Tişört - Kupa Baskı İşi Yapan Varmı ?
-
tbt tshirt (siyah) yapılacaksa ekleyin beni de.
-
Up olsun.
Ozalit, matbaa işi yapan var mı?
-
Kupa, anahtarlık , puzzle , cam , taş , yastık basımında yardımcı olabilirim.
-
Kupa filan yapmıyorum ama sadece t-shirt baskı yapabilirim ? onda da tek bir kişi bastıracaksa pahalıya gelir ancak toplanılırda 20-30 kişi çıkarsa siyah t-shirt üstüne tek renk beyaz veya iki renk olarak baskı yapabilirim ön arka vs farketmez, fiyatta 25-30 tl civarlarında olur tahmini olarak kişi sayısına göre net fiyat verebilirim..
Kumaş %100 pamuklu süprem kumaş üzerine emprime baskı basıyorum.
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Up olsun.
Ozalit, matbaa işi yapan var mı?
ozalit tanıdık var matbaa işini de ben çözebilirim
-
DarkSkull bunu yazdı
Merhaba;
Ben yapıyorum. Hangisinden kaç adet lazım adetleri belliyse ona göre fiyat vereyim. Tek seferlik mi devamlı olacak bir şey mi?
emaye bardağa baskı yapabilirmisin ölçüleri seramik kupa ile aynı?
-
Siyaha deneme yaptım 2-3 farklı baskı çeşidi yapmışlar birini denedim diğerlerine de bakacağım. Bu baskıda görseli kare olarak basabiliyoruz baskı aslında tişorte geçmiyor ince tül gibi bir malzeme var onu tişorte koyup üstüne de baskıyı yerleştirip 190 derecede presleyince o beyaz tül tişorte yapışıyor baskı da ona geçiyor. Yazı, logo vb şeyler basmak için dikdörtgen tasarım yapıp onun içine koymamız lazım. 40 derecede yıkanabiliyor tersten düşük ısı ile ütüleniyor.

Şu aşağıdaki gibi basmak için de malzeme buldum kağıda toz falan döküp onunla basıyormuşuz onu da haftaya denerim herhalde.

-
Bana da fotoğraf baskısı lazım. 30X40 8 adet 18X24 12 Adet ve 13X18 24 adet. Güzel bir fiyat bulmam lazım yoksa baya tuzlu iş bu fotoğraf çıktısı almak.
-
herrero bunu yazdı
Bana da fotoğraf baskısı lazım. 30X40 8 adet 18X24 12 Adet ve 13X18 24 adet. Güzel bir fiyat bulmam lazım yoksa baya tuzlu iş bu fotoğraf çıktısı almak.
Normal fiyatlar:
30x40: 30 TL
18x24: 7,5 TL
13x18 : 2 TL
Sana yapacağım fiyatlar:
30x40 : 15 TL
18x24: 5 TL
13x18: 1,5 TL
1000 TL'lik yazıcı çıktısı değil banyolu makine ile basacağım. Yer ümraniye'de uzakta isen zarar görmeyecek şekilde kargo da yaparım.
Hepsi 216 TL tutuyor 200 TL.
-
DarkSkull bunu yazdıherrero bunu yazdı
Normal fiyatlar:
30x40: 30 TL
18x24: 7,5 TL
13x18 : 2 TL
Sana yapacağım fiyatlar:
30x40 : 15 TL
18x24: 5 TL
13x18: 1,5 TL
1000 TL'lik yazıcı çıktısı değil banyolu makine ile basacağım. Yer ümraniye'de uzakta isen zarar görmeyecek şekilde kargo da yaparım.
Hepsi 216 TL tutuyor 200 TL.
Hocam özelden döndüm size. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.