Tişört - Kupa Baskı İşi Yapan Varmı ?
-
@sezginari
-

-
DarkSkull bunu yazdı

Kalite piyasadaki birçok markadan daha iyi görünüyor. Eline sağlık abi...
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Kalite piyasadaki birçok markadan daha iyi görünüyor. Eline sağlık abi...
Sağol. Kağıdı, yazıcıyı, mürekkebi bulabildiğim en iyisinden alıyorum. Sublimasyon sistemi ile bundan iyisi olmaz. Sıcaklığa da dayanıklı yanlış bastığım birkaç tişortu yüksek ısılarda yıkadım, çamaşır suyunda beklettim yine de baskıyı çıkartamadım çöpe attım sonunda :)
Bu arada bu baskı pamuk + polyester tişort. %100 polyester tişortte az daha canlı oluyor ama o da yazın terletiyor kumaş olarak bu daha kaliteli duruyor.
DarkSkull tarafından 15/Ara/17 19:49 tarihinde düzenlenmiştir -
-
DarkSkull bunu yazdı

fazla iyi hocam fiyat hakkında bilgi verebilirsen tbt tişörtü bastıralım toplanıp
-
Normalde a4 ebatı 35 TL'ye basıyorum tbt fiyatı 20 TL. A3 olursa da 30 TL yaparım. Şu an sadece beyaza basabiliyorum birkaç yıl önce siyah denedim kağıdı çok iyi değildi galiba 2-3 tane yaptım hepsinde kağıdı kaldırırken baskının yarısı kağıda yapıştı. Yeni kağıt gelmiş birkaç gün içinde alıp deneyeceğim. Güzel olursa konuya eklerim. Onun fiyatı da tahmini 3-5 TL fazla olur.
DarkSkull tarafından 15/Ara/17 20:06 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdıDarkSkull bunu yazdı

fazla iyi hocam fiyat hakkında bilgi verebilirsen tbt tişörtü bastıralım toplanıp
siyah yapmıyormuş ama çok istersek yapar belkim :)
-
hocam birisi öncü olsun bastıralım siyah beyaz fark etmez çok isteyen çıkacaktır fiyat çok çok çok iyi
-
PanxeR bunu yazdı
siyah yapmıyormuş ama çok istersek yapar belkim :)
Yapmıyorum değil yapamıyorum :) Sublimasyon dediğimiz sistemde kağıda çıktı alıp 185 derece ile tişorte aktarıyoruz. Siyah tişort olunca baskı hiç görünmüyor. Mavi renge denedim onda bile az göründü. Siyahta yapışkanlı bir malzeme var ona çıktıyı alıp ısı ile tişorte yapıştırıyoruz. İlk çıktığında denemelerimde kağıdı kaldırırken baskının bir kısmını tişortten aldı kötü oldu. Tek tük yapan var ama kendim beğenmediğim şeyi satıp para kazanmam.
Sublimasyon harici siyaha basanlar yazıcı gibi alete tişortu verip kağıda çıktı alır gibi tişorte çıktı alıyor. Onun makinesi de en ucuzu 20 000 TL idi bir zamanlar. Makineyi alsam parası çıkana kadar ben batarım :) Bir gün fotoğraf işlerini bırakıp o işlere girersem alırım belki :)