Tivibu Ev Kullanan Var Mı?
-
rebellisch bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
ya gençler bitane çiftli lnb bitanede hd tv kartı birazda kablo tamamdır gerek yok tv buya felan netiniz olmasa bile izlersiniz tv kartıyla mis gibi süper görüntü kalitesiyle
tr den hangi kanallar izlenebiliyor şifresiz türksat dışında , çiftli lnb almanın nedeni ne? fazzladan bir çanağım var ne yöne çevirsem diye düşünüyorum :D
Ben çok fazla şifre kırma vs yi bilmem bu işte fakat türksattaki tüm kanalları izliyebiliyordum ben çiftli lnb vâr olan bir çanaktan hat çekmek için eğer bir canak var ise ve ondaki tekli lnb ise ve kullanılıyorsa herhangi bir recevır ile ondan hat çekince olmuyor yani çift çıkış alman gerek çanaktan gelen tek kabloyu çoklayınca olmuyor fakat çift çıkışlı lnb var ondan bir hat kendi tv kartına bir hatta tv ye çekiyon oluyor
-
o beleş demesine bakma beleş olmasına beleşde 1 ay sonra bişey izlemeye kaltginda yok kirala satın al falan cıkıyor filmlerin altında o yüzden
bişey izleyemyrsn .
bide kapattırmasıda biraz ugraştryr o tivibu kutusunun tamamını istiyor hiç bi eksik olmadan eksik falan olursa yandn hemen kitliyorlar cezayi.
o yüzden hiç bulaşma normal internetten film dizi izle daha iyi .
-
Peroksit bunu yazdırebellisch bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
ya gençler bitane çiftli lnb bitanede hd tv kartı birazda kablo tamamdır gerek yok tv buya felan netiniz olmasa bile izlersiniz tv kartıyla mis gibi süper görüntü kalitesiyle
tr den hangi kanallar izlenebiliyor şifresiz türksat dışında , çiftli lnb almanın nedeni ne? fazzladan bir çanağım var ne yöne çevirsem diye düşünüyorum :D
Ben çok fazla şifre kırma vs yi bilmem bu işte fakat türksattaki tüm kanalları izliyebiliyordum ben çiftli lnb vâr olan bir çanaktan hat çekmek için eğer bir canak var ise ve ondaki tekli lnb ise ve kullanılıyorsa herhangi bir recevır ile ondan hat çekince olmuyor yani çift çıkış alman gerek çanaktan gelen tek kabloyu çoklayınca olmuyor fakat çift çıkışlı lnb var ondan bir hat kendi tv kartına bir hatta tv ye çekiyon oluyor
tivibuda artı olarak güzel kanallar var ama 30 tl aylığı :)
-
rebellisch bunu yazdınoname bunu yazdıcrimeangel bunu yazdı
yaklaşık 2 aydır bende kullanıyorum. memnunum. söylenenlere ilaveten, kanal izleme popülaritesi arttıkça donmlara v.s. olabiliyo. bant geneşliği muhabbetinden. seç izle, durdur izle, tekrar izleler bulunmaz nimet. kotanı hızını etkilemez normalde. ama bağlantın düşükse hızını etkiliyor.
kullanmadığın zaman adsl hızın artmaz. çünkü ikisi atrı vlanlarla tanımlanıp taşınıyor. adsl 35 vlan kullanır, tivibu 55 vlan kullanır gibi gibi.
Normal modeme ethernet ile bi bilgisayarım bi de tivibu bağlı. Modem üzerinden falan hiç bir ayar yapılmadı. Sistem otomatik mi, bu durumda AKK'na yansıyacak gibi hissediyorum..
modem ayarlı geliyor, yanlış hissediyorsun. hislerine güvenme derimm
Modem gelmedi