To Riddle | Toriddle.Com | Kendini Kanıtlamaya Hazır Mısın ?
-
esrarly diye bişi varmış. biri diğerinin kopyası. hangisinin önce çıktığını bilmiyorum ama tıpa tıp aynılar. gerçi bu tür oyunların hepsi kopya ama bunlar birbirine çok benziyo.
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------
esrary diye bişi varmış. biri diğerinin kopyası. hangisinin önce çıktığını bilmiyorum ama tıpa tıp aynılar. gerçi bu tür oyunların hepsi kopya ama bunlar birbirine çok benziyo.
öyle hoca da şu sıralar çalışan bi bu riddle ı biliyorum ghzem felan kapalı şimdi. -

BUNUN CEVABI NEY YAW :SSS
-
manhyak bunu yazdı:
BUNUN CEVABI NEY YAW :SSS
güngören :(
-
18 ?:P
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Sehabe bunu yazdı:
esrary diye bişi varmış. biri diğerinin kopyası. hangisinin önce çıktığını bilmiyorum ama tıpa tıp aynılar. gerçi bu tür oyunların hepsi kopya ama bunlar birbirine çok benziyo.
öyle hoca da şu sıralar çalışan bi bu riddle ı biliyorum ghzem felan kapalı şimdi.
-----------------------------esrarly de çalışıyo
www.esrarly.com
-
Gyzem daha açılmadı..
-
Seviye 5 açılmıştır herkese başarılar !
Tebrikler , bu zorlu maceranın ilk yarısını başarıyla tamamladın ... Ama sakın bütün hepsine doğru cevap verdiğin 35 bölüm seni yanıltmasın .. Neden mi ? Çünkü şu ana kadar karşılaştığın bölümler karşılaşacakların yanında hiçbir şey. Artık her seviyeyi geçtiğinde çeşitli ünvanlar alacaksın.Bunların ilki "Riddleman" .. Hazır mısın Riddleman ? Gerçek TO RIDDLE şimdi başlıyor ... ! -
37 deyim ama kolay değil yani okudum okudum bulamadım :|
Toplam Hit: 14740 Toplam Mesaj: 120