The Water Diviner - Son Umut
-
Adam bir film yaptı sitede oscarlık russeli türkiyenin bana göre en kaliteli yönetmen/oyuncu/yapımcısı yılmaz erdogan harcanmış
-
Filimin izlenme oranı hem Avusturalyada hem burada beklenenin çok altında kalmış arkadaşlar.
Türkiye'yi yerden yere vuran filmler bile daha çok izlendi bu ülkede.
Yazık oldu...
-
TorNaVida bunu yazdıSebnem bunu yazdı
Şöyle rollere Yilmaz Erdoğan şerefsizini oynatiyorlar ya filme gidesim gelmiyor. Sırf bu dumbuk oynuyor diye cakallarla dans a girdim gecen sinemaya gittiğimde
Kesinlikle katiliyorun ilk fragmani gordugumde bu orospu evladina boyle sanli uniformayi nasil vermisler diye dusundum.
Daha sonra onlar vermiste kanini siktigim nasil giymis diye tekrar dusundum.
-
Dostlar bu yılmaz erdoğan akil oldu diye mi tepki gösteriyorsunuz ? Yoksa başka bir şey mi var ? HAyır bilmediğimden soruyorum.
-
sürekli sinemaya giden biriyim :) ama bu filmi kaçırdım. izleyebileceğimiz bir yer var mı?
-
CyberAngel bunu yazdı
Dostlar bu yılmaz erdoğan akil oldu diye mi tepki gösteriyorsunuz ? Yoksa başka bir şey mi var ? HAyır bilmediğimden soruyorum.
çünkü oyunculuğuda bu adama verilen rollerde çok saçma bence filmi yılmaz erdoğan öldürmüş.
-
Film guzel, ayrica Turkiye ve Turkluge kotu soz soylemeyen, Ataturk'u oldugu gibi gosteren nadir filmlerden hemda yuksek butceli ve mukemmel oyuncularin oynadigi bir film. Ayrica;
Yilmaz Erdogan was awarded the Best Supporting Actor at 4th Australian Academy of Cinema and Television Arts Awards for his performance in The Water Diviner (2014).[1][2]
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
2014 Son Umut
yilmaz erdogana tepkiler, Seyh Said'in kardesinin torunu ile evli olmasindan olabilir... Kurt sevmeyen yilmaz erdoganida sevmez genelde;
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eeyh_Said
garga tarafından 16/Şub/15 17:32 tarihinde düzenlenmiştir -
BaD_BoYs bunu yazdıTorNaVida bunu yazdıSebnem bunu yazdı
Şöyle rollere Yilmaz Erdoğan şerefsizini oynatiyorlar ya filme gidesim gelmiyor. Sırf bu dumbuk oynuyor diye cakallarla dans a girdim gecen sinemaya gittiğimde
Kesinlikle katiliyorun ilk fragmani gordugumde bu orospu evladina boyle sanli uniformayi nasil vermisler diye dusundum.
Daha sonra onlar vermiste kanini siktigim nasil giymis diye tekrar dusundum.
-
CyberAngel bunu yazdı
pkk sempatizanı olduğu için