Tivibu Ev Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı
    Peroksit bunu yazdı

ya gençler bitane çiftli lnb bitanede hd tv kartı birazda kablo tamamdır gerek yok tv buya felan netiniz olmasa bile izlersiniz tv kartıyla mis gibi süper görüntü kalitesiyle

tr den hangi kanallar izlenebiliyor şifresiz türksat dışında , çiftli lnb almanın nedeni ne? fazzladan bir çanağım var ne yöne çevirsem diye düşünüyorum :D

Ben çok fazla şifre kırma vs yi bilmem bu işte fakat türksattaki tüm kanalları izliyebiliyordum ben  çiftli lnb  vâr olan bir çanaktan hat çekmek için  eğer bir canak var ise ve ondaki tekli lnb ise ve kullanılıyorsa herhangi bir recevır ile ondan hat çekince olmuyor yani çift çıkış alman gerek çanaktan gelen tek kabloyu çoklayınca olmuyor fakat çift çıkışlı lnb var ondan bir hat kendi tv kartına bir hatta tv ye çekiyon oluyor

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

o beleş demesine bakma beleş olmasına beleşde 1 ay sonra  bişey izlemeye kaltginda  yok kirala  satın al falan cıkıyor filmlerin altında o yüzden

bişey izleyemyrsn .

bide kapattırmasıda  biraz ugraştryr o tivibu kutusunun tamamını istiyor  hiç bi eksik olmadan eksik falan olursa yandn hemen kitliyorlar cezayi.

o yüzden hiç bulaşma  normal internetten film dizi izle  daha iyi .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı
    rebellisch bunu yazdı
    Peroksit bunu yazdı

ya gençler bitane çiftli lnb bitanede hd tv kartı birazda kablo tamamdır gerek yok tv buya felan netiniz olmasa bile izlersiniz tv kartıyla mis gibi süper görüntü kalitesiyle

tr den hangi kanallar izlenebiliyor şifresiz türksat dışında , çiftli lnb almanın nedeni ne? fazzladan bir çanağım var ne yöne çevirsem diye düşünüyorum :D

Ben çok fazla şifre kırma vs yi bilmem bu işte fakat türksattaki tüm kanalları izliyebiliyordum ben  çiftli lnb  vâr olan bir çanaktan hat çekmek için  eğer bir canak var ise ve ondaki tekli lnb ise ve kullanılıyorsa herhangi bir recevır ile ondan hat çekince olmuyor yani çift çıkış alman gerek çanaktan gelen tek kabloyu çoklayınca olmuyor fakat çift çıkışlı lnb var ondan bir hat kendi tv kartına bir hatta tv ye çekiyon oluyor

tivibuda artı olarak güzel kanallar var ama 30 tl aylığı :)

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    crimeangel bunu yazdı

yaklaşık 2 aydır bende kullanıyorum. memnunum. söylenenlere ilaveten, kanal izleme popülaritesi arttıkça donmlara v.s. olabiliyo. bant geneşliği muhabbetinden. seç izle, durdur izle, tekrar izleler bulunmaz nimet. kotanı hızını etkilemez normalde. ama bağlantın düşükse hızını etkiliyor.

kullanmadığın zaman adsl hızın artmaz. çünkü ikisi atrı vlanlarla tanımlanıp taşınıyor. adsl 35 vlan kullanır, tivibu 55 vlan kullanır gibi gibi.

Normal modeme ethernet ile bi bilgisayarım bi de tivibu bağlı. Modem üzerinden falan hiç bir ayar yapılmadı. Sistem otomatik mi, bu durumda AKK'na yansıyacak gibi hissediyorum..

modem ayarlı geliyor, yanlış hissediyorsun. hislerine güvenme derimm

Modem gelmedi

...said addicted.
Toplam Hit: 5292 Toplam Mesaj: 25