Tivibu Hakkında (Soru)
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------ama kullanım konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum.. sana bide mürid kıyağı yapayım.D tivibu alıcıyı fişten 10 kere 15 kere çek tak çek tak beynini sulandır iyice hd kanallar ve pakete dahil olmayan kanallar açılıyor tekrar kapatıp açana kadar :D
-----------------------------bak bunu bilmiyodum hacı bi deneyeyim :D
ewet kanal geçişleri ve menüsüde yavaş. neti yavaşlatıyo. ayrıca pahalı. bende 2 ay ücretsiz sonra 10 tl lik kampanyadan aldım. hesaba vurdun mu 10 ayda 100 tl yapıyo. 100 tl ye uydu alıcısı ıvırı zıvırı kurulumu dahil uydu kuruluyor. ömrü billah sür ha sür (: o yüzden ücretsiz kısmını kullan sonra iptal ettirirsin. vakit bulsam bende bu ara gidecem iptal ettirmeye.
iptal ettirirkende modem uydu alıcı kumanda filan hepsini kendimiz götürmemiz gerekiyomuş. dipnot olarak geçeyim
-
merhaba arkadaslar konuyu hörtletiyorum da ,
bugün bana gelicekler bağlamaya 6 ay ücretsiz
var mi sorun yaşayan acaba?
-
Ben cihazını almadım.
Sadece abonelik aldım. Programını indirdim. Tivibu izlemek istediğim zaman programı televizyona sallıyorum o şekilde izliyorum veya tivibu indirdiğim herhangi bir pc'de izleyebiliyorum.
Ben memnunum programından izliceksen tavsiye ederim.
-
Branxian bunu yazdı
Ben cihazını almadım.
Sadece abonelik aldım. Programını indirdim. Tivibu izlemek istediğim zaman programı televizyona sallıyorum o şekilde izliyorum veya tivibu indirdiğim herhangi bir pc'de izleyebiliyorum.
Ben memnunum programından izliceksen tavsiye ederim.
valla bizim pcden tv ye sallama gibi bi şansim yok :)
şimdi herkez 40 tl ücret falan aldilar iadede diyince biraz şüphelendim ama müşteri hizmeleti çok kesin konuştu ne iadede ne bağlamada bi ücret alinmiyor diye.
ki zaten ses kayitlarida var .
ordaki kadin internet hizindada düşüş olmicak dedi ama bide bundan şüpheleniyorum .
-
Hocam belirli bir süre taahhüt vardır. Sen anlaşmayı fesedersin.
Bunun karşılığında servis ücretini geri alıyorlardır.
İlk bağlanmada almıyorlar.
-
işte bende kıllanıyorum ama çok kesin konuştular hiç bi şekilde ücret taahüt yok diye.
zaten hiç bir şeyi imzalamadiğim sürece benden ücret veya taahüt nasil hak iddaa edebilirler ki ?
olabilirmi böyle bir şey ?
-
Sözleşme yoksa yardır devam. :D
Ben sözleşme vardır diye konuşmuştum :))
-
Yeni konu açmak istemedim, başlık uygundu.
Bugün; 2 ay denemeli Tivibu Ev, bağlattım.
PC'deki Tivibu'da, herhangi bir kanala geçtiğimizde, o yayını 30dk. geri alabiliyor ve sonrasında başka kanala geçtiğimizde, orada da aynısını yapabiliyorduk.
Ancak Tivibu Ev'de, örneğin; A kanalını izlerken, B kanalını açınca bu kanaldaki gösterimi 30dk gibi bir süre geri alamıyoruz. Geri alabilmek için B kanalından hiç çıkmamış olmamız lazım ki, zaten böyle bir durumda neden yayını geri alalım? İşin komik yanı da, tekrar A kanalına döndüğümüzde, bu sefer de önceden saatlerce izlemiş olduğumuz A kanalını 5 dk bile geri alamıyoruz. Yani bir kanalda 15-30 veya sözü edildiği gibi 90dk yayın geri sarması yapılabilmesi için o kanaldan hiç çıkılmadan 15-30 veya 90dk boyunca izlenmesi gerekiyor.
Kısacası Tivibu PC'nin özelliklerinin tamamını Tivibu TV'de bulamadım.Sizde de aynısı oluyor mu? Beceremediğim bir nokta mı var?Bauer tarafından 04/Ara/12 00:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Bauer bunu yazdı
Yeni konu açmak istemedim, başlık uygundu.
Bugün; 2 ay denemeli Tivibu Ev, bağlattım.
PC'deki Tivibu'da, herhangi bir kanala geçtiğimizde, o yayını 30dk. geri alabiliyor ve sonrasında başka kanala geçtiğimizde, orada da aynısını yapabiliyorduk.
Ancak Tivibu Ev'de, örneğin; A kanalını izlerken, B kanalını açınca bu kanaldaki gösterimi 30dk gibi bir süre geri alamıyoruz. Geri alabilmek için B kanalından hiç çıkmamış olmamız lazım ki, zaten böyle bir durumda neden yayını geri alalım? İşin komik yanı da, tekrar A kanalına döndüğümüzde, bu sefer de önceden saatlerce izlemiş olduğumuz A kanalını 5 dk bile geri alamıyoruz. Yani bir kanalda 15-30 veya sözü edildiği gibi 90dk yayın geri sarması yapılabilmesi için o kanaldan hiç çıkılmadan 15-30 veya 90dk boyunca izlenmesi gerekiyor.
Kısacası Tivibu PC'nin özelliklerinin tamamını Tivibu TV'de bulamadım.Sizde de aynısı oluyor mu? Beceremediğim bir nokta mı var?tivibu evde alet kendi hafızasına kaydediyor galiba, bende 2 ay beleşten aldım,illallah dedirdi
-
evet açık olan kanalı kaydediyor kaydetmesine de, işin saçma yanı, kanal değiştin 5dk.lığına sonra döndün eski kanala, o 5 dk'yı izleyemiyoruz, kanal değiştirince, kaydedilen şey siliniyor. ne anladım ben bu işten, pc deki gibi olaymış, on numara olurmuş. PIP özelliği de yok. (üstte mini ekran olayı)
Bauer tarafından 04/Ara/12 05:54 tarihinde düzenlenmiştir