Töbe Töbe. Dikkat Rüyalarınaza Girebilir ( Emolar :D ) En Komik Eko Seçiyoruz.
-

tek geçerim :D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
tek geçerim :D
aynen :D -

Bu Kızmı Erkekmi amk:S Ama Daha Çok Tro Ya Benzio :) '''Haber''' Devlet Hastahanesinde Geçirdiği Ameliyat İle Kadın Olmayı Bekleyen Süleyman Yanlış Ameliyat Sonucu Emo Olunca Hastane Yetkilileri Hakkında Suç Duyurusunda Bulunduğunu Açıkladı''' xD =)
-
ThEDARq bunu yazdı:
Bu Kızmı Erkekmi amk:S Ama Daha Çok Tro Ya Benzio :) '''Haber''' Devlet Hastahanesinde Geçirdiği Ameliyat İle Kadın Olmayı Bekleyen Sülayman Yanlış Ameliyat Sonucu Emo Olunca Hastane Yetkilileri Hakkında Suç Duyurusunda Bulunduğunu Açıkladı''' xD =)
abi bu erkek. Baksana bi kızda böle kol olurmu. -
VBDream bunu yazdı:
ThEDARq bunu yazdı:
Bu Kızmı Erkekmi amk:S Ama Daha Çok Tro Ya Benzio :) '''Haber''' Devlet Hastahanesinde Geçirdiği Ameliyat İle Kadın Olmayı Bekleyen Sülayman Yanlış Ameliyat Sonucu Emo Olunca Hastane Yetkilileri Hakkında Suç Duyurusunda Bulunduğunu Açıkladı''' xD =)
abi bu erkek. Baksana bi kızda böle kol olurmu.
-----------------------------AMHa MemhELERİ vHar Onha NedicekSHiniz ? :D
-
azrail_rapi bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
ThEDARq bunu yazdı:
abi bu erkek. Baksana bi kızda böle kol olurmu.
-----------------------------AMHa MemhELERİ vHar Onha NedicekSHiniz ? :D
-----------------------------Mèmèshinè sh0qhiyhim shiliqh0ndur AMqh:D:D
-
reklamgibi olmasın :D sitede manyak eğleniyorum türk emolar bölümüne veya üye resimlere bakni yelre yattım :Dbunalrın 5 katı dağa komik :D
-
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------reklamgibi olmasın :D sitede manyak eğleniyorum türk emolar bölümüne veya üye resimlere bakni yelre yattım :Dbunalrın 5 katı dağa komik :D
-----------------------------İstersen Seni Mod Yapıyim Oraya :D
-
iğrenç ya kusmak istiyorum iğrenç inanamıyorum insanlıkdışı
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------reklamgibi olmasın :D sitede manyak eğleniyorum türk emolar bölümüne veya üye resimlere bakni yelre yattım :Dbunalrın 5 katı dağa komik :D
-----------------------------İstersen Seni Mod Yapıyim Oraya :D
-----------------------------beni yap istersen hemen üye oldum Phr0mèthèush =D cidden üye oldum lan :[
-

Kop gel günahlarından :))