Tofaş Murat 124 Alacağım Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

bi tane Supersport tarzı motosiklet al hocam, asıl hastalık o zaman başlıyo :)

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-hastasina-murat-124-160570563/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-hastasina-ozel-can-cav-haci-176814534/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-klasik-beyaz-saray-orijinal-124-179630251/detay

i
    lanları inceledim bu 3 araç çok hoşuma gitti
    ama kırmızı olan çok şık duruyor
    eğer fotolar gerçekse ve yasal olarak bütün evraklarını eksiksiz halde teslim alabilme şansın var ise bunlardan biri alınır bence

edit: bence 2 bin tl döküntü araç alıp masraf etmektense hali hazırda yürür olan daha makul olur

LhaNeT tarafından 03/Eki/14 23:42 tarihinde düzenlenmiştir

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

elektroniği olmayan araba hastalıktır bende o hastalardan biriyim :) Yolsa gerekirse yanındaki hatunun pens tokasını alıp sigorta paneline takar, atletini ip formuna gelene kadar yırtıp gaz kelebeğine bağlar istediğin yere kadar gidersin. 3bin civarına düzgün 124 bulabilirsen (modifiye ugruna piç olmamış, çürüğü az) al araba ile birlikte 6-7bin civarına çiçek gibi yaparsın hangi ildesin bilmiyorum ama ostim esnafı ile bağlantı kur bulamadığın parça olmaz. Orjinal sıfır parça haliyle bulman imkansız yerine yansanayii yerli üretim parçalar yada uydurma parçalar önerirler öncelikli parçan çıkma olsun derim en azından orjinalin ikinci eli yansanayinin sıfırından her zaman iyidir. İyi bir kaportacı ile çalış, yürüyen konusunda ucuza kaçma (rot başlarını değiştirelim, beşikler şimdilik kalsın gibi). Döşeme konusunda eski döşemeciler suni deriden orjinale yakın 124 döşemesi yaparlar eski bir döşemeci bul döşesin :D Yerli arabaya hiç binmedim (tek istina vardı onda da yabancı ithal bir motor takmıştık) ama klasik, mekanik motor candır can...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Ford granada filan bak hocam, 124 nedir.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flykid
    flykid's avatar
    Erkek

Hocam ben topladım. Alacağın araba ilk olarak yürüründe sıkıntı olmamasına dikkat et. Kullanılan 2-3 liralık araba al. Üstüne zaten kaporta, boya, aksesuar masrafın olur.

Boya:1000 TL

Kaporta: Duruma göre değişir

İç döşeme:500-1000 TL civarı

Aksesuar: Alacağın parçalara bağlı.  Yani kafadan en az bi 5000 TL harcarsın. ;)

flykid tarafından 05/Eki/14 11:24 tarihinde düzenlenmiştir

Tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaça, madem yüzme bilmiyorsun, neden çıktın ağaca?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Ww golf mk1 yada mk2 topla yasayacagin haz paha bicilemez

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
Toplam Hit: 4103 Toplam Mesaj: 27