folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder THQ İFLAS Etti!

THQ İFLAS Etti!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

Linux için oyun geliştirileceğini yeni açıkladılar anasını satam iflas nerden çıktı(!?)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Metro 2033 oyunun aktivasyon kodlarını dağıtmalara bundanmış demekki. way amk. İnşallah Activision alır da gücüne güç katar.

xxx
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

THQ'dan Linux'e Destek Sinyalleri

Steam'in Linux platformuna çıkmasının ardından, oyun firmaları da Linux'e destek vermeye devam ediyorlar. Bunlardan biri de pazarın başarılı oyuncularından THQ olacak.

< style="margin: 0px 0px 5px; padding: 0px; border: 0px; outline: 0px; list-style: none; font-family: Verdana, Arial, sans-serif; display: inline; : left; width: 470px; font-size: 11px; color: #999999; text-align: right;">19/12/2012 11:11

Valve'in Linux tabanlı Steam oyun konsolu üzerinde çalıştığını, sektöre yakın kaynaklardan aldığımız özel haberimizle sizlere aktarmıştık. O haberimizi okumayanlar aşağıdan ulaşabilirler.

Steam'den Linux Tabanlı Oyun Konsolu:

Steam'in Linux'e çıkmasının ardından, oyun firmaları da yavaş yavaş Linux'e destek vermeye başlayacak gibi gözüküyor.

Geçtiğimiz haftalarda Humble Bundle kampanyasıyla 885.000 alışveriş gerçekleştiren ve 5 milyon Dolardan daha fazla maddi desteği arkasına alan THQ'nin başkanı Jason Rubin'nin attığı tweet heyecan yarattı.

Oyuncuların THQ'ya MAC ve Linux'e destek vermeleri için THQ'ya kesin ve yüksek bir dille mesaj attıklarını görüyoruz. Yapılan Humble Bundle alışverişlerindeki mesajlarda da bu tip dilekler geçiyor.

THQ'nun Linux başta olmak üzere MAC sistemlerine de destek verme ihtimali oldukça yüksek. Çalışmalara başlayan firma, yeni oyunlarını Linux'e getirebilir.

Windows 8'in pek tutulmadığını ayrıca kendine has bir marketi olduğu içinMicrosoft'un diğer alımları engelleyebileceği korkusu yüzünden firmalar başka işletim sistemlerine bakmaya başladılar bile.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

korsan kullana kullana batirdi(k)niz koca firmayi

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

coh2 gelsin de nereye batarsa batabilir :) sağlam firmaydı bence de activision alırsa iyi olur

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

korsan kullana kullana batirdi(k)niz koca firmayi

oyun firmaları battığında cidden çok üzülüyorum ya ama alacak durumumda yok.

Mafia 2 için onca sene çalıştılar,daha oyunu piyasaya süremeden nete düştü. O zaman yıkıldım resmen ya bu firma bunu haketmiyordu diye. Ama yapacak birşeyde yok o kadar parayı veremem.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı

Hayatımda orjinal oyun almadım. Benim yüzümden battılar.. Batma diyeydiiim ühü.. 

Toplam Hit: 2606 Toplam Mesaj: 18