Töbe Töbe. Dikkat Rüyalarınaza Girebilir ( Emolar :D ) En Komik Eko Seçiyoruz.
-

bunu görünce sandalyeden yere düştüm:D
bunu görünce nedense aklıma bobilerdeki bu resim geldi:D
http://www.bobiler.org/monte.asp?m=14544
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------aslında bi gün EMO MEMO HAREKETİ yapalım toplu olarak haberleşelim heb birlikte üye olalım dalga geçelim sitelerinde. işi ben organize edebilirim. sadece katılımı yüksek tutalım Süper Eğlenecez emin olun.herkes emo gibi davransın :),
bu emo olayı böle devam ederse kardeşlerim emo tedavi merkezi açmayı düşünüyorum. :)
-----------------------------
brou izmirlileri toplayıp denize dökelim bu emoları kabul mu sana özel mesaj atmıştım bi bak istersen:D -
SilenC3 bunu yazdı:
why anasını kıza baq bebeye baq harekete baq :|
-----------------------------ölmek istiyorum :-/
-
narkozMRT bunu yazdı:

Bu hindiye benziyor :D
Bu ne görüyor
-----------------------------şimdi hepsi seçmece çok ugraştım geri kalanını eledim en yaışıklılarını gösteriyorum :D son fotoraftaki samuray ın adı tony topoş yandan yemiş :D bunlar en güzelleri ve yakışıklıları :)
-
mallık paraylamı :|
-
Bende emoturke üye oldum:) Siteyi yazan saolsun:B
Fotolara bakıyım bi dedim. Baktım işte. Bi tane bile tipsiz yok nedense herkes çok DadLuuu. :D
Herkes birbirini tanıyo filan köklü bişey heralde bu emoculuk:) (sübyancılık gibi amq. emoculuk:). Tüm konularda bi yerden tanıdık geldi, tanıdık geldin vs gibi mesajlar war:D
Bazıları da(emo olmayanlar) kız tawlamak için fotolarını filan koymuşlar. Sen de emo olsana ayakları çekiolar bunlara işte:D Hepsi çok DadLuu.
Warmı tbt de bu emo sitelerinden kız ayartan?:] -
http://www.emoturk.org/tbt-nespace-bende-burdayim-aigght-t34434.html?p=175272
-
---------------------------------------------Tek kelimeyle hepsi irenç--------------------------------------
-
pesimist_98 bunu yazdı:
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------aslında bi gün EMO MEMO HAREKETİ yapalım toplu olarak haberleşelim heb birlikte üye olalım dalga geçelim sitelerinde. işi ben organize edebilirim. sadece katılımı yüksek tutalım Süper Eğlenecez emin olun.herkes emo gibi davransın :),
bu emo olayı böle devam ederse kardeşlerim emo tedavi merkezi açmayı düşünüyorum. :)
brou izmirlileri toplayıp denize dökelim bu emoları kabul mu sana özel mesaj atmıştım bi bak istersen:D
aslında güzel konakta bi buluşma düzenlerin nasılsa hepimiz emoş gibi davranıcaz :):)tam konak vapurunun ordan atarız denize :)
organize emoş hareketinde bende varım diyosan pmleşelim kardeşlerim :)
-
olm ne manyak, sapik, super, acaib tipler var lan. insanlar yapilacak is olmamasindan oluyo boolee bence...