadaki tek zombi dizisi olmanın kaymağını yiyor ama baydı artık.Her bölüm 30 dakka geyik muhabbeti ağlamalar zırlamalar ondan sonra 3-5 dakka zombi gösteriyolar bitiyor.
-----------------------------Vallaha aynen bende dedim. Zaten dizimag'de yorumlarda da var. Cidde iyice boka sardılar. Şimdi spoiler diyeyim ve;
Arkadaş bütün bir bölüm adamlar geri döndü çocuk tedaviye alındı bir de ağlama-zırlama. Bu nedir ya?
-
720 p lik linki düzeltirmisiniz
-
gazez bunu yazdı:
720 p lik linki düzeltirmisiniz
-----------------------------Link de sorun yok?
-
TheRaBBiT bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
2.sezonda düzeltirler diye bekledik ama gene tırt gene tırt.Zombilerden çok ağlak hatunları izletiyolar bikaç bölüm daha böyle giderse boşa izlemeyecem piyasadaki tek zombi dizisi olmanın kaymağını yiyor ama baydı artık.Her bölüm 30 dakka geyik muhabbeti ağlamalar zırlamalar ondan sonra 3-5 dakka zombi gösteriyolar bitiyor.
-----------------------------Vallaha aynen bende dedim. Zaten dizimag'de yorumlarda da var. Cidde iyice boka sardılar. Şimdi spoiler diyeyim ve;
Arkadaş bütün bir bölüm adamlar geri döndü çocuk tedaviye alındı bir de ağlama-zırlama. Bu nedir ya?
-----------------------------adamlar ilk sezona başladı, 6 bölüm yayınlayıp sezonu bitirdi.. 11 ay ara verdi hayvanatlar.. 11 ay sonra 2.sezon başladı.. ee başladı da ne şeyime başladı.. 11 ayda yaza yaza bu senaryoyu mu yazmışlar? 40 dakka bölüm izledik 5 dk zombi gördük ne la bu :d 11 ayda yaza yaza bu senaryoyu yazan senaristlerin hayal gücüne ben..... acaba biraz uyutup sora birden coşacaklar mı diye kendimi avutuyorum sürekli :D :D
ilk sezonda o başta, çekik gözlü zıbıdınıın bizim rick i telsizle yönlendirerek ilk tanıştıkları bölüm var ya şu rick inde ailesine kavuştuğu... abareeyy.. -
4. bölüm eklendi.
Bölümü upload eden varsa linklerini ilk sayfaya eklerim
-
5.bölüm nerde 5.bölümm :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------5.bölüm nerde 5.bölümm :D
-----------------------------5. bölüm çıksa bile akşama kadar alt yazı gelmez
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------5.bölüm nerde 5.bölümm :D
-----------------------------5. bölüm çıksa bile akşama kadar alt yazı gelmez
-----------------------------buyur hocam;
http://divxplanet.com/sub/s/225746/The-Walking-Dead.html -
12 gibi dizimag da altyazılı izledim
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------12 gibi dizimag da altyazılı izledim
-----------------------------aynen bende dizimag te gördüm ondan sonra yazdm zaten :d