folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tokat Da Yapılan Saldırıyı Pkk Üstlendi

Tokat Da Yapılan Saldırıyı Pkk Üstlendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

decameron bunu yazdı:
    -----------------------------

orospu çocukları :) sadece bu konu içinde rahat rahat küfredip ana bacı kayabilirsiniz

lütfen condomsuz sövmeyin (: zira üreyip çoğalmalarına sebeb olmayın :D

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kaaareeem bunu yazdı:

kendi kyularını kazıyor şerefsizler yine beklenmedik bi anda kandili vurdukları gibi tsk kara harakatı düzenlese de buda bizim açılımımız dese tsk çok güzel olurduda...

93 dede 33 silahsız asker şehit edilmiş. pkk uzantısı partileri bu yüzden kapatılmıştı. Yine o günlerde Osman pamukoğlu pkk ya askerleriyle darbe üzerine darbelerle terörist leşlerini dağda uçurumlara bıraktırıp Türkiyenin bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya göstermişti.

yalnız bugün Asker savunma hattında. dış güçler Askeriyeye her yönden saldırmakta.zaten bi emir yapılması hükümettekilerin elinde olduğu için. ha 93 deki sülüman demirel. ha bugünkü tayip erdoğan. ikiside dış güçlerin siyasi baskılarıyla biçare durumda oldukları için heleki şimdiki bitmiş düzende Askerin bunlara ağır ses getirmesi zor şu an.

Son not: zaten osman paşa şimdiki askeriyenin durumunu profilimdeki sen bana farkını söyledeki videoda 7.dk.da söylemişti..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iki gündür çok fena olmuştum ne gülüyom ne bişe. sinirden vücudum titriyo bişe yapamamanın verdiği acizlikle. duvarları falan yumrukluyorum. bugün biraz kendime geldim. Ben o kdar sabırlı olun dediğim halde ben bile dayanamıyom. ama yinede siz sabırlı olun :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

decameron bunu yazdı:

orospu çocukları :) sadece bu konu içinde rahat rahat küfredip ana bacı kayabilirsiniz

laf ağızdan çıkar :W

amına koduum çocuklarını soykırıcaksın geleni sikicen gideni sikicen ama bu anasını siktiimin insanlarını salıyolar. ulan bu başları apo orospu çocuğunu salın amına koduumun adasından. en iyisini yaparsınız bakalım nereye gidecek. dakikada kafasını soksunlarda herkes rahatlasın. salın şehit ailelerinin yanına o orospu çocuğunu :Q

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

ulan moralim bozuluyo harbi ya :/

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

decameron bunu yazdı:

sen izin verdin ya :D bütün tahribat girsin onlara orospu çocukları huzur bırakmadılar insanda hergün televizyonda şehit haberleri çatışma haberleri görmekten bıktım kalleşler yüzünden..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

decameron bunu yazdı:

onların ben ta amına koyayım. hepsi göt korkusu içinde yaşıyorlar götverenler. hepsi birer piyon gibi kullanılıyo farkında değiller. onların ben sülalesindeki kadınların beşikteki kızıda dahil hepsini sikeyim.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

Zaten kimin yaptigi belliydi. Ana baci kufur ederek bu bitmez.. Devletin basina vatanina, milletine,bayragina ve Turk silahli kuvvetlerine bagli biri gelmelidir. Acilen akp hukumeti dusurulmeli ve dtp kapatilmalidir. Anayasa tekrar duzenlenmeli idam getirilmelidir. Vatan'a silah ceken hainlik yapan hapis yatip 3-5 yil sonra cikmamalidir. Mhp yanlisi degilim ama Alparslan Turkes olmeden once pkk ile ilgili soyledigi en onemli soz istihbaratdi. Simdi Sayin Osman Pamukoglu ne diyo istihbaratimiz yok diyo. Hakli istihbaratimiz yok abd den izin aliyoruz operasyon icin. Adamlarin eline bakiyoruz istihbarat icin. Imralida yatan o orospu cocugunu da bir an once infaz etmek gerekir. Simdiki basbakan ve cogu milletvekili yargilanmalidir. Bu hukumetle bu anayasa ile bu teror bu vatan hainligi bitmez.

