folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TMSF, Garipoğlu"Nun Şirketlerine El Koydu

TMSF, Garipoğlu"Nun Şirketlerine El Koydu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    kompetan bunu yazdı:
    -----------------------------

SeRDaR bunu yazdı:
    ne şovmenliği alper saçmalama yazık ya şu yorumu yapıyorsun ya adamın canını sıkıyo her şey ortadayken kimsenin bulunamaması adamın canı yanmı şadam diyor ne pislikler gördüm devletin kurumlarında adli tıpta  adamın kızının kilodunda sperm bulunuyor rapora yansıyor sonra yanlışlık olmuş böyle saçmalıkmı olurmu adamneler anlatıyor ne çarpık ne saçma düzenler gül bile ddk yı görevlendirdi bu olaylarla ilgili borumu

Allah kimsenin başına vermesin zor iş. Otopsi raporunu okudumda resmen işkence yapmışlar. http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/05/28/bu_raporun_ortaya_koydugu_bulgular

Ne şovmenliği, birinizin başına gelse dünyayı yıkmazmısınız

raporu ve ilgili yorumları okudumda kız orspu dahi olsa, bi insana bu orspu çcukluğu yapılmaz. dahada bişeyler söylüyesimde var ama ban yerim sonrasında=)

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Koca uzanları bitirdi devlet be devletle uğraşılmaz ayağını denk alacaksın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    aknisasta
    akmaya
    burgaz raki
    istanblue vodka
    papilla (teflon tencere)
    sumer bakir
    2002 tekstil
    ceyteks tekstil
    berolina (plastik sanayi)
    trakya tekstil

ve 60 tane daha ha. vay bee.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Aynen bende nie anlamadım bu kadar şişti.Yani başka kafa kesmek vakaları adam doğrama vakaları falan da oldu Türkiyede onlar hiç bu kadar büyümedi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    bir insan kafa kesicek interpol kırmızı alarm ile arıyacak sonrada çocuk dışarı çıkarken 700 bin dolar almış kendi başına kaçmış diyilicek böyle birşey mümkünmü ? çocuk sokakta kaçarken millete sölememesi için paramı dağıtıyor ? yada bu kişi tek başına saklanabilirmi ? sonrada babası çıkıyo işte biz bilmiyoruz tamamen yalan böyle birşey olabilirmi ? satanist cinayeti veya masonik birşey olduğunuda düşünmüyorum ne zaman birisi birisini kesse biçse hemen satanist veya yahudi damgası yapıştırılıyor bu çocuğun bakışlarından zaten ne kadar hasta ruhlu olduğu anlaşılıyor,psikolojik sorunları olan bu kişiyi ibiza tatilindeki bakışlarından anlayabilirsiniz malesef ülkemiz Amerika gibi piskopat cinayetlerin işlendiği yer haline dönmeye başlıyor..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Büyüyecek tabii ki,sen koskoca iş adamının oğlu git cinayet işle;rütbe konuşuyor bu ülkede...

Hem bu şerefsiz hala bulunamadı ya ben ona yanıyorum,ama hakkını verelim münevverin babası iyi mücadele etti;ben bile sonuçlanmasını dört gözle bekliyorum...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hayatınızda hiç ceset taşıdınızmı? Ben taşıdım ve tek kişi kaldırılması imkansız...Hele hele bir gitar kutusu ve bavula koyup,hiç zorlanmadan taşımak dahada imkansız ki halil mutlu gelse taşıyamaz onu...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun satışa çıkardığı Burgaz Rakı için sadece Mey İçki teklif verdi.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) 82.5 milyon dolar muhammen bedelle satışa çıkardığı Burgaz Rakı için sadece Mey İçki teklif verdi.

İhale için Mey İçki'nin kapalı zarfla verdiği teklif 62 milyon dolar ile muhammen bedelin altında kaldı.

Satış Komisyonu Başkanı Taner Yalçın, Mey İçki adına ihalede hazır bulunanlara bu teklifi revize edip etmeyeceklerini sordu. Katılımcılar herhangi bir artırımda bulunmayacaklarını belirtti.

Taner Yalçın, verilen teklifin muhammen bedelin altında olması nedeniyle sonucun Fon Kurulunda görüşüleceğini belirterek, Fon Kurulu'nun ihaleye pazarlıkla devam edilip edilmeyeceğine karar vereceğini bildirdi.

Kurulun ihaleye pazarlık usulu ile devam edilmesine karar vermesi halinde, pazarlık 7 Ağustos Cuma günü gerçekleştirilecek.

Burgaz Alkollü İçecekler Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihalesi, Rekabet Kurumu, Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu ve Fon Kurulu onayı ile sonuçlanacak.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3710 Toplam Mesaj: 29