Tıp Kazanan Meslek Liseli

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Adamlar soruları çaldıklarını inkar da etmiyorlar zaten bende FEM 'e gidiyorum açık açık söylüyorlar adamlar, verdiğimiz soru bankalarındaki soruların bi değişiği yada aynısı çıkacak diyorlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

KarakartaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Adamlar soruları çaldıklarını inkar da etmiyorlar zaten bende FEM 'e gidiyorum açık açık söylüyorlar adamlar, verdiğimiz soru bankalarındaki soruların bi değişiği yada aynısı çıkacak diyorlar

Henüz değil hocam polis sınavı soruları olabilir ama henüz öss ye el atamadılar bende bu sene sınava girdim ve fem dersanesine gittim iyice anlaşılsın diye kendilerinin iyi tabir ettikleri m1 sınıfındaydım bu sene resmen çuvalladılar zaten bir arkadaşım bana fem geçiş senelerinde her zaman çuvallar demişti haklı çıktı bize son zamanlarda yaptıkları sınavlarla lys sınavının uzaktan bile alakası yok ama özellikle ankara kaynaklı esen yayınları deneme seti mesela eğer alıp çözen varsa bilir lys sınavında soru stili hatta neredeyse sayıları bile aynı olan en az 10 soru var yani ankara kaynaklı yayınlar bu sene için çok iyiydi mesela

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

Asi296 bunu yazdı:

KarakartaL bunu yazdı:

Henüz değil hocam polis sınavı soruları olabilir ama henüz öss ye el atamadılar bende bu sene sınava girdim ve fem dersanesine gittim iyice anlaşılsın diye kendilerinin iyi tabir ettikleri m1 sınıfındaydım bu sene resmen çuvalladılar zaten bir arkadaşım bana fem geçiş senelerinde her zaman çuvallar demişti haklı çıktı bize son zamanlarda yaptıkları sınavlarla lys sınavının uzaktan bile alakası yok ama özellikle ankara kaynaklı esen yayınları deneme seti mesela eğer alıp çözen varsa bilir lys sınavında soru stili hatta neredeyse sayıları bile aynı olan en az 10 soru var yani ankara kaynaklı yayınlar bu sene için çok iyiydi mesela

hocam buraya bi göz at istersen

http://www.fem.com.tr/Haberler.aspx?Haber=510

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

madem hayalindeki meslek tıp  ozaman meslek lisesinde ne işin vardı diye sorarlar adama!

boş tenekeden çok ses çıkar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

meslek lisesinden mezun olduğunda 2 yıllığa sınavsız geçebiliyosun. össye de girebiliyosun.

hiçbirini yapmadın diyelim problem değil mesleğin var, hayatın garanti.

ya düz liseli isen?

meslek liselilerin hakkını vericez derken düz liselilere kamasutra uyguluyolar şu an

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

meslek lisesinden mezun olduğunda 2 yıllığa sınavsız geçebiliyosun. össye de girebiliyosun.

ya düz liseli isen?

meslek liselilerin hakkını vericez derken düz liselilere kamasutra uyguluyolar şu an

önümüzdeki sene sınavsız geçiş olmayacak diye biliyorum pro.

sınavsız geçiş meslek liselerine katsayı sorunu yüzünden verilen bir haktı ama katsayı sorunu neredeyse bitti gibi o yüzden kaldırılacak diye açıklama vardı bir ara.

ha birde meslekğin var konusuna gelince meslek lisesinde aham şaham ders alıyoruz mu sanıyorsun meslek derslerinde ? :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Helal olsun valla (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

biz hiç meslek dersi almıyoz apo

aha lise mezunuyum napıcam şimdi? bi iş söyle ki yapayım düz lise mezunu olarak.

ki anadolu lisesi düz lise dediğim yer. ama elden bi iş gelmiyo ki. meslek yok.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

ya düz liseli isen?

Ne alakası var aga yapmayın böyle şeyler ya. Meslek lisesinin amacı belli düz lisenin ki belli. Üniversite okuyacaksın diye oraya gönderildin ve kendi isteğinle gittin. İsyan etmeye yer arıyorsunuz. Boş muhalefet yapmayın

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

KarakartaL bunu yazdı:

öss de çıkan soru kalıpları zaten bellidir aynı iddiayı finalde yapar bireyde.

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
Toplam Hit: 8848 Toplam Mesaj: 22