TMSF, Garipoğlu"Nun Şirketlerine El Koydu
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------hımm
kızın babası da cart oraya çıkıyo curt buraya çıkıyo sinirim bozuluyo
Allah başa vermesin
-----------------------------o adam şovmen ya :)
-
ne şovmenliği alper saçmalama yazık ya şu yorumu yapıyorsun ya adamın canını sıkıyo her şey ortadayken kimsenin bulunamaması adamın canı yanmı şadam diyor ne pislikler gördüm devletin kurumlarında adli tıpta adamın kızının kilodunda sperm bulunuyor rapora yansıyor sonra yanlışlık olmuş böyle saçmalıkmı olurmu adamneler anlatıyor ne çarpık ne saçma düzenler gül bile ddk yı görevlendirdi bu olaylarla ilgili borumu
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
ne şovmenliği alper saçmalama yazık ya şu yorumu yapıyorsun ya adamın canını sıkıyo her şey ortadayken kimsenin bulunamaması adamın canı yanmı şadam diyor ne pislikler gördüm devletin kurumlarında adli tıpta adamın kızının kilodunda sperm bulunuyor rapora yansıyor sonra yanlışlık olmuş böyle saçmalıkmı olurmu adamneler anlatıyor ne çarpık ne saçma düzenler gül bile ddk yı görevlendirdi bu olaylarla ilgili borumu
-----------------------------serdar çok iyi takip ediyorum konuyu adamın 2 avukatı avukatlığı bıraktı neden biliyomsun? kızının herşeyilini tüm özellini basınla paylaştı diye
emniyet müdürü diyorki yada vali hatırlamıyorum basına çok konuşmayın adam zırt pırt çıkıyo adamlar ihbar alıyo rusyada diye bilirsin bürokrası geç işler nakil işlemleri yakanlaması felan adam çıkıyo haberlere rusyladaymış polis yine elinden kıçırıyor
konuşsun ama adam olay hakkında çok konuşuyor bağırıyo sırf bağırıyo böyle yaptıkça tek başına kalıyor.
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------Allah kimsenin başına vermesin zor iş. Otopsi raporunu okudumda resmen işkence yapmışlar. http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/05/28/bu_raporun_ortaya_koydugu_bulgular
Ne şovmenliği, birinizin başına gelse dünyayı yıkmazmısınız
-
bu olay şöyle tsk savaş uçakları kuzey ırağa havalanıyor pkkya haber veriliyor uçaklar havalandı :)=
-
o konuda adam psikolojiyle yanlışlar yapıyor olabilir bana öyle geliyor ki bu adam bir şeylerin geç işlemesine kendisinin kaale alınmadığına dayanamıyor interpol iznin geç çıkması 75 gün sonra gümrüklere haber gitmesi vs vs vs Türiyede değişmesi gerken çok şey varda işte değiştirmiyorlar değişmemesi birilerini hep işine geldiği için
-
SeRDaR bunu yazdı:
o konuda adam psikolojiyle yanlışlar yapıyor olabilir bana öyle geliyor ki bu adam bir şeylerin geç işlemesine kendisinin kaale alınmadığına dayanamıyor interpol iznin geç çıkması 75 gün sonra gümrüklere haber gitmesi vs vs vs Türiyede değişmesi gerken çok şey varda işte değiştirmiyorlar değişmemesi birilerini hep işine geldiği için
-----------------------------hoca o adamın iddası mecliste soru önergesi verildi ve açıkladı içişleri bakanı
bilirsin soru önergesi verildimmi mecliste yalan beyan bulunulamaz
-
JohnD bunu yazdı:
ben devletin o cem ibnesini koruyup kolladığını düşünüyorum
-----------------------------oldu canım
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------JohnD bunu yazdı:
ben devletin o cem ibnesini koruyup kolladığını düşünüyorum
-----------------------------oldu canım
-----------------------------koskoca Abd usame bin ladin ni bulamazken... devlet c.g yi mi yakalaycak :=)
-
çok afedersiniz de amk garipoğlu diyo soy adına bak lan ne garibi it oğlusuna yüz nakli bile yapmışlardır.. yazık ayıp günah.. kız rezil bi olabilir or... olabilir, para sever bi kişiliği olabilir ama ortada bi cinayet ve bulunamayan bi it soyu var.. nasıl ifade ederim bilmiyorum ama bu devlet anlaşının yada hükümet anlayışının değişmesi şart hakkını arayan insanları 1 mayısta zevkle joplatan, yada biz bu ahrcı nasıl öderiz diye soran öğrencilere yine aynı tavırla cevap veren emniyet güçleri ve sayın omuzları oynak valimiz onunla aynı fikirleri paylaşan nice büyüğüm artık sıkılmadınız mı failleri bulamamaktan?