folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tırnak Batması Geçiren Arkadaşlar

Tırnak Batması Geçiren Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:
    -----------------------------

@cankirca
    Tırnağı kökündenmi cekti hoca ?

-

ben batan kısmı kestim ama yara oldu tabi sürekli intihap yapıp kanıyor kurutmaya calısıyorum batan her hangi bi yer yok,

arkadaşın önerisini denedim bakalım sonuç ne olacak. Dayımdada vardı bundan onunla konuştum oda sıcak suya sokuyormuş ayagını yumuşatmak için.

yok, batan kısmı etten çekip çıkardılar.

Twitter: @CanKirca
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

cankirca bunu yazdı:

MrAmor bunu yazdı:

@cankirca
    Tırnağı kökündenmi cekti hoca ?

-

ben batan kısmı kestim ama yara oldu tabi sürekli intihap yapıp kanıyor kurutmaya calısıyorum batan her hangi bi yer yok,

arkadaşın önerisini denedim bakalım sonuç ne olacak. Dayımdada vardı bundan onunla konuştum oda sıcak suya sokuyormuş ayagını yumuşatmak için.

yok, batan kısmı etten çekip çıkardılar.

hıı onu bende cıkardım kopardım tırnak makasıyla kestim ama işte yara geçmiyor bi türlü

Cagito ergo sum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

yorumlari okumadim ama bende olmusdu anlatayim

sag ayagimin bas parmaginda hep tinak batma problemi vardi

tirnagi kesiyordum ve ucu ete batip uzamaya basliyordu ve intihap kapip sismeye basliyordu

ayakkabi bile giyemiyordum birak futbol oynamayi o derece

sonra hastaneye gittim ameliyat ettiler iki tane igne  vurup uyusturdular sonra batan bolumun yarisini komple kestilermi  dibindenmi aldilar hatirlamiyorum:P

ama simdi duzeldi tirnagini keserken cok derinden alma birak hep orta boyda kalsin biraz uzayinca ustunden al baska önlemi varmi bilmiroum

the one and only yaramaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

simdi hatirladim kökünden almamislardi ama kesmislerdi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

YaRaMaZ bunu yazdı:

batan kısmın yanından kesiyorlar bi kısmını sonra düzeliyor sanısam ama tam kesmiyorlarmış benimde duyguğuma göre,

benim merak ettiğim hocam iz falan varmı ? eskisi gibi taş gibi parmak mı gene : ) bi dikiş izi kalır kanımca

Cagito ergo sum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

YaRaMaZ bunu yazdı:

batan kısmın yanından kesiyorlar bi kısmını sonra düzeliyor sanısam ama tam kesmiyorlarmış benimde duyguğuma göre,

benim merak ettiğim hocam iz falan varmı ? eskisi gibi taş gibi parmak mı gene : ) bi dikiş izi kalır kanımca

Híç bi kiz yok sen tiragini kesince iz kaliyormu hayir tirnak bu uzar eskisi gibi olur 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Askerlik öncesi dahil 3 kez tırnak çektiren ve bu nedenle askerliğinin dörtdebirini terlik istirahati ile geçerin biri olarak sana tavsiyem sakın cerraha gitme. Plastik cerraha git. Cerrahlar evet batan kısmı düzeltiyor, tırnağı çekiyor ama hem estedik hemde tekrarlamaması ile ilgili işlem yapmıyorlar. Askerde son çektirdiğimde ismi can olan ve bedelli askerliğini yapan ankaralı plastik cerrah operasyonu gerçekleştirmişti. Sadece çekmek ve düzeltmek değil batan kısmın kökünüde almıştı. Şimdi batmıyor. Zamanında adamın telefonunu almadığıma pişmanım. Allah ondan razı olsun.

Kısaca plastik cerraha git, derdini ve isteklerini anlat olsun bitsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Olgunisik bunu yazdı:

Askerlik öncesi dahil 3 kez tırnak çektiren ve bu nedenle askerliğinin dörtdebirini terlik istirahati ile geçerin biri olarak sana tavsiyem sakın cerraha gitme. Plastik cerraha git. Cerrahlar evet batan kısmı düzeltiyor, tırnağı çekiyor ama hem estedik hemde tekrarlamaması ile ilgili işlem yapmıyorlar. Askerde son çektirdiğimde ismi can olan ve bedelli askerliğini yapan ankaralı plastik cerrah operasyonu gerçekleştirmişti. Sadece çekmek ve düzeltmek değil batan kısmın kökünüde almıştı. Şimdi batmıyor. Zamanında adamın telefonunu almadığıma pişmanım. Allah ondan razı olsun.

Hmm fikrin için çok teşekkür ederim hocam ama benim batan kısmı cıkardım ben kestim yani kanadı biraz ama artık batmıyor sadece yara olan kısmı şişlik olan kısmı geçmiyor intihabı kurutamıyorum ama dediğini dikkate alıcam eyvallah

Cagito ergo sum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

MrAmor bunu yazdı:

Olgunisik bunu yazdı:

Hmm fikrin için çok teşekkür ederim hocam ama benim batan kısmı cıkardım ben kestim yani kanadı biraz ama artık batmıyor sadece yara olan kısmı şişlik olan kısmı geçmiyor intihabı kurutamıyorum ama dediğini dikkate alıcam eyvallah

dediğimi yap ameliyata gerek yok hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Benimde olmuştu başlarda bilemedim zaten çok fena da acıyordu bi krem vardı aklıma gelmedi şimdi o krem kuruttu sonra artık bıçağın ucu ile o kısmı kesmeye başladım o da zor oluyordu çıkmıyordu sonra tığ aklıma geldi çıkardım, şimdi altına peçete gibi bişey sokmaya başladım büyüyünce acıması da geçti hemde içine değil az yukarı doğru büyüyordu, şimdi de pek fazla sorun olmuyor doktarlara gittim kimi çekeriz kimi ameliyat dedi pek uygun görmedim, plastik cerrah filan demişsiniz yararı olursa bana da söyleyin belki ilerde giderim. Yalnız o yeri fazla kurcalama irin çıkması varsa sen hala onu çıkaramamışsın demektir Allah herkese şifasını versin başlarda biraz psikolojik rahatsızlığa neden oluyor çıkmazsa artarak devam ediyor kendin çıkarmaya çalış olmazsa kesin doktara git sakın çektirme çektirince bişey değişmiyormuş uzayınca tekrar batıyor diyolar sölemesi benden
Toplam Hit: 6818 Toplam Mesaj: 33