The Water Diviner - Son Umut

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    BURAK_X bunu yazdı

yarın arkadaşla gidelim diyoruz ama karar veremedik; türkçe dublajlıya gitmeyelim mi şimdi?

Aradaki fark anlaşılsın diye hem dublaj hem orjinal fragmanı koydum hocam.Karar sizin.

aynen düblajda mesela bizimkiler kendini seslendirmiş tamam ama dudaklar oturmuyo, şahsen bu beni çok rahatsız etti :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    piradomim bunu yazdı
    CyberAngel bunu yazdı
    BURAK_X bunu yazdı

yarın arkadaşla gidelim diyoruz ama karar veremedik; türkçe dublajlıya gitmeyelim mi şimdi?

Aradaki fark anlaşılsın diye hem dublaj hem orjinal fragmanı koydum hocam.Karar sizin.

aynen düblajda mesela bizimkiler kendini seslendirmiş tamam ama dudaklar oturmuyo, şahsen bu beni çok rahatsız etti :)

Ona dikkat etmedim ama yanlış bilmiyorsam dublajda Yılmaz Erdoğan'ı, Cem yılmaz dublajlamış.Tam saçmalık yani.

Zaten alt yazılı izlenmez ise nerede Türkçe konuştuklarını kimse anlayamaz.Filmin büyüsü kaçar.

Olga'ya Türkçe konuşturmuşlar mesela çok tatlı konuşuyor yerim ben onu, neyse konu o değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GordonFreeman
    GordonFreeman's avatar
    Erkek

yahu her link patlak olurmu! beyler bi el atın link atında izleyek yaw

Frisky...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek

babalar şevkinizi kırmayım da Russel Crowe'un oyunculuğu dışında film bence hiç güzel değil. Senaryo zayıflığını falan geçtim konu derinken mesaj vermek isteyip veremiyor üstüne gerekli hissiyatı ambiyansı da yaratamadı...

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    manhyak bunu yazdı

O nasıl trailer amk bütün filmi anlattı. İzlemeye gerek kalmadı

+1 :D

+1

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

Sinamada izledim iyi bir film  sıkılmadan izleye bilirsiniz. birde o ayşe ablaya  aşık oldummmmmmmmm <3 Olga Kurylenko <3

MaxeL tarafından 13/Oca/15 20:23 tarihinde düzenlenmiştir

Break Dance Bboy MaxeL
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

oldum olası sevmem bu Rasıl kırovu..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

oldum olası sevmem bu Rasıl kırovu..

gladyatör candır sinemada izlediydim lo

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tutum
    tutum's avatar
    Erkek

Türkçe dublaj izlemek zorunda kaldım ben de beğenmedim. Filmin adil bir bakışı var fakat daha güzel olabilirdi.

https://youtu.be/-bvKwS7GeVs
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

yabancı kız arkım çanakkale savaşını merak ediordu.bizim insan üstü yaptıgımız işleri fln

bu filmi izletsem olur mu ? tatmin olur mu ? yoksa bu tarz şeylerle alakası yok mu

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 3568 Toplam Mesaj: 30