Tokalaşma Adabı
-
35. saniyeden itibaren açıkla hocam :)
-
Lotus bunu yazdı
direk yalarım tokalaşmak neymiş
işte bende buna katılırım .)
-
Ergenlikten kalma alışkanlık ortas parmağımı diğerinin avuç içine sürterim :D
-
nolanded bunu yazdı
putin reis postayı koyuyor. şimdi videoyu ayrıntılara kadar yorumlasam yarım sayfa yazarım en az. hatta beden bili yorumlayabilenlerin haberleri izlemesine gerek yok. ikisinin de ve doğal olarak iki ülkenin tavrını belki gelecekte olacakları bile buradan öğrenebilirsiniz.
putin reyizin avantajı hayatı boyunca profesyonellik içinde yaşadığı hayatı. muhtemelen gençliğinde ilk öğrendiği şeylerden biriydi beden dili. tayyip ise bu konuda biraz daha acemi kaldığından nüansları ıskalıyor. kendini ayna gibi belli ediyor. muhtemelen danışmanları, kendinden sonra putin'in de elini üste koyabileceği hakkında onu pek uyaramamış. orda mantıklı hareket ilk yapan değil karşıdan beklemek olurdu. çünkü ilk yaparsanız ardından gelecek harekete cevap veremezsiniz. ben bi aha elimi koyayım diyemezsiniz. oysa karşınızdaki putin gibi biriyse mutlaka karşılık verip o da elini koyacaktır.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar,
Karşıdaki kişinin dudaklarına bakmak cinsel arzunuzu imgeler :D
of course :):) işitme engellilerin libidosunu herzaman yüksek bulmuşumdur :DDD
-
İnsanlar niçin tokalaşıyorlar?
Tokalaşma aslında çağlar öncesi bir adet. Çok eski çağlarda, tüm erkekler bir silah taşıyor ve çoğunluğu da bu silahı sağ eli ile kullanıyordu.
Bir erkek diğerine dost olduğunu, elinde silah bulunmadığını göstermek için, boş sağ elini uzatıyor, diğeri de aynı şeyi yapıyordu. Ama her iki taraf da kendini emniyete almak, diğerinin aniden silah çekmesine mani olmak için, birbirlerinden emin olana kadar, birlikte ellerini hafifçe sıkarak duruyorlardı.
Tokalaşırken elleri sallama alışkanlığı, elleri daha iyi kavrayarak, rakibin giysisinin içinden aniden bir silah çıkarmasını önlemek için başlamış olabilir. Ancak sonraları dostluğun bir ifadesi oldu.ALINTI : korugan lüzümsuz bilgiler ansiklopedisi
-
Eli baskın, heil hitler hesabı üstte kapalı uzatıyorsa elini tutun;
adama doğru bir adım atın, elinizi otomatik çevirip eşit mesafeye getirmiş olursunuz.
-
HuwelAsK bunu yazdı
Hele bir de öpüşürken kafa kafaya boynuzları yeni çıkıyormuş da kaşıyorlarmış gibi yapanlar var;o anda elini bırakıyorum.Şok olsa da mevzudan bahsetmeden asıl konuya geçiyorum.
Bu ergenlikte can sıkıntısından icat ettikleri hokkabazlıklardan kaynaklı.
Ayrıca okulda bunlar anlatılmıyor mu?Neden bu öğrenciler selam özürlüsü...
Ya bana bak provokasyona sürüklüyorsun konuyu,
sana iyi cevaplar verirdim de,
bi bitmiyosunuz amk
-
Prometheus bunu yazdınolanded bunu yazdı
putin reis postayı koyuyor. şimdi videoyu ayrıntılara kadar yorumlasam yarım sayfa yazarım en az. hatta beden bili yorumlayabilenlerin haberleri izlemesine gerek yok. ikisinin de ve doğal olarak iki ülkenin tavrını belki gelecekte olacakları bile buradan öğrenebilirsiniz.
putin reyizin avantajı hayatı boyunca profesyonellik içinde yaşadığı hayatı. muhtemelen gençliğinde ilk öğrendiği şeylerden biriydi beden dili. tayyip ise bu konuda biraz daha acemi kaldığından nüansları ıskalıyor. kendini ayna gibi belli ediyor. muhtemelen danışmanları, kendinden sonra putin'in de elini üste koyabileceği hakkında onu pek uyaramamış. orda mantıklı hareket ilk yapan değil karşıdan beklemek olurdu. çünkü ilk yaparsanız ardından gelecek harekete cevap veremezsiniz. ben bi aha elimi koyayım diyemezsiniz. oysa karşınızdaki putin gibi biriyse mutlaka karşılık verip o da elini koyacaktır.
0:57. - 1:00 arasında cevabı veriyoruz.
-
ben doğuştan öğrenmişim heralde kimse gelip bana öğretmedi ama bi sorunum yok bunlarla ilgili :D
@nolanded: yok hacı cevap verememiş orda bende bekledim aha sırtına bi vurucak falan diye ama olmadı. bu da gol değil :D
anarsistherif tarafından 09/Ara/12 15:11 tarihinde düzenlenmiştir