folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tokat Da Yapılan Saldırıyı Pkk Üstlendi

Tokat Da Yapılan Saldırıyı Pkk Üstlendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

analarını bacılarını siktiklerimin çocukları

orospunu torunları yedi ceddini siktiğimin evlatları

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Analarını

Bacılarını

Teyzelerini

Halalarını

Eltilerini

Babalarını

Abilerini

Amcalarını

Dayılarını

Kuzenlerini

Kardeşlerini

Yeğenlerini

Kan Kardeşlerini

Yoldaşlarını

1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6.  Dereceden Başlayarak En Yakından En Uzağa Kadar Kan Bağı Olan Yakınlarını,

Yurtiçinde ve Yurtdışında Yaşayan Irkdaşlarını, Soydaşlarını,

Sempatizanlarını, Siyasi Kanadı Olan DTP'ye Oy Veren Sempatizanları,

1,5 Milyonluk GAZİANTEP SİKSİN,

YETMEDİ KİLİS , ARDINDAN ADANA GELSİN, ONUN PEŞİNDEN KAHRAMANMARAŞ DEVAM ETSİN, ŞANLIURFA DESTEK VERSİN,

D-amıtılmış T-erörist P-içleri

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Gaziantep dtp İl Binasına Molotoflu Saldırı

Gaziantep'te Demokratik Toplu Partisi (DTP) il binasına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce molotof kokteyli atıldı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

var ya o 7 şehidimiz afedersiniz bir hiç için öldürüldü....bu kadar net ve kesin söylüyorum eğer haberleri izediyseniz herkafadan farklı bi ses çıkıyo yok açılımı yapmadık ondan böyle oluyo vs. ya kardeşim biz şehit vermişiz adamlar bunun üzerinden konuşarak bazı ideolejilerin savundukları icratların haklılığını ön plana çıkarmaya çalışıyorlar ise hiç kusra bakmayın bizim ne askerimizden ne siyasetimizden bir halt olmaz aq bu kadar diyorum...

neyse bu ülkenin insanlarının bir dilim ekmeğe muhtaç olacakları zamanlarda gelecek ozaman görecez bklm akp yi ve ona oy verenleri bu sefer ne yapacaklar kime sığınacaklar hangi ideolejinin hangi dinin üzerinden siyaset yapacak yada siyaset yapacakları bir din bir ideolejileri kalacakmı piyasada....yanlış anlaşılmasın ben ne milliyetçiyim ne de koministtim her ikisini yerinde ve seviyesinde savunan biriyim ki böylede olması gerek bu ülkede denge kurulamazsa coğrafi konum yer altı kaynakları vs. bir dünya önemli cevherleri olan bu ülke hiç bir zaman rahat bırakılmaz huzur kelimesi mumla aranır olur....

yani bu ülke nin götü toparlaması çok zor hele ve hele insanlar maddi zorluklar çekerken geçim derdine düşmüşken kim ne eylesin siyaseti...insanlar aç kaldıkça birbirlerinin ekmeğine göz diker haline geldiler ki bu bence piskolojik olarak yapılan planlanmış bir harekatın ürünüdür...size söylemek ve anlatmak istediğim şey aslında bizim birbirimize olan birlik ve beraberliğimizi bu insani zaaflarımızdan faydalanarak kırıp insanları biribirine düşürerek toplumu duyarsız hale getirmek ve istediklerini elde etmektir....

şu sıralar bu durumu herkes hisseder oldu ailesinden günde 20tl haçlık alan bir çocuk bile artık o paranın bilmek kaçta kaçını bile zor alıyor...ev geçindirenler ay sonunu nasıl getireceklerini düşünüp gelir gider dengesi kurmaya çalışıyorlar yani artık bazı şeylerin farkına varın ey türk halkı millleti ulusu.....giren bize girecek ama kimsenin umrunda değil ve o girenide çıkartan bulamıcağız ki girdikçede girecek emin olun osmanlının yaptıklarının acısını bizden çıkartacaklar ki bir kez düşmeye görelim herkeş yamyam gibi saldıracak dediydi dersiniz.....

neyse uzatmayalım böle konulara yazmıyacam yazmıyacam diyorum yinede yazıyorum lütfen öle ufak tefek düşünce mantığı güden arkadaşlar ne laf atsınlar nede yazsınlar...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

OOOOOOOOOOOOOOOO

APONUN ANASINI SAMSUN SİKSİN ! APONUN ANASINI SAMSUN SİKSİN !

OOOOOOOOOOOOOOOO

ANALARINI BACILARINI SİKTİMİN ŞEREFSİZ ADİ , AQ GAYLERİ SİZE TÜM SAMSUN KOMŞUSU TOKAT KOMŞUSU ORDU KOMŞUSU SİNOP ÇAKI ÇAKI VERSİN !!!!

Aq. Evlatları

ohhh be bu sitede ettiğim ilk ve son küfür olacak galiba :)

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

şerefsiz ibnenin evlatları

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

3-4 satırlık aralıksız küfür yazmıştım sanırım göndere basmadım :(

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

PKK - Devlet paslaşması

açıklamalarında diyorlar ki  "her birimimiz kendi inisiyatifini kullanma hakkına sahiptir.”     ne zamandan beri ?  (:

Eylem  yaptıklarında aynı gün üstlendirlerdi. Olayın üzeinden 3 gün geçmiş daha yeni üstleniyorlar. Çıkar kokusu.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
Toplam Hit: 4864 Toplam Mesaj: 38