folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ticari Pilot Lisansı Alarak Yolcu Uçağı Pilotu Olmak

Ticari Pilot Lisansı Alarak Yolcu Uçağı Pilotu Olmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    renegadealien bunu yazdı

Askeriyeyi geçin, askeriye süpermeni bile gözünden eleyebilir.

Sen CPL değil ATPL alacaksın, kargocu değil yolcu ucağı pilotluğundan bahsediyorsun...

ATPL için ICAO Ek-1'e göre 1. sınıf sağlık raporu alman lazım, ICAO Ek-1'i araştır.

THY'ye girmek istiyorum vs gibi bi dünya yok hocam, başarılı bir öğrenci olur sınavları geçersen bi ihtimal.

Valla bizim hocalarla en son muhabbeti geçtiğinde 18 günde 2 gün eve gittiklerini söylüyorlardı :)

Pilotluk uzaktan güzel görünmesine karşılık ticari dolmuşun uçan hali, sende uçan dolmuş şöförü oluyorsun :)

Şahsen bana amelelik geliyor, bir zamanlar diyordum olsam mı başvursam mı diye ama, sonra baktım 10 sene bilgisayarı gidip uçmak için mi okudum dedim... Kafaya koydum 10 yıla kendi planörümü alacam ben zaten...

Kimsenin mesleği hazır değil 4 yıllık mezunu, mühendislik mezunu vs isen, o zaman ihtimaller yükselir.

hocam göz dışında bi sağlık sorunum yok. bu problem olur mu ?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Yahoo bunu yazdı
    renegadealien bunu yazdı

Sen CPL değil ATPL alacaksın, kargocu değil yolcu ucağı pilotluğundan bahsediyorsun...

ATPL için ICAO Ek-1'e göre 1. sınıf sağlık raporu alman lazım, ICAO Ek-1'i araştır.

THY'ye girmek istiyorum vs gibi bi dünya yok hocam, başarılı bir öğrenci olur sınavları geçersen bi ihtimal.

Valla bizim hocalarla en son muhabbeti geçtiğinde 18 günde 2 gün eve gittiklerini söylüyorlardı :)

Pilotluk uzaktan güzel görünmesine karşılık ticari dolmuşun uçan hali, sende uçan dolmuş şöförü oluyorsun :)

Şahsen bana amelelik geliyor, bir zamanlar diyordum olsam mı başvursam mı diye ama, sonra baktım 10 sene bilgisayarı gidip uçmak için mi okudum dedim... Kafaya koydum 10 yıla kendi planörümü alacam ben zaten...

Kimsenin mesleği hazır değil 4 yıllık mezunu, mühendislik mezunu vs isen, o zaman ihtimaller yükselir.

hocam göz dışında bi sağlık sorunum yok. bu problem olur mu ?

Hocam herşeye bakarlar orada, kandaki blirübin sorundu benim mesela, sınırda geçtim...

ICAO Ek-1 e bakacaksın dediğim gibi...

sağlık raporundan önce ceviz vs yemiyorsun birsürü bok püsürük var araştır özellikle yabancı sitelerden...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı

Özellikle son dediğin çok önemli: Kimsenin mesleği hazır değil ! 

işin mesleğin hazır olması için babandan sana işin miras kalması lazım.

Anlayacağınız dünya göründüğü kadar kolay yaşanacak bir yer değil. Sorumluluk çok...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 1964 Toplam Mesaj: 14