Tokat Da Yapılan Saldırıyı Pkk Üstlendi
-
analarını bacılarını siktiklerimin çocukları
orospunu torunları yedi ceddini siktiğimin evlatları
-
Analarını
Bacılarını
Teyzelerini
Halalarını
Eltilerini
Babalarını
Abilerini
Amcalarını
Dayılarını
Kuzenlerini
Kardeşlerini
Yeğenlerini
Kan Kardeşlerini
Yoldaşlarını
1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. Dereceden Başlayarak En Yakından En Uzağa Kadar Kan Bağı Olan Yakınlarını,
Yurtiçinde ve Yurtdışında Yaşayan Irkdaşlarını, Soydaşlarını,
Sempatizanlarını, Siyasi Kanadı Olan DTP'ye Oy Veren Sempatizanları,
1,5 Milyonluk GAZİANTEP SİKSİN,
YETMEDİ KİLİS , ARDINDAN ADANA GELSİN, ONUN PEŞİNDEN KAHRAMANMARAŞ DEVAM ETSİN, ŞANLIURFA DESTEK VERSİN,
D-amıtılmış T-erörist P-içleri
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gaziantep dtp İl Binasına Molotoflu Saldırı
Gaziantep'te Demokratik Toplu Partisi (DTP) il binasına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce molotof kokteyli atıldı.
-
var ya o 7 şehidimiz afedersiniz bir hiç için öldürüldü....bu kadar net ve kesin söylüyorum eğer haberleri izediyseniz herkafadan farklı bi ses çıkıyo yok açılımı yapmadık ondan böyle oluyo vs. ya kardeşim biz şehit vermişiz adamlar bunun üzerinden konuşarak bazı ideolejilerin savundukları icratların haklılığını ön plana çıkarmaya çalışıyorlar ise hiç kusra bakmayın bizim ne askerimizden ne siyasetimizden bir halt olmaz aq bu kadar diyorum...
neyse bu ülkenin insanlarının bir dilim ekmeğe muhtaç olacakları zamanlarda gelecek ozaman görecez bklm akp yi ve ona oy verenleri bu sefer ne yapacaklar kime sığınacaklar hangi ideolejinin hangi dinin üzerinden siyaset yapacak yada siyaset yapacakları bir din bir ideolejileri kalacakmı piyasada....yanlış anlaşılmasın ben ne milliyetçiyim ne de koministtim her ikisini yerinde ve seviyesinde savunan biriyim ki böylede olması gerek bu ülkede denge kurulamazsa coğrafi konum yer altı kaynakları vs. bir dünya önemli cevherleri olan bu ülke hiç bir zaman rahat bırakılmaz huzur kelimesi mumla aranır olur....
yani bu ülke nin götü toparlaması çok zor hele ve hele insanlar maddi zorluklar çekerken geçim derdine düşmüşken kim ne eylesin siyaseti...insanlar aç kaldıkça birbirlerinin ekmeğine göz diker haline geldiler ki bu bence piskolojik olarak yapılan planlanmış bir harekatın ürünüdür...size söylemek ve anlatmak istediğim şey aslında bizim birbirimize olan birlik ve beraberliğimizi bu insani zaaflarımızdan faydalanarak kırıp insanları biribirine düşürerek toplumu duyarsız hale getirmek ve istediklerini elde etmektir....
şu sıralar bu durumu herkes hisseder oldu ailesinden günde 20tl haçlık alan bir çocuk bile artık o paranın bilmek kaçta kaçını bile zor alıyor...ev geçindirenler ay sonunu nasıl getireceklerini düşünüp gelir gider dengesi kurmaya çalışıyorlar yani artık bazı şeylerin farkına varın ey türk halkı millleti ulusu.....giren bize girecek ama kimsenin umrunda değil ve o girenide çıkartan bulamıcağız ki girdikçede girecek emin olun osmanlının yaptıklarının acısını bizden çıkartacaklar ki bir kez düşmeye görelim herkeş yamyam gibi saldıracak dediydi dersiniz.....
neyse uzatmayalım böle konulara yazmıyacam yazmıyacam diyorum yinede yazıyorum lütfen öle ufak tefek düşünce mantığı güden arkadaşlar ne laf atsınlar nede yazsınlar...
-
OOOOOOOOOOOOOOOO
APONUN ANASINI SAMSUN SİKSİN ! APONUN ANASINI SAMSUN SİKSİN !
OOOOOOOOOOOOOOOO
ANALARINI BACILARINI SİKTİMİN ŞEREFSİZ ADİ , AQ GAYLERİ SİZE TÜM SAMSUN KOMŞUSU TOKAT KOMŞUSU ORDU KOMŞUSU SİNOP ÇAKI ÇAKI VERSİN !!!!
Aq. Evlatları
ohhh be bu sitede ettiğim ilk ve son küfür olacak galiba :) -
şerefsiz ibnenin evlatları
-
3-4 satırlık aralıksız küfür yazmıştım sanırım göndere basmadım :(
-
PKK - Devlet paslaşması
açıklamalarında diyorlar ki "her birimimiz kendi inisiyatifini kullanma hakkına sahiptir.” ne zamandan beri ? (:
Eylem yaptıklarında aynı gün üstlendirlerdi. Olayın üzeinden 3 gün geçmiş daha yeni üstleniyorlar. Çıkar kokusu.