Thy İle Gelmesi Beklenen Bi Yolcudan Haber Alınamaması
-
beyler Amerikadaki ev arkadasım yabancı banglades den kardesı gelıcek telefonuna ve kısıye ulasılmıyor facebook uzerınden nerede oldugunu cok merak edıyor nasıl ogrenebilirim yardımcı olacak kımse varmı ?
-
thy ofisi ile iletişime geçtinizmi ?
-
DevilKingtr bunu yazdı
Arıyorum ama ulasamadım halen.. ozel bilgi diye bilgi verıceklerınıde sanmıyorum adam yerınde duramıyor
-
h2run bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
Arıyorum ama ulasamadım halen.. ozel bilgi diye bilgi verıceklerınıde sanmıyorum adam yerınde duramıyor
yolcunun yakını olup uçağının iniş yapıp yapmadığını öğreneceksiniz bunu vermek zorundalar.
-
DevilKingtr bunu yazdıh2run bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
yolcunun yakını olup uçağının iniş yapıp yapmadığını öğreneceksiniz bunu vermek zorundalar.
yok soylemıyorlar ucak ınmıs ama adam ıcınde yok suan tekrar arıyorum bilet numarasını solıcem sımdı bakalım ne dıcekler
-
adam ınmıs amerıkaya ama pıyasada yok :S
-
thy yi ara. bu eleman inmiş ama nereye gittiği belli değil vs de.. thy orada belki bi başvuru yapar vs.. kurumsal olduğu için bulurlar belki
-
polisi arayın..?
-
Banglades den ABD ye giden uçakla thy 'nin ne alakası olduğunu anlayamadım bir türlü. Neyse konu takip :)
Edit: Allah belamı başlık gibi :D :D Başlığı hiç mi okumamışım ben :D
1049 tarafından 25/Oca/14 12:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Abi adam uçaktan inmişse thy nin mesuliyetinden kalkmış durum. Sonuçta damı takip edecek değiller ya, senin polise başvurman lazım başka türlü thy den herhangi bir yardım alabileceğini sanmıyorum.
-
911