folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TMSF, Garipoğlu"Nun Şirketlerine El Koydu

TMSF, Garipoğlu"Nun Şirketlerine El Koydu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kroo bunu yazdı:
    -----------------------------

hımm

kızın babası da cart oraya çıkıyo curt buraya çıkıyo sinirim bozuluyo

Allah başa vermesin

o adam şovmen ya :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ne şovmenliği alper saçmalama yazık ya şu yorumu yapıyorsun ya adamın canını sıkıyo her şey ortadayken kimsenin bulunamaması adamın canı yanmı şadam diyor ne pislikler gördüm devletin kurumlarında adli tıpta  adamın kızının kilodunda sperm bulunuyor rapora yansıyor sonra yanlışlık olmuş böyle saçmalıkmı olurmu adamneler anlatıyor ne çarpık ne saçma düzenler gül bile ddk yı görevlendirdi bu olaylarla ilgili borumu

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    ne şovmenliği alper saçmalama yazık ya şu yorumu yapıyorsun ya adamın canını sıkıyo her şey ortadayken kimsenin bulunamaması adamın canı yanmı şadam diyor ne pislikler gördüm devletin kurumlarında adli tıpta  adamın kızının kilodunda sperm bulunuyor rapora yansıyor sonra yanlışlık olmuş böyle saçmalıkmı olurmu adamneler anlatıyor ne çarpık ne saçma düzenler gül bile ddk yı görevlendirdi bu olaylarla ilgili borumu

serdar çok iyi takip ediyorum konuyu adamın 2 avukatı avukatlığı bıraktı neden biliyomsun? kızının herşeyilini tüm özellini basınla paylaştı diye

emniyet müdürü diyorki yada vali hatırlamıyorum basına çok konuşmayın adam zırt pırt çıkıyo adamlar ihbar alıyo rusyada diye bilirsin bürokrası geç işler nakil işlemleri yakanlaması felan adam çıkıyo haberlere rusyladaymış polis yine elinden kıçırıyor

konuşsun ama adam olay hakkında çok konuşuyor bağırıyo sırf bağırıyo böyle yaptıkça tek başına kalıyor.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:

Allah kimsenin başına vermesin zor iş. Otopsi raporunu okudumda resmen işkence yapmışlar. http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/05/28/bu_raporun_ortaya_koydugu_bulgular

Ne şovmenliği, birinizin başına gelse dünyayı yıkmazmısınız

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bu olay şöyle tsk savaş uçakları kuzey ırağa havalanıyor pkkya haber veriliyor uçaklar havalandı :)=

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    o konuda adam psikolojiyle yanlışlar yapıyor olabilir bana öyle geliyor ki bu adam bir şeylerin geç işlemesine kendisinin kaale alınmadığına dayanamıyor interpol iznin geç çıkması 75 gün sonra gümrüklere haber gitmesi vs vs vs Türiyede değişmesi gerken çok şey varda işte değiştirmiyorlar değişmemesi birilerini hep işine geldiği için

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    o konuda adam psikolojiyle yanlışlar yapıyor olabilir bana öyle geliyor ki bu adam bir şeylerin geç işlemesine kendisinin kaale alınmadığına dayanamıyor interpol iznin geç çıkması 75 gün sonra gümrüklere haber gitmesi vs vs vs Türiyede değişmesi gerken çok şey varda işte değiştirmiyorlar değişmemesi birilerini hep işine geldiği için

hoca o adamın iddası mecliste soru önergesi verildi ve açıkladı içişleri bakanı

bilirsin soru önergesi verildimmi mecliste yalan beyan bulunulamaz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

JohnD bunu yazdı:
    ben devletin o cem ibnesini koruyup kolladığını düşünüyorum

oldu canım

Konumu silenlere inat kürdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek
    MinervaL bunu yazdı:

JohnD bunu yazdı:
    ben devletin o cem ibnesini koruyup kolladığını düşünüyorum

oldu canım

koskoca Abd usame bin ladin ni bulamazken...   devlet c.g yi mi yakalaycak :=)

www.tekno50.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    çok afedersiniz de amk garipoğlu diyo soy adına bak lan ne garibi it oğlusuna yüz nakli bile yapmışlardır.. yazık ayıp günah.. kız rezil bi olabilir or... olabilir, para sever bi kişiliği olabilir ama ortada bi cinayet ve bulunamayan bi it soyu var.. nasıl ifade ederim bilmiyorum ama bu devlet anlaşının yada hükümet anlayışının değişmesi şart hakkını arayan insanları 1 mayısta zevkle joplatan, yada biz bu ahrcı nasıl öderiz diye soran öğrencilere yine aynı tavırla cevap veren emniyet güçleri ve sayın omuzları oynak valimiz onunla aynı fikirleri paylaşan nice büyüğüm artık sıkılmadınız mı failleri bulamamaktan?

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 3713 Toplam Mesaj: 29