Titanic 2 (Yalan Değil) :)
-
-
Ben Bunu Çok Öncedende İzlemiştim.Büyük ihtimal yalan :D
-
valla fragmanda 2 sahne var o 2 sahne "con air" adlı filme ait sahne kesip biçmiş olaiblirler anlamadım mualak
-
gemi battı aq daha 2 si yoq.. tadında bıraktılar.
-
tahribat sen yeme bari buları :D:D
-
bunu görünce inanmadım acıkcası ama ya olucaksa diye imdbye baktım..
titanic II diye bir fragman 2002 yılında cıkmıs kullanıcıların cok buyuk cogunluguda fake oldugu konusunda hemfikir.. çekilecek olsaydı çekilirdi 7 yıl geçmiş üzerinden.. =)
buyrun sözde titanic II nin imdb linki. http://www.imdb.com/title/tt0472570/
bence böle konularda kesin olarak yapılacakmıs gibi arastırmadan etmeden baslık acman cok sacma.
-
böle konular derken nasıl konular?
gördüm açtım işte ne oldu ? beğenmezsen bakma
-
gerçek olmadığı halde "yalan değil" ibaresi ile süslenerek insanları boş inançlara sürükleyebilecek konular.
dipnot: açman saçma diyerek kendi görüşümü bildirdim aç yada açma demedim başlık açtıysan eleştirisinide kaldırabilmesin...
-
yalan değil derken titacik 2 için yalan değil dedim çünkü bende ilk izledim sonra zaten bende belirtmişim demi 2 sahne başka filmden diye?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------generous bunu yazdı:
-----------------------------
tahribat sen yeme bari buları :D:D
-----------------------------buna inansakda inanmasakda ne cikari olucak bunlarin ?
yada senin ?
herseyde karistirmak ne cok hosunuza gidiyor tbtyi
-----------------------------istediğim şeyi istedğim gibi karıştırım tbt'ye orası senin gibi çömleri değil yönetimdeki arkadaşları ilgilendirir.onlar derse ''ya bu generous gene tbt de ortalığı karıstırıyor başbakan bir daha davosa gidene kadar banlayalım'' benim için sorun olur.Sen benim önce ne demek istediğimi anla ondan sonra bişeyler yaz!! Burdaki insanların çoğu belli bir eğitim seviyesinde belli bir eğiitims eviyesinde olmayan insanlarda en azından belli bir zeka seviyesinde.Tbt sen bari bunlara inanma derken ben bunu kastetmiştim.Ama anlaşılan sen bu 2 gruptanda deilsin.Mühim değil... kolay gelsin.
-
yuhh euabeasinin auom* ali sami kurgunun adiliğine bak :D yok ben de çam ağacı :D