Tıp Kazanan Meslek Liseli
-
Adamlar soruları çaldıklarını inkar da etmiyorlar zaten bende FEM 'e gidiyorum açık açık söylüyorlar adamlar, verdiğimiz soru bankalarındaki soruların bi değişiği yada aynısı çıkacak diyorlar
-
KarakartaL bunu yazdı:
-----------------------------
Adamlar soruları çaldıklarını inkar da etmiyorlar zaten bende FEM 'e gidiyorum açık açık söylüyorlar adamlar, verdiğimiz soru bankalarındaki soruların bi değişiği yada aynısı çıkacak diyorlar
-----------------------------Henüz değil hocam polis sınavı soruları olabilir ama henüz öss ye el atamadılar bende bu sene sınava girdim ve fem dersanesine gittim iyice anlaşılsın diye kendilerinin iyi tabir ettikleri m1 sınıfındaydım bu sene resmen çuvalladılar zaten bir arkadaşım bana fem geçiş senelerinde her zaman çuvallar demişti haklı çıktı bize son zamanlarda yaptıkları sınavlarla lys sınavının uzaktan bile alakası yok ama özellikle ankara kaynaklı esen yayınları deneme seti mesela eğer alıp çözen varsa bilir lys sınavında soru stili hatta neredeyse sayıları bile aynı olan en az 10 soru var yani ankara kaynaklı yayınlar bu sene için çok iyiydi mesela
-
Asi296 bunu yazdı:
KarakartaL bunu yazdı:
-----------------------------Henüz değil hocam polis sınavı soruları olabilir ama henüz öss ye el atamadılar bende bu sene sınava girdim ve fem dersanesine gittim iyice anlaşılsın diye kendilerinin iyi tabir ettikleri m1 sınıfındaydım bu sene resmen çuvalladılar zaten bir arkadaşım bana fem geçiş senelerinde her zaman çuvallar demişti haklı çıktı bize son zamanlarda yaptıkları sınavlarla lys sınavının uzaktan bile alakası yok ama özellikle ankara kaynaklı esen yayınları deneme seti mesela eğer alıp çözen varsa bilir lys sınavında soru stili hatta neredeyse sayıları bile aynı olan en az 10 soru var yani ankara kaynaklı yayınlar bu sene için çok iyiydi mesela
-----------------------------hocam buraya bi göz at istersen
http://www.fem.com.tr/Haberler.aspx?Haber=510
-
madem hayalindeki meslek tıp ozaman meslek lisesinde ne işin vardı diye sorarlar adama!
-
meslek lisesinden mezun olduğunda 2 yıllığa sınavsız geçebiliyosun. össye de girebiliyosun.
hiçbirini yapmadın diyelim problem değil mesleğin var, hayatın garanti.
ya düz liseli isen?
meslek liselilerin hakkını vericez derken düz liselilere kamasutra uyguluyolar şu an
-
Prometheus bunu yazdı:
meslek lisesinden mezun olduğunda 2 yıllığa sınavsız geçebiliyosun. össye de girebiliyosun.
ya düz liseli isen?
meslek liselilerin hakkını vericez derken düz liselilere kamasutra uyguluyolar şu an
-----------------------------önümüzdeki sene sınavsız geçiş olmayacak diye biliyorum pro.
sınavsız geçiş meslek liselerine katsayı sorunu yüzünden verilen bir haktı ama katsayı sorunu neredeyse bitti gibi o yüzden kaldırılacak diye açıklama vardı bir ara.
ha birde meslekğin var konusuna gelince meslek lisesinde aham şaham ders alıyoruz mu sanıyorsun meslek derslerinde ? :)
-
Helal olsun valla (:
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
biz hiç meslek dersi almıyoz apo
aha lise mezunuyum napıcam şimdi? bi iş söyle ki yapayım düz lise mezunu olarak.
ki anadolu lisesi düz lise dediğim yer. ama elden bi iş gelmiyo ki. meslek yok.
-
Prometheus bunu yazdı:
ya düz liseli isen?
-----------------------------Ne alakası var aga yapmayın böyle şeyler ya. Meslek lisesinin amacı belli düz lisenin ki belli. Üniversite okuyacaksın diye oraya gönderildin ve kendi isteğinle gittin. İsyan etmeye yer arıyorsunuz. Boş muhalefet yapmayın
-
KarakartaL bunu yazdı:
-----------------------------öss de çıkan soru kalıpları zaten bellidir aynı iddiayı finalde yapar bireyde.