Tivibu Ev Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Yahu ben daha 1 aylik deneme kampanyasina basvuramadim, siz nereden nasil denk geldiniz 3 aya 6 aya bilmemneye :/

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

tivibu web kullanıyorum çok memnunum, sağolsunlar bugün aradılar bi' sorunumu çözmeme yardımcı oldular. ttnet'e olan sevgim artmaya başladı.

tivibu ev in tek sorunu sanırım kanal değiştirirken geçen sürenin "biraz" uzun olması. onun dışında pek sorun yaşatmıyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

ben 5 aydır tivibu ev kullanıyorum tek sorun cihazı  7/24 açık bırakınca cihaz donuyor fişi çekip takınca düzeliyor 3 ay hediye verdiler şimdi 9 tl ücret ödüyorum fena degil net biraz yavaşlıyor ama o kadarda düşük degil.

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Yahu ben daha 1 aylik deneme kampanyasina basvuramadim, siz nereden nasil denk geldiniz 3 aya 6 aya bilmemneye :/

aradılar 2 ay deneyin beğenmesseniz iade edersiniz dediler 2 ay boyunca bütün kanallar açıktı hemde. sonra iade ettim

memento mori.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

yaklaşık 2 aydır bende kullanıyorum. memnunum. söylenenlere ilaveten, kanal izleme popülaritesi arttıkça donmlara v.s. olabiliyo. bant geneşliği muhabbetinden. seç izle, durdur izle, tekrar izleler bulunmaz nimet. kotanı hızını etkilemez normalde. ama bağlantın düşükse hızını etkiliyor.

kullanmadığın zaman adsl hızın artmaz. çünkü ikisi atrı vlanlarla tanımlanıp taşınıyor. adsl 35 vlan kullanır, tivibu 55 vlan kullanır gibi gibi.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    crimeangel bunu yazdı

yaklaşık 2 aydır bende kullanıyorum. memnunum. söylenenlere ilaveten, kanal izleme popülaritesi arttıkça donmlara v.s. olabiliyo. bant geneşliği muhabbetinden. seç izle, durdur izle, tekrar izleler bulunmaz nimet. kotanı hızını etkilemez normalde. ama bağlantın düşükse hızını etkiliyor.

kullanmadığın zaman adsl hızın artmaz. çünkü ikisi atrı vlanlarla tanımlanıp taşınıyor. adsl 35 vlan kullanır, tivibu 55 vlan kullanır gibi gibi.

Normal modeme ethernet ile bi bilgisayarım bi de tivibu bağlı. Modem üzerinden falan hiç bir ayar yapılmadı. Sistem otomatik mi, bu durumda AKK'na yansıyacak gibi hissediyorum..

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

Normal modeme ethernet ile bi bilgisayarım bi de tivibu bağlı. Modem üzerinden falan hiç bir ayar yapılmadı. Sistem otomatik mi, bu durumda AKK'na yansıyacak gibi hissediyorum..

modem ayarlı geliyor, yanlış hissediyorsun. hislerine güvenme derimm

memento mori.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

.mına kodumuın bilmemnebusunu beleş diye 2 ay kullanmak için başvurdum. 27 gün bağlanmak/kurmak ve izlemek için harcadım. sonra skerün dedim. bi kere izlemeyemedim amk :/

hiç bulaşma

ama gerçekten rahat birşey .bende sorun olmadı . hala izleyebiliyorum .

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

ya gençler bitane çiftli lnb bitanede hd tv kartı birazda kablo tamamdır gerek yok tv buya felan netiniz olmasa bile izlersiniz tv kartıyla mis gibi süper görüntü kalitesiyle

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı

ya gençler bitane çiftli lnb bitanede hd tv kartı birazda kablo tamamdır gerek yok tv buya felan netiniz olmasa bile izlersiniz tv kartıyla mis gibi süper görüntü kalitesiyle

tr den hangi kanallar izlenebiliyor şifresiz türksat dışında , çiftli lnb almanın nedeni ne? fazzladan bir çanağım var ne yöne çevirsem diye düşünüyorum :D

memento mori.
Toplam Hit: 5293 Toplam Mesaj: 25