Tokalaşma Adabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

hacılar bir de "Bayanlar el uzatmadan lütfen siz el uzatmayın!" sinir oluyorum...

edit: evet geri kafalıyım, kazak erkeğim, kıskancım  :)

cann tarafından 09/Ara/12 16:13 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    HuwelAsK bunu yazdı

Hele bir de öpüşürken  kafa kafaya boynuzları yeni çıkıyormuş da kaşıyorlarmış gibi yapanlar var;o anda elini bırakıyorum.Şok olsa da mevzudan bahsetmeden asıl konuya geçiyorum.

bende uyuzluğuna bu tipleri yanaklarından öpüyorum. göt oluyorlar. pis pisde sırıtıyorum oğlancılar gibi x-D ama sırf uyuzluğuna yapuyoırm yanlış anlaşışlmasın tarikat :DD

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    thekurdo bunu yazdı
    HuwelAsK bunu yazdı

Hele bir de öpüşürken  kafa kafaya boynuzları yeni çıkıyormuş da kaşıyorlarmış gibi yapanlar var;o anda elini bırakıyorum.Şok olsa da mevzudan bahsetmeden asıl konuya geçiyorum.

bende uyuzluğuna bu tipleri yanaklarından öpüyorum. göt oluyorlar. pis pisde sırıtıyorum oğlancılar gibi x-D ama sırf uyuzluğuna yapuyoırm yanlış anlaşışlmasın tarikat :DD

HuwelAsK bunu yazdı

Bu ergenlikte can sıkıntısından icat ettikleri hokkabazlıklardan kaynaklı.

Ayrıca okulda bunlar anlatılmıyor mu?Neden bu öğrenciler selam özürlüsü...

Ya bana bak provokasyona sürüklüyorsun konuyu,

sana iyi cevaplar verirdim de,

bi bitmiyosunuz amk

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

tokalaşırken elini koyup üstünlük taslamalar buyur etmeler felan, ne yarak kürek işlerle uğraşıyor insanlar. İnsan gibi elini sık bırak illaki bir üstünlük kurma çabasına girilecek. bu mu insan olmanın erdemleri. Koskoca iki ülkenin başbakanı geliyor, basit saçmasapan düşünüp komik hareketler  yapıyorlar, tiksindim yemin ediyorum.Gerçi Putin normal gelmiş de bizimki başlatmış yine kasımpaşalılığı tutmuş  saçmalamış.

O değil de siz de oturup bunları ciddi ciddi düşünüyormusunuz; "evet şimdi biri geldi, elini kapalı uzatıyor hımm bana üstünlük taslıyor altta kalmamalıyım dur dur omzuna dokunayım ehehehe nasıl göt gibi kaldı dur bir de eline sıkayım iyice anlasın göt" mü diyorsunuz içinizden :)

XpertVision tarafından 09/Ara/12 17:41 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

tokalaşırken elini koyup üstünlük taslamalar buyur etmeler felan, ne yarak kürek işlerle uğraşıyor insanlar. İnsan gibi elini sık bırak illaki bir üstünlük kurma çabasına girilecek. bu mu insan olmanın erdemleri. Koskoca iki ülkenin başbakanı geliyor, basit saçmasapan düşünüp komik hareketler  yapıyorlar, tiksindim yemin ediyorum.Gerçi Putin normal gelmiş de bizimki başlatmış yine kasımpaşalılığı tutmuş  saçmalamış.

O değil de siz de oturup bunları ciddi ciddi düşünüyormusunuz; "evet şimdi biri geldi, elini kapalı uzatıyor hımm bana üstünlük taslıyor altta kalmamalıyım dur dur omzuna dokunayım ehehehe nasıl göt gibi kaldı dur bir de eline sıkayım iyice anlasın göt" mü diyorsunuz içinizden :)

haha :D Bütün numaraları bılıyorum  mesela ama yapmıyorum bunlarla ugrasanlar için kullanıyorum bende siktiri boktan şeyler ya :D

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

Kusura bakma ama cahil gibi düşünüyosun,

Ahmet Şerif İzgören - Beden Dili ve Allan Pease - Body Language, kitaplarını bir oku, düşüncelerin değişecek.

Tüm dünya liderleri bunları kullanır. Kitaplardaki örnekleri görünce hak vereceksiniz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı
    XpertVision bunu yazdı

Ahmet Şerif İzgören - Beden Dili ve Allan Pease - Body Language, kitaplarını bir oku, düşüncelerin değişecek.

