Tıkla Kazan Sitesi
-
Merhaba arkadaşlar , ben tıkla kazan tarzında bi site açmak istiyorum. Fakat scriptin nasıl olucağı , sistemin nasıl çalışacağı hakkında bilgim yok. Hem kendim hemde üyelerin kazanması için nasıl bi sistem yapabilirim ? Yapabilicek olan yada bi fikri olan varmı ? Maliyeti bana ne olur ? Benim ve üyelerin kazanma oranı nedir ? Sizce tutarmı böyle bir site ? Ayrıca 5000 YTL'ye kadar site için masrafta bulunurum. Site güzel olursa 2000 YTL de reklam vermek için kullanırım. Yani max 7000 YTL veririm. Nasıl yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
-
hacı tutmaz gibime geliyor. boşuna parana yazık. başka şeylere yönel.
-
Hocam ya tutarsa :) yada tutabileceğine inandığınız başka bi sistem varsa hazırım ben söylediğim gibi 5000 - 7000 YTL arası parayı gözden çıkardım.
-
domain çok önemli güvebdiği sağlam domain varsa giriş ama diğr türlü fasoon olur.
-
karani bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam ya tutarsa :) yada tutabileceğine inandığınız başka bi sistem varsa hazırım ben söylediğim gibi 5000 - 7000 YTL arası parayı gözden çıkardım.
-----------------------------
Hocam sistemin nası çalışacağı hakkında bilgin yoksa,bence 7000'ine yazık etme, o parayı da eğiitimin için harca bence kendini geliştir...Ve ayrıyetten hocam bu olayı tuturman çok zor çok sağlam kaynaklar gerekli ve çok sağlam bi domain gerekli -
Hoca benim bilgim olmadığı için soruyorum burda bilgisi olanlar vardır diye :) Bilgim olsa zaten siteyi şimdiye kadar açmıştım.
-
hocam bana kalırsa bu iş tutar zaten millet paragöz önüne gelen bedavaya parakazanmak için canını veriyor.İşletim sistemleri hakkında hiç bir bilgim yok ama mutlaka tbt de bilen hocalarıın olduna inanıyorum araştır bekle konuyu silmezlerse öğrenirsin ama bana sorarsanda böle bi iş yapma daha güzel tutalabilecek güzel siteler yap.Örneğin browser oyunları gibi...
-
Ben kaç kere böyle sitelere üye oldum ya çok az veriyolar biriktirmek imkansız ya da biraz biriktirdim kapandı.
Öyle bişey olmasın da, çok hayır duası alıon sonra :D
Ben üye olurum açarsan.
-
Hocam kazandırabilceğim max tutarı kazandırırım üyelere. Millet paragöz olmuş zaten :) Zaten kazandırmazzsam site tutmayacak. Reklamını falanda yapıcam gerçekten kazandırıcam :)
Bilen ya da fikri olan müridler yardımda bulunsun pls.
-
online piyango şans topu :|
mesela 10 kişilik masalar olcak millet bilet alcak x ytl yatıracak
çekiliş ve sonra paracıklar kazaanana.kazanan olmazsa sana :D
a maa duur sen tkla kazan istemişsin.
bilmiyom :|
mesela google reklam vermez kimse vermez?
-
xyzw__ bunu yazdı:
-----------------------------online piyango şans topu :|
mesela 10 kişilik masalar olcak millet bilet alcak x ytl yatıracak
çekiliş ve sonra paracıklar kazaanana.kazanan olmazsa sana :D
Hocam kumara giriyo bu. Ttnet amca miker bizi :)