Titanic 2 (Yalan Değil) :)
-
bi arada matrix 4 çıkıyo diye ortalıkta fragmanlar dolanıyodu :)
-
fake deniliyorda şunu anlamadım, fragmandaki diğer sahneler nerden geldi? titanic müzikali ya da fozen man of titanic yazısının onünde kafeste asılı duran jack, ya da buzulun içindeki jack?
-
Leonarda piçi öldüğü için başrol tekliif bana geldi ben de kıramadım ben oynucam 2. filme.Çok erotik sahneler var :D.
-
ya bu fragman 2 seneden fazladır dönüyor ama hala birşey yok..daha da olmaz bence..çünkü filmi tadında bıraktılar..ayrıca bu fragman gerçek olsa bile bu film berbat olur çünkü bi bok yok fragmanda..
-
Bu bildiğim kadarıyla üniversiteli bir elemanın dönem sonu projesiymiş. Leonardo di caprio nun eski filmlerini montajlayarak yeni bir film fragmanı yapmak. Baya araştırmıştım merak edip sanırım doğru bilgi bu.
-
Sanırım senin dediğin doğru manyaki..başka mantıklı bir açıklaması da yok zaten =)
-
arkadaşlar inanmayanlar için söylüyorum film olacak..hatta senaryosu bile belli.hemen anlatiyim: şimdi bu kate winslet leonardoyu unutamıyor ve hep denizlerde yolculuk yapıyor ve bi gün gene yolculuk yaparken gemiye korsanlar saldırıyo ve bu kadında taş gibi zaten bunu bi güzel zikiyolar. olay bunun etrafında gelişiyo işte
-
SitemMelanet bunu yazdı:
-----------------------------
Sanırım senin dediğin doğru manyaki..başka mantıklı bir açıklaması da yok zaten =)
-----------------------------eyw. hocam :)
-
tomannie bunu yazdı:
arkadaşlar inanmayanlar için söylüyorum film olacak..hatta senaryosu bile belli.hemen anlatiyim: şimdi bu kate winslet leonardoyu unutamıyor ve hep denizlerde yolculuk yapıyor ve bi gün gene yolculuk yaparken gemiye korsanlar saldırıyo ve bu kadında taş gibi zaten bunu bi güzel zikiyolar. olay bunun etrafında gelişiyo işte
Hocam Rose(Kate Winslet) öldü filmde hatırlatırım..
-
SitemMelanet bunu yazdı:
tomannie bunu yazdı:
Hocam Rose(Kate Winslet) öldü filmde hatırlatırım..
-----------------------------onun torunu vardı.o oynar