TMSF, Garipoğlu"Nun Şirketlerine El Koydu
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
ne şovmenliği alper saçmalama yazık ya şu yorumu yapıyorsun ya adamın canını sıkıyo her şey ortadayken kimsenin bulunamaması adamın canı yanmı şadam diyor ne pislikler gördüm devletin kurumlarında adli tıpta adamın kızının kilodunda sperm bulunuyor rapora yansıyor sonra yanlışlık olmuş böyle saçmalıkmı olurmu adamneler anlatıyor ne çarpık ne saçma düzenler gül bile ddk yı görevlendirdi bu olaylarla ilgili borumu
-----------------------------Allah kimsenin başına vermesin zor iş. Otopsi raporunu okudumda resmen işkence yapmışlar. http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/05/28/bu_raporun_ortaya_koydugu_bulgular
Ne şovmenliği, birinizin başına gelse dünyayı yıkmazmısınız
-----------------------------
raporu ve ilgili yorumları okudumda kız orspu dahi olsa, bi insana bu orspu çcukluğu yapılmaz. dahada bişeyler söylüyesimde var ama ban yerim sonrasında=) -
Koca uzanları bitirdi devlet be devletle uğraşılmaz ayağını denk alacaksın,
-
aknisasta
akmaya
burgaz raki
istanblue vodka
papilla (teflon tencere)
sumer bakir
2002 tekstil
ceyteks tekstil
berolina (plastik sanayi)
trakya tekstil
ve 60 tane daha ha. vay bee. -
Aynen bende nie anlamadım bu kadar şişti.Yani başka kafa kesmek vakaları adam doğrama vakaları falan da oldu Türkiyede onlar hiç bu kadar büyümedi.
-
bir insan kafa kesicek interpol kırmızı alarm ile arıyacak sonrada çocuk dışarı çıkarken 700 bin dolar almış kendi başına kaçmış diyilicek böyle birşey mümkünmü ? çocuk sokakta kaçarken millete sölememesi için paramı dağıtıyor ? yada bu kişi tek başına saklanabilirmi ? sonrada babası çıkıyo işte biz bilmiyoruz tamamen yalan böyle birşey olabilirmi ? satanist cinayeti veya masonik birşey olduğunuda düşünmüyorum ne zaman birisi birisini kesse biçse hemen satanist veya yahudi damgası yapıştırılıyor bu çocuğun bakışlarından zaten ne kadar hasta ruhlu olduğu anlaşılıyor,psikolojik sorunları olan bu kişiyi ibiza tatilindeki bakışlarından anlayabilirsiniz malesef ülkemiz Amerika gibi piskopat cinayetlerin işlendiği yer haline dönmeye başlıyor..
-
Büyüyecek tabii ki,sen koskoca iş adamının oğlu git cinayet işle;rütbe konuşuyor bu ülkede...
Hem bu şerefsiz hala bulunamadı ya ben ona yanıyorum,ama hakkını verelim münevverin babası iyi mücadele etti;ben bile sonuçlanmasını dört gözle bekliyorum...
-
Hayatınızda hiç ceset taşıdınızmı? Ben taşıdım ve tek kişi kaldırılması imkansız...Hele hele bir gitar kutusu ve bavula koyup,hiç zorlanmadan taşımak dahada imkansız ki halil mutlu gelse taşıyamaz onu...
-
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun satışa çıkardığı Burgaz Rakı için sadece Mey İçki teklif verdi.
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) 82.5 milyon dolar muhammen bedelle satışa çıkardığı Burgaz Rakı için sadece Mey İçki teklif verdi.
İhale için Mey İçki'nin kapalı zarfla verdiği teklif 62 milyon dolar ile muhammen bedelin altında kaldı.
Satış Komisyonu Başkanı Taner Yalçın, Mey İçki adına ihalede hazır bulunanlara bu teklifi revize edip etmeyeceklerini sordu. Katılımcılar herhangi bir artırımda bulunmayacaklarını belirtti.
Taner Yalçın, verilen teklifin muhammen bedelin altında olması nedeniyle sonucun Fon Kurulunda görüşüleceğini belirterek, Fon Kurulu'nun ihaleye pazarlıkla devam edilip edilmeyeceğine karar vereceğini bildirdi.
Kurulun ihaleye pazarlık usulu ile devam edilmesine karar vermesi halinde, pazarlık 7 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek.
Burgaz Alkollü İçecekler Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihalesi, Rekabet Kurumu, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu ve Fon Kurulu onayı ile sonuçlanacak.