Tırnağımın Arasına Uç Girdi
-
gecen baska muridin de basına geldi doktora gitti tırnagını sokmusler ucundan muhakkak doktora gozuk gecmis olsun
-
Holyreform hacı,hiç durma git sağlık ocağına,dersen ki bunun için gidilirmi ki,evet gidilir,bir kaç gün sonra vücut o bölgeyi kapatıp onarayım diye uğraşa girecek,o zaman daha da zor olacak çıkarması,iltiabı,neşteri,antibiyotiği ile uğraşacaksın,ilk fırsatta git derim.
-
Hatun sanmıştım mq :D
-
İhmal edilecek bişe değil.Kendi yöntemlerinle çıkardım sanarsın ama olmaz iltihap kapar.Doktora gitmende fayda var.
-
3 yıldır parmağımda kalem ucu var :S mal arkadaşım saplamıştı kalemi elime görünürde hiç bir sorun yok 3 yıldır gerçekten bir tehlike yaratırmı ? :S bir çok kez çıkarmaya çalıştım ama nafile :S
-
helyum_pasha bunu yazdı:
-----------------------------
ne kadar mantıkLı biLmiorm ama iLk akLıma geLen hocam :D eLini sıcak suda bekLet sonra soğuk su sonra bi daha sıcak deri iyice kendini kaybetsin . . sonra bi daha çıkartmayı dene . . deri ne kadar yumuşarsa o kadar iyi . .
-----------------------------o arada damarları çatlatıp kangren etmezsen elini/parmağını etkili bi çözüm olabilir...
-
Ne çok avucuna uç batan mürid varmış :D
-
doktora git hemde acilen git
-
prison breakte görmüştüm,
insana en çok acı veren işkencelerden birisi parmak uçlarına bişey batmasıymış.
senin ki kaymaklı ekmek kadayıfı olmuş geçmiş olsun.
-
Lost olmasın o :D