folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Thy İle Gelmesi Beklenen Bi Yolcudan Haber Alınamaması

Thy İle Gelmesi Beklenen Bi Yolcudan Haber Alınamaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler Amerikadaki ev arkadasım yabancı banglades den kardesı gelıcek telefonuna ve kısıye ulasılmıyor facebook uzerınden nerede oldugunu cok merak edıyor nasıl ogrenebilirim yardımcı olacak kımse varmı ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

thy ofisi ile iletişime geçtinizmi ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

Arıyorum ama ulasamadım halen.. ozel bilgi diye bilgi verıceklerınıde sanmıyorum adam yerınde duramıyor

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

Arıyorum ama ulasamadım halen.. ozel bilgi diye bilgi verıceklerınıde sanmıyorum adam yerınde duramıyor

yolcunun yakını olup uçağının iniş yapıp yapmadığını öğreneceksiniz bunu vermek zorundalar.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

yolcunun yakını olup uçağının iniş yapıp yapmadığını öğreneceksiniz bunu vermek zorundalar.

yok soylemıyorlar ucak ınmıs ama adam ıcınde yok suan tekrar arıyorum bilet numarasını solıcem sımdı bakalım ne dıcekler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adam ınmıs amerıkaya ama pıyasada yok :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

thy yi ara. bu eleman inmiş ama nereye gittiği belli değil vs de.. thy orada belki bi başvuru yapar vs.. kurumsal olduğu için bulurlar belki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

polisi arayın..?

sigara değil, balık olan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Banglades den ABD ye giden uçakla thy 'nin ne alakası olduğunu anlayamadım bir türlü. Neyse konu takip :)

Edit: Allah belamı başlık gibi :D :D Başlığı hiç mi okumamışım ben :D

1049 tarafından 25/Oca/14 12:35 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Abi adam uçaktan inmişse thy nin mesuliyetinden kalkmış durum. Sonuçta damı takip edecek değiller ya, senin polise başvurman lazım başka türlü thy den herhangi bir yardım alabileceğini sanmıyorum.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

911

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 2571 Toplam Mesaj: 22