Tüm dünya liderleri bunları kullanır. Kitaplardaki örnekleri görünce hak vereceksiniz.

örnek verdiğin insanlar, başka insanların aptallıklarından beslenen onların geleceklerini kendi çıkarları uğrunda bir saniye bile düşünmeden harcayan insanlar.Hani o yukarda bahsettiğim insan olmanın erdemlerinin yanına yaklaşamayacak insanlardır. Shakespare diyor ya "Dünya bir tiyatro sahnesidir" , işte onların yaptığı da yalnızca oynamak, tamamen insan arzusunun açgözlülüğünün dışavurumu .Cahilce düşünüyormuşum bence sen aynaya bir bak da sor kendine neden istediğim gibi yaşamıyorum? neden aklımdan geçen her fikri acaba millet ne der diye düşünüyorum? neden birisine karşı üstünlük kurmak bana zevk veriyor? Dışarı çıktığında sosyalleşmek insanlarla ortak paylaşıma girmek yerine milleti gözüne kestirip, önyargılarının verdiği dürtüyle onu hapsetmeye çalışmak bilgelikse, ben cahil kalmayı yeğlerim :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı
    XpertVision bunu yazdı

örnek verdiğin insanlar, başka insanların aptallıklarından beslenen onların geleceklerini kendi çıkarları uğrunda bir saniye bile düşünmeden harcayan insanlar.Hani o yukarda bahsettiğim insan olmanın erdemlerinin yanına yaklaşamayacak insanlardır. Shakespare diyor ya "Dünya bir tiyatro sahnesidir" , işte onların yaptığı da yalnızca oynamak, tamamen insan arzusunun açgözlülüğünün dışavurumu .Cahilce düşünüyormuşum bence sen aynaya bir bak da sor kendine neden istediğim gibi yaşamıyorum? neden aklımdan geçen her fikri acaba millet ne der diye düşünüyorum? neden birisine karşı üstünlük kurmak bana zevk veriyor? Dışarı çıktığında sosyalleşmek insanlarla ortak paylaşıma girmek yerine milleti gözüne kestirip, önyargılarının verdiği dürtüyle onu hapsetmeye çalışmak bilgelikse, ben cahil kalmayı yeğlerim :)

Kardeşim ben çok şükür istediğim gibi yaşıyorum. Senaryoyu yazdın oynadın maşallah :D Hadi Ahmet Şerif İzgören'i tanıyosundur belki diyorum ve saygı duyuyorum yorumuna, Allan Pease'ı nerden tanıyon şimdi sen de hemen yorum yapıyosun!..  Sen hayatı babanın cebine koyduğu harçlıkla dışarda sosyal ortamlara akmak sanıyorsun sanırım. Hayat her zaman o kadar kolay değil kardeşim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    nolanded bunu yazdı

35. saniyeden itibaren açıkla hocam :)

http://www.youtube.com/watch?v=lagMepMpaR0

putin reis postayı koyuyor. şimdi videoyu ayrıntılara kadar yorumlasam yarım sayfa yazarım en az. hatta beden bili yorumlayabilenlerin haberleri izlemesine gerek yok. ikisinin de ve doğal olarak iki ülkenin tavrını belki gelecekte olacakları bile buradan öğrenebilirsiniz.

putin reyizin avantajı hayatı boyunca profesyonellik içinde yaşadığı hayatı. muhtemelen gençliğinde ilk öğrendiği şeylerden biriydi beden dili. tayyip ise bu konuda biraz daha acemi kaldığından nüansları ıskalıyor. kendini ayna gibi belli ediyor. muhtemelen danışmanları, kendinden sonra putin'in de elini üste koyabileceği hakkında onu pek uyaramamış. orda mantıklı hareket ilk yapan değil karşıdan beklemek olurdu. çünkü ilk yaparsanız ardından gelecek harekete cevap veremezsiniz. ben bi aha elimi koyayım diyemezsiniz. oysa karşınızdaki putin gibi biriyse mutlaka karşılık verip o da elini koyacaktır.

0:57. - 1:00 arasında cevabı veriyoruz.

sakın o evsahibinin yer göstermesi olmasın? rusyaya gidince de bak bakalım bizden biri yer gösterilmeden oturur mu?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

tbt ve  olağan tartışmaları.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 5184 Toplam Mesaj: 32