The Water Diviner - Son Umut

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adam bir film yaptı sitede oscarlık russeli türkiyenin bana göre en kaliteli yönetmen/oyuncu/yapımcısı yılmaz erdogan harcanmış 

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Filimin izlenme oranı hem Avusturalyada hem burada beklenenin çok altında kalmış arkadaşlar.

Türkiye'yi yerden  yere vuran filmler bile daha çok izlendi  bu ülkede.

Yazık oldu... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı
    Sebnem bunu yazdı

Şöyle rollere Yilmaz Erdoğan şerefsizini oynatiyorlar ya filme gidesim gelmiyor. Sırf bu dumbuk oynuyor diye cakallarla dans a girdim gecen sinemaya gittiğimde

Kesinlikle katiliyorun ilk fragmani gordugumde bu orospu evladina boyle sanli uniformayi nasil vermisler diye dusundum.

Daha sonra onlar vermiste kanini siktigim nasil giymis diye tekrar dusundum.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dostlar bu yılmaz erdoğan akil oldu diye mi tepki gösteriyorsunuz ? Yoksa başka bir şey mi var ? HAyır bilmediğimden soruyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

sürekli sinemaya giden biriyim :) ama bu filmi kaçırdım. izleyebileceğimiz bir yer var mı?

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Dostlar bu yılmaz erdoğan akil oldu diye mi tepki gösteriyorsunuz ? Yoksa başka bir şey mi var ? HAyır bilmediğimden soruyorum.

çünkü oyunculuğuda bu adama verilen rollerde çok saçma bence filmi yılmaz erdoğan öldürmüş.

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Film guzel, ayrica Turkiye ve Turkluge kotu soz soylemeyen, Ataturk'u oldugu gibi gosteren nadir filmlerden hemda yuksek butceli ve mukemmel oyuncularin oynadigi bir film. Ayrica;

Yilmaz Erdogan was awarded the Best Supporting Actor at 4th Australian Academy of Cinema and Television Arts Awards for his performance in The Water Diviner (2014).[1][2]

AACTA

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu

2014 Son Umut

yilmaz erdogana tepkiler, Seyh Said'in kardesinin torunu ile evli olmasindan olabilir... Kurt sevmeyen yilmaz erdoganida sevmez genelde;

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eeyh_Said

garga tarafından 16/Şub/15 17:32 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek
    BaD_BoYs bunu yazdı
    TorNaVida bunu yazdı
    Sebnem bunu yazdı

Şöyle rollere Yilmaz Erdoğan şerefsizini oynatiyorlar ya filme gidesim gelmiyor. Sırf bu dumbuk oynuyor diye cakallarla dans a girdim gecen sinemaya gittiğimde

Kesinlikle katiliyorun ilk fragmani gordugumde bu orospu evladina boyle sanli uniformayi nasil vermisler diye dusundum.

Daha sonra onlar vermiste kanini siktigim nasil giymis diye tekrar dusundum.

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

pkk sempatizanı olduğu için

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 3569 Toplam Mesaj: 30