Thy İle Gelmesi Beklenen Bi Yolcudan Haber Alınamaması
-
adamdan halen haber yok.. sonuc bellı oldugunda sıze yazacagım
-
böbrek.avi
-
Pasaportta takılmış olmasın?
-
Harunum adamin ismini sorsan thy ye soylerler. Binis saati ve sefer sayisindan emin misiniz? En son ne zaman haberlesmisler?
-
mizahi bunu yazdı
Harunum adamin ismini sorsan thy ye soylerler. Binis saati ve sefer sayisindan emin misiniz? En son ne zaman haberlesmisler?
kanka bu adamlar ulkesıne gıttıgı zaman telefon tasımıyor telefonları orada cekmedıgı ıcın adamdan halen haber yok ben 2 kere aradım thy i isim bilgisi asla veremıyorlar sadece soyledıklerı bileti numarasını verırsenız yolcu ucaga bınmısmı bınmemısmı onu gorebiliyoruz diyor bende ev arkadasıma dedım polisi ara haber ver adam buraya inmiş dedım acıkcası adam nerde bizde bılmıyoruz suan.
-
adam ucagı kacırmıs ertesı gun geldi amerikaya.. thy yollarına sordum zaman adam amerıkaya geldı dedı karektersizler tam bunlar.
-
h2run bunu yazdı
adam ucagı kacırmıs ertesı gun geldi amerikaya.. thy yollarına sordum zaman adam amerıkaya geldı dedı karektersizler tam bunlar.
hadi gozunuz aydin kardesim. thy ucus esnasinda internet var bu arada bilgin olsun. diger hicbir havayolunda ben gormedim simdiye kadar.
-
mizahi bunu yazdıh2run bunu yazdı
hadi gozunuz aydin kardesim. thy ucus esnasinda internet var bu arada bilgin olsun. diger hicbir havayolunda ben gormedim simdiye kadar.
Ucretli degildir umarım :) bindigim zaman havada kullanırım yoksa yolculuk cekılmıyor :)
-
Türkiye'de şu hava limanların doğru düzgün bi ücretsiz wifi koyamadılar gitti.
-
ankarada felan cafelerde var