The Water Diviner - Son Umut
-
CyberAngel bunu yazdıBURAK_X bunu yazdı
yarın arkadaşla gidelim diyoruz ama karar veremedik; türkçe dublajlıya gitmeyelim mi şimdi?
Aradaki fark anlaşılsın diye hem dublaj hem orjinal fragmanı koydum hocam.Karar sizin.
aynen düblajda mesela bizimkiler kendini seslendirmiş tamam ama dudaklar oturmuyo, şahsen bu beni çok rahatsız etti :)
-
piradomim bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıBURAK_X bunu yazdı
yarın arkadaşla gidelim diyoruz ama karar veremedik; türkçe dublajlıya gitmeyelim mi şimdi?
Aradaki fark anlaşılsın diye hem dublaj hem orjinal fragmanı koydum hocam.Karar sizin.
aynen düblajda mesela bizimkiler kendini seslendirmiş tamam ama dudaklar oturmuyo, şahsen bu beni çok rahatsız etti :)
Ona dikkat etmedim ama yanlış bilmiyorsam dublajda Yılmaz Erdoğan'ı, Cem yılmaz dublajlamış.Tam saçmalık yani.
Zaten alt yazılı izlenmez ise nerede Türkçe konuştuklarını kimse anlayamaz.Filmin büyüsü kaçar.
Olga'ya Türkçe konuşturmuşlar mesela çok tatlı konuşuyor yerim ben onu, neyse konu o değil.
-
yahu her link patlak olurmu! beyler bi el atın link atında izleyek yaw
-
babalar şevkinizi kırmayım da Russel Crowe'un oyunculuğu dışında film bence hiç güzel değil. Senaryo zayıflığını falan geçtim konu derinken mesaj vermek isteyip veremiyor üstüne gerekli hissiyatı ambiyansı da yaratamadı...
-
Daft bunu yazdımanhyak bunu yazdı
O nasıl trailer amk bütün filmi anlattı. İzlemeye gerek kalmadı
+1 :D
+1
-
Sinamada izledim iyi bir film sıkılmadan izleye bilirsiniz. birde o ayşe ablaya aşık oldummmmmmmmm <3 Olga Kurylenko <3
MaxeL tarafından 13/Oca/15 20:23 tarihinde düzenlenmiştir -
oldum olası sevmem bu Rasıl kırovu..
-
ltcelik bunu yazdı
oldum olası sevmem bu Rasıl kırovu..
gladyatör candır sinemada izlediydim lo
-
Türkçe dublaj izlemek zorunda kaldım ben de beğenmedim. Filmin adil bir bakışı var fakat daha güzel olabilirdi.
-
yabancı kız arkım çanakkale savaşını merak ediordu.bizim insan üstü yaptıgımız işleri fln
bu filmi izletsem olur mu ? tatmin olur mu ? yoksa bu tarz şeylerle alakası yok mu