The World War Z

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

sağolun hocalar hallettim görüntü güzeldi de ses çok bozuktu o yüzden istiyodum onu da halletdim

nasıl hallettin? halletmekten kastın nedir hacı? izlenecek kadar iyi mi. cam gibi beklemiyorum da şöyle eli yüzü gözüküyosa milletin yeter. ses olayı nasıl?  altyazılı izlerim problem yoksa görüntüde. bi link mink sağlam bişiler ver hele

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

sağolun hocalar hallettim görüntü güzeldi de ses çok bozuktu o yüzden istiyodum onu da halletdim

nasıl hallettin? halletmekten kastın nedir hacı? izlenecek kadar iyi mi. cam gibi beklemiyorum da şöyle eli yüzü gözüküyosa milletin yeter. ses olayı nasıl?  altyazılı izlerim problem yoksa görüntüde. bi link mink sağlam bişiler ver hele

http://www.tr-torrent.com/dunya-savasi-z-world-war-z-2013-cam-xvid-tr-dub buyur hocam ses sorunu da bi arkadaş bi progamla hallediyo

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

gitmeyi düşünüyordum barışın yorumlarını okudum oh iyiymiş dedim. sonraki yorumlarla tiksindim filmden. hep böyle oluyor ama heves kursakta kalıyor 1 yıldır sinemaya gidemedim bu yüzden :|

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Güzel film, sinema çekim türkçe izledim :D

iyi ir görüntü gelsin bir daha bakarık

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
Toplam Hit: 2071 Toplam Mesaj: 15