Ticaret Kafası Olanlar İçeri
-
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------
istanbuldan mini etek diktirip antalyada falan satalım bunda daha güzel para var
-----------------------------harbiden turistler kapış kapış edior 5-10 euro dan kakala gitsin:)
-
akvaryum balığı al üreticilerden ucuz ucuz 600 700 lira karla akvaryumculara sat ben bazen paraya sıkıştığımda yaparım
-
EnerJiC bunu yazdı:
akvaryum balığı al üreticilerden ucuz ucuz 600 700 lira karla akvaryumculara sat ben bazen paraya sıkıştığımda yaparım
-----------------------------hocam bazen parayı sıkıştığında değilde her zaman yapsan nasıl olur ? para getiriyosa :)
-
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------ne kadara alıyorsun üreticilerden
edit:yanlış anlamış olabilirm cümleyi arada virgül kullansan iyi olur hacı
-
böle bir iş banada lazım adam gibi sağlam iş bulana kadar para ççıkarabileceğimiz ticarete girmek lazım ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum
-
DJ_Alper bunu yazdı:
korsan cd kuş kafesi ne la bu :) ticari zekaya bak :)
ha bu arada ticaret = Para bence çok yanlış
Ticaret = rekabet, Girişimcilik, Zeka, Pazarlama şeklinde konuyu algılar ve davranırsan para para diyip aç gözlülükle gireceğin işte batmazsın :)
bence saçma konuştun..Ticareti Toplum için veya sanat için mi yaparsın..kendin için yaparsın..Ticaret Sanatçılık gibi bir şey değilkii..saydıklarınnın hepsi parayı kazanmada başarılı olmak içindir..
Ticaret = rekabet, Girişimcilik, Zeka, Pazarlama tamam iyi ama bunlarında =(eşittiri) PARA dır..zaten şu anda yaptığımızda para para diyip havadan para beklemiyoruz..
Beyin fırtınası yapıp doğru pazarı bulmaya çalışıyoruz.pazarı bulduğumuzda girişimcilik için harekete geçip zekayla birleştirmk gerektiğini senin kadar burda herkezde biliyordur..
korsan cd kuş kafesi ne la bu :) ticari zekaya bak :) senin zekanı görebilirmiyiz ? kendine sakladığın gizli güçlerin vardır galiba?
arkadşlar zahmet edip birşey yazmış yine.sanada saol başıboş olduğunu gösterdiğin için.(bu laflar seni kamçıladı dimi hadi bi zeka örneği çıkar yada beni taşla...) -
emre sen nerede okuyorsun ist da
-
o istanbulda mini etek diktiririz antalyada satarız diyen arkadaşa hitaben: hocam antalya iranın başkenti burada mini etek dikmiyorlar bu iş kesin tutar zengin olursun. hatta türkiye mini etek dikiciler birliği başkanı falan olursun mini etekle poz verirsin :)) şaka bi yana hocam sende ticari kafa yok :)) piyasayı az araştır araştır ki antalyada kaç tane tekstil atölyesi batmış bi sorgula.
-
SivilPadisah bunu yazdı:
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------ne kadara alıyorsun üreticilerden
edit:yanlış anlamış olabilirm cümleyi arada virgül kullansan iyi olur hacı
her zaman olmuyor koşturmak lazım sürekli peşinde dolaşacan çalıştığım için her an olmuyor pazardan pazara ancak zor duruma düştüğümde yada -
emre_gss bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
korsan cd kuş kafesi ne la bu :) ticari zekaya bak :)
ha bu arada ticaret = Para bence çok yanlış
Ticaret = rekabet, Girişimcilik, Zeka, Pazarlama şeklinde konuyu algılar ve davranırsan para para diyip aç gözlülükle gireceğin işte batmazsın :)
bence saçma konuştun..Ticareti Toplum için veya sanat için mi yaparsın..kendin için yaparsın..Ticaret Sanatçılık gibi bir şey değilkii..saydıklarınnın hepsi parayı kazanmada başarılı olmak içindir..
Ticaret = rekabet, Girişimcilik, Zeka, Pazarlama tamam iyi ama bunlarında =(eşittiri) PARA dır..zaten şu anda yaptığımızda para para diyip havadan para beklemiyoruz..
Beyin fırtınası yapıp doğru pazarı bulmaya çalışıyoruz.pazarı bulduğumuzda girişimcilik için harekete geçip zekayla birleştirmk gerektiğini senin kadar burda herkezde biliyordur..
korsan cd kuş kafesi ne la bu :) ticari zekaya bak :) senin zekanı görebilirmiyiz ? kendine sakladığın gizli güçlerin vardır galiba?
arkadşlar zahmet edip birşey yazmış yine.sanada saol başıboş olduğunu gösterdiğin için.(bu laflar seni kamçıladı dimi hadi bi zeka örneği çıkar yada beni taşla...)
-----------------------------ne alaka zeka örneği biraz kafayı çalıştırda kendine strateji belirle yada boşver sen istediğini yap nasılsa anlamıyacaksın