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Adamların pusu attığı yer telefonun çekmediği, görüş mesafesinin çok az olduğu bir yer.Hep kalleşçe hep kalleşçe be arkadaş..Askerimiz pkk'lı bir grup'la karşılaştığıında teslim ol çağrısı yapıyor.O sırada adamlar mevzileniyor vuruşa vuruşa kaçıyorlar.Teslim ol çağrısı yapmıyacaksın bu köpeklere.İlk ateş çok önemlidir.En çok şehit ilk ateş sırasında pusu da verilmiştir.Askerimizin bu konuda acımasız olmasını isterdim.

Bunun dışında adamlar şehitlerimizden sonra sokaklara dökülüyorlar.Molotofla yanan küçük kızda unutmadık.Ve her haber kanalını açtığımda bu oruspunun çocukları ara sokaklara dağlarak kaçıyorlar.Göz altına alınan şüphelilerde serbest bırakılıyor.Ne ara sokakmış be arkadaşşşşş... Biz çıksak joplana joplana kameraların önünde dayak yeriz.Karakola hiç girmeyelim zaten.

Akp terör provagandası yapanların yasasını düzenliye düzenleye adamları iyice cesaretlendi.Çık sen molotof at biji bilmem ne de sonra da serbest serbets dolaş.Ne ayak lan bu ?

Şehit askerlerimizden biri iskenderunlu.Haberlerde evini gösterdiler.Adam aldığı 170 tl'yi ailesine gönderiyormuş.bir kuruşuna bile dokunmuyormuş.ailesi çok ama çok fakir.Hep varoş'a hep fakire.ADALETİNİ SİKİM SENİN DÜNYA...

Demokratik açılım mı, kürt açılımı mı, özerklik mi ne sikim diyorsanız deyin.Bu yapılanlar pkk'ya can verdi kan verdi.Yapılan 30 senelik mücadele bir çırpıda başa döndü.Akp sağ olsun artık halk askerin karşısında oluverdi.Şehitleri kim uğurluyor, ailelerin yanında kim var bir bakın.Hep asker var.

Kürt arkadaşlara söylüyorum.Çıkıp kürtlerin hakkı yok, bilmiyorsunuz etmiyorsunuz diyen kürtler'de sorumludur şehitlerimizden.Bu iş kürt - Türk meselesi değil bu yabancıların oyunu diyen kürt arkadaşlar da sorumludur bu işte.Diyerbakırda 1 milyon kürt sokağa dökülüyor.Dadağı 5 bin terörist'in %99'u kürt.Bu iş pkk meselesi değil kürt meselesidir.Şimdi biri çıkar bana faşsit der.Kürtler 30 senedir kan dökerken ne oluyordu peki ?Elbetteki ki benimde kürt arkadaşlarım var bu mesele ile alakası olmayan.Ama onlar kürtlüklerinden utanıyorlar bu olaylar yüzünden.Utanmıyorsan bir sorun var demektir.

Biz Türk'ler çok hoşgörülüyüz.O yüzden bu kara günleri yaşıyoruz.Ama bu kadar hoşgörüye rağmen biz faşist oluyoruz.Yalnız şu da unutulmamalıdır.Ülkelerde insan gibidir.Tarih onların geçmişidir.Bir gün gelir bu ülkenin hakkaten dini imanı sabrı kalmaz.O zaman gerçek faşistlerle tanışırsınız.Ve o zaman gerçekten masumlarında canı yanar.Son nefeste edilen töbe'yi de kimseler kabul etmez.

Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

decameron bunu yazdı:

decameron saol hocam..

Amını yolunu siktigimin piçleri sizinde amınıza koym siktigimin cahilleri .. ananızın amına girsin o keleşler amına kodumun kokuşmuş abaza piçleri  hergün birinizi birgün hepinizin amına koyacaz siktigimin  yavşakları ..! sizi doğuranın babalarınızın ananızı siktigi gecenin ben amq..!

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
Toplam Hit: 4862 Toplam Mesaj: 38