TL Simgesi Hazırlandı Ve Kullanıma Sunuldu Kurmak İçin
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------MiLK bunu yazdı:
-----------------------------coLin bunu yazdı:
-----------------------------Fetullah yazıyormuş.Alıntıdır;http://www.turkcealtyazi.org/viewtopic.php?t=13090
-----------------------------Bunu yapan adam boş durmasın güzel sanatlarda okusun dünya çapında ünlü bir typocumuz olur amk :D
-----------------------------Hassiktir mükemmel olmuş lan :D Ayrıca chp li eleman Tayyip Erdoğan ın baş harfleri demiş. Kim ne diceni nasıl bok atçanı şaşırdı :) Açıp baktınız mı bu sembolün anlamına? Mal mal yorumlar geliyo mk
-----------------------------chp'li eleman ben mi oluyorum burada ?
sayet beni kastettiysen, geyigine koydugum resim seni ilgilendirmez.
forumda herkes aptal, tek sen akıllısın simdi degil mi.
-
Çok beğendim, gayette akılda kalıcı..
-
çok gerek vardı sanki amk. bütün sorunlarımız bitti TL yi nasıl daha şekilli yazacağımız kaldı.
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------çok gerek vardı sanki amk. bütün sorunlarımız bitti TL yi nasıl daha şekilli yazacağımız kaldı.
-----------------------------bazı yeniliklerin neler getireceğini anlamayacak kadar küçük yaştasın belli.
ayrıca;
euro ve pound simgelerine benzetenlerede diyorum ki, pound da euro ya benziyor ona bakarsanız ortalarındaki çizgiler falan...
-
Beğendim.
-
Free_Mans bunu yazdı:
-----------------------------Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------çok gerek vardı sanki amk. bütün sorunlarımız bitti TL yi nasıl daha şekilli yazacağımız kaldı.
-----------------------------bazı yeniliklerin neler getireceğini anlamayacak kadar küçük yaştasın belli.
ayrıca;
euro ve pound simgelerine benzetenlerede diyorum ki, pound da euro ya benziyor ona bakarsanız ortalarındaki çizgiler falan...
-----------------------------TL yazısının hangi şekille yazıldığı devlete/millete ne gibi kazançlar elde ettirecek anlat madem bizde öğrenelim. Nolacak o saçma şekille Türk Lirası'nın Dünya ekonomisinde statüsü mü artacak? Paramız daha mı değerlenecek? Nolacak yani. Yok bilmiyorum gerçekten soruyorum beni bi aydınlat allasen büyük yaştaki bilgin mürid kardeşim.
Saygılar.
Dipnot : Şu an bana belki de çok mantıklı açıklamalarla geleceksin neyse ne de, sen önce zihniyetini değiştir. Akıl yaşta değil baştadır.
-
benim de aklıma ilk gelen Tülay Lale kazanmış.. kadının kendi logosundur lan belki bu TL(Tülay Lale)
-
simgeyi geçte hacı yorumlar şahane
:D tbt farkı
-
Benliğimi kaybettim gülerken.
-
bobiler yine yapmış monte :)