Ticaret Kafası Olanlar İçeri
-
EMRE :D Dostum herşey çok güzel olucak. Sen gel alanyaya bişeyler yaparız. AMa dikkatimi çekiti çogu yerde bu modern karlamalar satıyorlar. Ve çok da iyi gidiyor. dostum bir bak baklım orda maliyetli bişey mi. burda bi firma var adamlar her yere koymuş. Belki esnafa o karlamının tozu nu ucuza ve farlı meyve çeşitli olanlarından satabiliriz. Yaz aynı degerlendirmek lazım :D bide şu ananas işini bir araştır emre bulursan ben burdan konuşayım adamlarla yine yeni projeler gelince yazzarım sana...
-
dostun Gecenlerde disari cıktım bu usb ler falan var sekilli cakmak seklinde birde kalem kamera lar falan adam a sordum ozellikle kalem kamera lar harika gidiyor dedi bi goz at istersen disaridan çin den getirte bilirsen ekmegini kazanırsın..
-
anadolu esnafına mal vermek gibi hata yapma bence...
bilgisayar sektöründe bizim ağzımız çok yandı
-
ticaret != para
para biçok koşulda gereklidir ama her zaman değil.bana 2 ay pc basında izin verseler güzel bi tezgah kurarım sadece internet bağlantısıyla sermayede istemem boş bi banka hesabı olsun yeter... ticaret = zeka akıl fikir
edit: ticaret = para olsaydı sen para arıyor olurdun fikir değil
-
hocam banada iş lazım eğer düşük bütçeli (baya düşük) ortak arıyorsanız yada otellerde felan tanıdığınız varsa bir el atın
-
ispanyol bunu yazdı:
-----------------------------
EMRE :D Dostum herşey çok güzel olucak. Sen gel alanyaya bişeyler yaparız. AMa dikkatimi çekiti çogu yerde bu modern karlamalar satıyorlar. Ve çok da iyi gidiyor. dostum bir bak baklım orda maliyetli bişey mi. burda bi firma var adamlar her yere koymuş. Belki esnafa o karlamının tozu nu ucuza ve farlı meyve çeşitli olanlarından satabiliriz. Yaz aynı degerlendirmek lazım :D bide şu ananas işini bir araştır emre bulursan ben burdan konuşayım adamlarla yine yeni projeler gelince yazzarım sana...
-----------------------------
takipdeyim fırat merak etme :)) modern karlama haha :))