The World War Z
-
arkadaşlar bu filmi izlemek istiyorum ama düzgün bi link bulamadım indirdiklerimin çoğu kamera çekimi şöyle hd kalitesinde izleyebileceğimiz bi link var mı?
-
hacı dur bismillah filim vizyona gireli ne oldu ki hd kalitesinde link istion
HD kalitede izleyebilceğin yerler sinema salonları suan için :D
Bende now you see me yi bekliyorum vizyondayken izleyemedim dvdsinin cıkmasını bekliyorum
-
Flme cuma günü gittim, gerçekten çok güzeldi.
Brad Pitt oç bildiğin yaşlanmamış yıllardır aynı :)
Dublaj gitmeyin derim. Bizimkiler yine filmin mna koymuş.
Konusu işlenişi filan çok güzel. 3D gittim ben salaklık edip , 3D gidip boşa parada vermeyin.
Sadece bilgisayarla yapılan kısımlar 3D :D Birde bir kaç yakın çekim sahne o kadar.
Film güzel ama gidin :D Hafif bi I Am Legend tadı yok değil ;)
Gayet beğendim. Yaa iyi iştee
baristbt tarafından 14/Tem/13 20:44 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam buyur http://turbobit.net/4qhlqwekwrv4.html burdan indirebilirsin görüntü gayet net 720p dil seçeneği dual ingilizce-türkçe
-
Destur, daha vizyonda oynayan filmin sinema çekimi haricinden nasıl bulacaksın ki.
Ha çok nadir olarak dvdscr olarak çıkıyor filmler hatta bundan kaç ay önce hobbit falan o aradaki filmler dvdscr şeklinde çıktı ama vasatın altı görüntü onlar da.
Eğer bu filmi hd olarak bekliyorsan aşağıdaki linkte yazdığı gibi 31 aralığa kadar beklemen lazım.
http://www.blu-ray.com/movies/World-War-Z-Blu-ray/69286/
belki 1 ay falan önce çıkar blurayi rus falan sızdırırlar ama belki!
-
sağolun hocalar hallettim görüntü güzeldi de ses çok bozuktu o yüzden istiyodum onu da halletdim
-
BarisYigit bunu yazdı
Flme cuma günü gittim, gerçekten çok güzeldi.
Brad Pitt oç bildiğin yaşlanmamış yıllardır aynı :)
Dublaj gitmeyin derim. Bizimkiler yine filmin mna koymuş.
Konusu işlenişi filan çok güzel. 3D gittim ben salaklık edip , 3D gidip boşa parada vermeyin.
Sadece bilgisayarla yapılan kısımlar 3D :D Birde bir kaç yakın çekim sahne o kadar.
Film güzel ama gidin :D Hafif bi I Am Legend tadı yok değil ;)
Gayet beğendim. Yaa iyi iştee
yapmaa.. la nası la.. bildiğin baydı la bizi 10 kişi gittik 1 kişi beğendi o da "insanlar yokolsun" mottosunu sevdiğinden beğendi :) FF6, WorldWarZ , After Earth.. 3 ünüde büyük istekle gidip söve söve çıktık... hele ki after earth.. abooo.. insana "babamız holivıd yıldızı değil ki bize film yapsın" dedirtiyo :) :)
-
Gidecekler için söylüyorum çok fazla bir beklenti ile gitmeyin..
-
sitemin bu kadar yükselmesini sağlayan filmdir kendisi. o yüzden ayrı bi yeri var bende :F
dvd çıksın indirip izleriz.
-
standart zombi filmlerinden tek farkı bunda zombiler koşabiliyor. zombilerin koşabildiği 1-2 filmden bir tanesi. saçma ve gereksiz bir film olmuş.
-
hocam öyle demiyceksiniz sonuçta buda bi kıyamet teorisi içinde kıyamet teorisi geçen her film tutar.