folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Thy İle Gelmesi Beklenen Bi Yolcudan Haber Alınamaması

Thy İle Gelmesi Beklenen Bi Yolcudan Haber Alınamaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adamdan halen haber yok.. sonuc bellı oldugunda sıze yazacagım

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

böbrek.avi 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Pasaportta takılmış olmasın?

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Harunum adamin ismini sorsan thy ye soylerler. Binis saati ve sefer sayisindan emin misiniz? En son ne zaman haberlesmisler?

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

Harunum adamin ismini sorsan thy ye soylerler. Binis saati ve sefer sayisindan emin misiniz? En son ne zaman haberlesmisler?

kanka bu adamlar ulkesıne gıttıgı zaman telefon tasımıyor telefonları orada cekmedıgı ıcın adamdan halen haber yok ben 2 kere aradım thy i isim bilgisi asla veremıyorlar sadece soyledıklerı bileti numarasını verırsenız yolcu ucaga bınmısmı bınmemısmı onu gorebiliyoruz diyor bende ev arkadasıma dedım polisi ara haber ver adam buraya inmiş dedım acıkcası adam nerde bizde bılmıyoruz suan.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

adam ucagı kacırmıs ertesı gun geldi amerikaya.. thy yollarına sordum zaman adam amerıkaya geldı dedı karektersizler tam bunlar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

adam ucagı kacırmıs ertesı gun geldi amerikaya.. thy yollarına sordum zaman adam amerıkaya geldı dedı karektersizler tam bunlar.

hadi gozunuz aydin kardesim. thy ucus esnasinda internet var bu arada bilgin olsun. diger hicbir havayolunda ben gormedim simdiye kadar.

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mizahi bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

hadi gozunuz aydin kardesim. thy ucus esnasinda internet var bu arada bilgin olsun. diger hicbir havayolunda ben gormedim simdiye kadar.

Ucretli degildir umarım :) bindigim zaman havada kullanırım yoksa yolculuk cekılmıyor :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Türkiye'de şu hava limanların doğru düzgün bi ücretsiz wifi koyamadılar gitti.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ankarada felan cafelerde var

Toplam Hit: 2570 Toplam Mesaj: 22