Tokalaşma Adabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

35. saniyeden itibaren açıkla hocam :)

http://www.youtube.com/watch?v=lagMepMpaR0

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek

Lotus bunu yazdı

direk yalarım tokalaşmak neymiş

işte bende buna katılırım .)

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Ergenlikten kalma alışkanlık ortas parmağımı diğerinin avuç içine sürterim :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı

putin reis postayı koyuyor. şimdi videoyu ayrıntılara kadar yorumlasam yarım sayfa yazarım en az. hatta beden bili yorumlayabilenlerin haberleri izlemesine gerek yok. ikisinin de ve doğal olarak iki ülkenin tavrını belki gelecekte olacakları bile buradan öğrenebilirsiniz.

putin reyizin avantajı hayatı boyunca profesyonellik içinde yaşadığı hayatı. muhtemelen gençliğinde ilk öğrendiği şeylerden biriydi beden dili. tayyip ise bu konuda biraz daha acemi kaldığından nüansları ıskalıyor. kendini ayna gibi belli ediyor. muhtemelen danışmanları, kendinden sonra putin'in de elini üste koyabileceği hakkında onu pek uyaramamış. orda mantıklı hareket ilk yapan değil karşıdan beklemek olurdu. çünkü ilk yaparsanız ardından gelecek harekete cevap veremezsiniz. ben bi aha elimi koyayım diyemezsiniz. oysa karşınızdaki putin gibi biriyse mutlaka karşılık verip o da elini koyacaktır.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar,

Karşıdaki kişinin dudaklarına bakmak cinsel arzunuzu imgeler :D

of course  :):)    işitme engellilerin  libidosunu herzaman yüksek bulmuşumdur :DDD

:) mutluyum, huzurluyum
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

İnsanlar niçin tokalaşıyorlar?
    Tokalaşma aslında çağlar öncesi bir adet. Çok eski çağlarda, tüm erkekler bir silah taşıyor ve çoğunluğu da bu silahı sağ eli ile kullanıyordu.
    Bir erkek diğerine dost olduğunu, elinde silah bulunmadığını göstermek için, boş sağ elini uzatıyor, diğeri de aynı şeyi yapıyordu. Ama her iki taraf da kendini emniyete almak, diğerinin aniden silah çekmesine mani olmak için, birbirlerinden emin olana kadar, birlikte ellerini hafifçe sıkarak duruyorlardı.
    Tokalaşırken elleri sallama alışkanlığı, elleri daha iyi kavrayarak, rakibin giysisinin içinden aniden bir silah çıkarmasını önlemek için başlamış olabilir. Ancak sonraları dostluğun bir ifadesi oldu.

ALINTI : korugan lüzümsuz bilgiler ansiklopedisi

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Eli baskın, heil hitler hesabı üstte kapalı uzatıyorsa elini tutun;

adama doğru bir adım atın, elinizi otomatik çevirip eşit mesafeye getirmiş olursunuz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    HuwelAsK bunu yazdı

Hele bir de öpüşürken  kafa kafaya boynuzları yeni çıkıyormuş da kaşıyorlarmış gibi yapanlar var;o anda elini bırakıyorum.Şok olsa da mevzudan bahsetmeden asıl konuya geçiyorum.

Bu ergenlikte can sıkıntısından icat ettikleri hokkabazlıklardan kaynaklı.

Ayrıca okulda bunlar anlatılmıyor mu?Neden bu öğrenciler selam özürlüsü...

Ya bana bak provokasyona sürüklüyorsun konuyu,

sana iyi cevaplar verirdim de,

bi bitmiyosunuz amk

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    nolanded bunu yazdı

putin reis postayı koyuyor. şimdi videoyu ayrıntılara kadar yorumlasam yarım sayfa yazarım en az. hatta beden bili yorumlayabilenlerin haberleri izlemesine gerek yok. ikisinin de ve doğal olarak iki ülkenin tavrını belki gelecekte olacakları bile buradan öğrenebilirsiniz.

putin reyizin avantajı hayatı boyunca profesyonellik içinde yaşadığı hayatı. muhtemelen gençliğinde ilk öğrendiği şeylerden biriydi beden dili. tayyip ise bu konuda biraz daha acemi kaldığından nüansları ıskalıyor. kendini ayna gibi belli ediyor. muhtemelen danışmanları, kendinden sonra putin'in de elini üste koyabileceği hakkında onu pek uyaramamış. orda mantıklı hareket ilk yapan değil karşıdan beklemek olurdu. çünkü ilk yaparsanız ardından gelecek harekete cevap veremezsiniz. ben bi aha elimi koyayım diyemezsiniz. oysa karşınızdaki putin gibi biriyse mutlaka karşılık verip o da elini koyacaktır.

0:57. - 1:00 arasında cevabı veriyoruz.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

ben doğuştan öğrenmişim heralde kimse gelip bana öğretmedi ama bi sorunum yok bunlarla ilgili :D

@nolanded: yok hacı cevap verememiş orda bende bekledim aha sırtına bi vurucak falan diye ama olmadı. bu da gol değil :D

anarsistherif tarafından 09/Ara/12 15:11 tarihinde düzenlenmiştir

=)
Toplam Hit: 5183 Toplam Mesaj: 32