Tıkla Kazan Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Biri bana şunun mantıgını anlatsa bende kazandırıp kazandırmayacagını anlatırımda :D Tıkla kazan siteleri nasıl çalışıyor bilmiyorum ama yazarım :D

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    karani bunu yazdı:
    -----------------------------
    xyzw__ bunu yazdı:

online piyango şans topu :|

mesela 10 kişilik masalar olcak millet bilet alcak x ytl yatıracak

çekiliş ve sonra paracıklar kazaanana.kazanan olmazsa sana :D

Hocam kumara giriyo bu. Ttnet amca miker bizi :)

buldum :|

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=67221

site değil de neyse :D

r10 gibi ( oranın kalitesini bilmiyorumda o tür ) sitelere de mesja yaz istersen 

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    Biri bana şunun mantıgını anlatsa bende kazandırıp kazandırmayacagını anlatırımda :D Tıkla kazan siteleri nasıl çalışıyor bilmiyorum ama yazarım :D

Tamam yazıcak birini bulduk :)  Bende mantığını bir türlü anlayamadım nasıl kazanıyor nasıl çalışıyor . Umarım Bilen müridler çıkacaktır.  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    bilindik şeyler ama arkadaş hangisinden bahsetiyor anlamadım:) mesela www.superteklif.com www.ringofon.com (ringofonu  genelde bilgisayardan anlamayan, kız peşinden koşanlar yutuyor.tabi 1,2 sene sonra biter bunun işi)..vs 

arkadaşım tutturamazsın cok para lazım. 7000 ytl yetmez  zaten tutacak olsa herkes koyar kazanırdır 7000 ytl neki(tabi büyük para bana göre:) ama yapmak istedigin işe göre az) 1,2 kişiden yapılacak iş degil bu

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

travian nevari bi online oyun

satılık altın falan

idare eder.bende teknik olmayan destek :D 

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WilliamWallace
    WilliamWallace's avatar
    Erkek

Tutması için:

1-Tamamen yasal bir site olmalı,devletin ilgili kurumlarından bunun için gerekli izinler ve vergilendirme yapılmalı. ( sırf bu 7000 ytden fazla tutar sanırım :D )

2- 7000 ytl gibi bir rakam içinde sınıflandırma yaparsak , 3000 civarı sağlam host+domain+script için sağlam coder bulunmalı ( gerçi rentacoder vb. sitelerde Hintli arkadaşlar inanılmaz düşük fiyatlara iyi iş çıkarıyorlar ancak aranızda yasal bir sözleşme olmazsa ileride sitenin tutması durumunda başını ağrıtabilir ) . Bir de ileride teknik destek konusunda ihtiyacınz olacağı için profesyonelleri tercih ediniz.

3- 2000 ytl ile nereye reklam verilebilir ? Ancak internet sitelerine ki bunlar da genelde iddaa veya türevleri olmalı ve bunlar da devlet kontrolünde ( 1. maddeye tekrardan bakalım )

4-Tıkla kazan sitesi mi sanal kumar sitesi mi bilemiyorum ama tıkla kazan ( PTC ) sitesi için en güzel örnek bux.to diye düşünüyorum.3 ay oldu paramı hala yollamadı ancak fikir ve script açısından gayet iyi.

Bu işe girecekseniz herşeyin yasal olmasına dikkat edin.

Başarılar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    arkada$lık sitesi kursan o paraya daha mantıklı bence.. içinde online okey feln da olr lifety gibi ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    bu işten az çok anlıyorum.7000 ytl ile iyi bir iş çıkartabilirsin.Ancak türkiyede fazla bir potansiyel yok gibi.Sistemin mantığı sitesinin gezilmesini isteyen kişi sana parayı veriyor sende siteyi gezenlere veriyorsun.arada komisyoncu olarak %50 gibi yüksek oranlarla komisyon alıyorsun.script falan yazamam ama herhangi sorununda bana danışabilirsin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alicem
    alicem's avatar
    Erkek
    birde dikkat et dolandırıcılar çok hostingle falan olmaz server kiralarsın yada alırsın....bişey yaparken bana danışırsan elimden geldiğince yardımcı olurum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

alicem bunu yazdı:
    bu işten az çok anlıyorum.7000 ytl ile iyi bir iş çıkartabilirsin.Ancak türkiyede fazla bir potansiyel yok gibi.Sistemin mantığı sitesinin gezilmesini isteyen kişi sana parayı veriyor sende siteyi gezenlere veriyorsun.arada komisyoncu olarak %50 gibi yüksek oranlarla komisyon alıyorsun.script falan yazamam ama herhangi sorununda bana danışabilirsin

7bin ytlye bu iş için hiç bişi yapamassın

Toplam Hit: 6255 Toplam Mesaj: 29