Tiyatro Gösterime Davetlisiniz
-
Avrupa turnesi yok mu Sikkolin e de gelin izleyek 🙂↔️
-
Çok sağlam bir nedenim varsı biliyorsun yoksa kaçırmazdım
-
yustang bunu yazdı

gelenlerin ayrı ayrı eline ayağına sağlık her zaman başımın üzerinde yeriniz var. TBT ye her zaman sınırsız bilet vardır. gösterilerimiz devam edecek Eylül'den itibaren her cumartesi fix çıkacağız sadece maltica değil Anadolu yakasında da olacak gösteriler. teşekkürler 🌹
Not: her gösteri için yeni konu açmamak adına ekibimizin Instagram adresi: https://www.instagram.com/dubakalim?igsh=ejJpdmF0bHh1b3Mw
beni ekleyin sizi dmden de haberdar edeyim:)
bu arada bilet almanıza cidden gerek yok:D
fotodakiler kimler :)
-
manglerman bunu yazdıyustang bunu yazdı

gelenlerin ayrı ayrı eline ayağına sağlık her zaman başımın üzerinde yeriniz var. TBT ye her zaman sınırsız bilet vardır. gösterilerimiz devam edecek Eylül'den itibaren her cumartesi fix çıkacağız sadece maltica değil Anadolu yakasında da olacak gösteriler. teşekkürler 🌹
Not: her gösteri için yeni konu açmamak adına ekibimizin Instagram adresi: https://www.instagram.com/dubakalim?igsh=ejJpdmF0bHh1b3Mw
beni ekleyin sizi dmden de haberdar edeyim:)
bu arada bilet almanıza cidden gerek yok:D
fotodakiler kimler :)
Elinde puro olan ihtiyar TBT nin en yaşlı muriti olur.
-
forum kültürüyle biraz log ve süreç paylaşayım. öncelikle @yustang ve ekibine çok teşekkürler, keyifliydi.

Fotoğraf @underzero nun gelenlere ikramlarından bi kısmıydı, ben içmesem de şık bi ikramdı. ❤️
Etkinlik öncesi sohbet çok keyifliydi. @Obi-WanKenobi ve @underzero ile güzel sohbet ettik, etkinlik arasında ve sonrasında da @Mr_Dark la biraz sohbet edebildik. TBT sohbetlerini özlemişiz. 🚬
@yustang (soldan 7. sağdan 3.) "du bakalım" ekibiyle güzel bi doğaçlama yaptılar.
en soldaki moderatör ekibi ikiye bölüyor farklı meydan okumalar yaptırıyor iki li üçlü genelde doneleri dinleyicilerden alıyor bu evrede under'ın muhteşem geri bildirimleri ve tavsiyeleriyle herkes çok eğlendi bi sonraki tbt seçimlerinde oyum holy den önce ona olacak, bu oyunlarda iki grupta siyah ekip beyaz ekip alkışlarla seçim yapılıyor kim daha iyiydi diye dalyarak bi ingilizce öğretmenini alkış sayan - dinleyen olarak atatılar o yüzden de yustangların puanı gittiği oldu tabi.genel olarak 7-8 ayrı meydan okuma vardı ve süreç beklediğimden daha eğlenceliydi, eylül ayı itibariyle hemen her cumartesi olacakmış saolsun yustang her daim davet etti.

foti mobese gibi olmuş ama soldan sağa gözlüklü TxT, yustang, underzero, Obi-WanKenobi, Mr_Dark (diğer arkadaşlar mr_dark'ın misafirleri)
Keyifliydi, arada yapalım.
-
Hicbirimizde fotograf makinesi, telefon yoktu
Resimleri tost makinesinden cektik o yüzden böyle