Tokat"Ta Çatışma
-
Helal Olsun
Geceler zehir, geceler kara
Uçasım gelir, kanadım yara
Yaralar derin seneler kadar
Açılın geri
Sabah olmuş gün doğmuş
Her yerimde karlar
Doymadım, dönülmüş deliye
Helal olsun aşk olsun
Gözlerimde yaşlar
Durmadım, dönülmez geriye
Geceler benim, geceler bana
Unutun beni
Söz: Kaan Tangöze
Müzik: Batuhan Mutlugil -
Başımız sağolsun
Terörist denmişte Tokatta Pkk ne arasın tokatın başına musallat ulan dhkpc ve tikko gibi yasa dışı sol terörist örgütler var onlardır büyük ihtimal tokatta pkk olmaz orada yaşayan arkaşlarım var benim
baktılar birşey olmuyor diğer tüm teröristerin götü kalktı tabi pkk affedildi dhkpc nedne affedilmesin mantığı var sanırım -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Başımız sağolsun
Terörist denmişte Tokatta Pkk ne arasın tokatın başına musallat ulan dhkpc ve tikko gibi yasa dışı sol terörist örgütler var onlardır büyük ihtimal tokatta pkk olmaz orada yaşayan arkaşlarım var benim
baktılar birşey olmuyor diğer tüm teröristerin götü kalktı tabi pkk affedildi dhkpc nedne affedilmesin mantığı var sanırım
kayseride pkk olmaz diyoduk adamın anasını s..erler burda diyoduk gecen ay eskişehir bağları mahakkesişnde 8 kişşi yakalanmış.. bombalı saldırı eylemindelermiş... Pkk artık eskisi gibi güçsüz değil arkadaslar abimin dediklerine göre düzenli ordu sistemine gecmişler. öyle 3-5 bin kişi felanda değillermiş. abim Güneş Harekatına katıldı.. izine geldiğinde anlattı. Bizde olmayan silahlarla karsılık verdiler. en az 10.000 kişi vardı kimse kaçmamış. mevzilenmişler dedi... sırf tugaya 2-3 bin leş getirmişler kamyonlarla gömmüşler... O yuzden burda pkk olmaz dememek lazım gözü açık uyanık olmak lazım. Ama dediğin gibi sol terör örgütleride yapmış olabilir. en iyisini Genelkurmay açıklar doğrusunu beklemek gerek... -
Tikko ve DHKP olması mümkün değil çünkü bu örgütlerin 6 asker öldürücek kadar yapılanması yok.Bunu yine PKK yaptı.İşi sol örgütlere yıkıp bak PKK yapmadı kürt açılımına darbe vurmadılar ondan dolayı devam ettirelim demek istiyolar.Ama işin asıl boyutu bunu PKK yaptı.DHKP ve diğer sol örgütlerin bağzıları PKK ile çatışma halinde.Çoğu sol örgüt PKK ile yurtdışında birbirini yerken bize saldırmalarına ihtimal bile vermiyorum.Tamamen oyun oynanmak isteniyor dikkatli izlerseniz son olayları anlarsınız.
-
yazık
-
Avira bunu yazdı:
Tikko ve DHKP olması mümkün değil çünkü bu örgütlerin 6 asker öldürücek kadar yapılanması yok.Bunu yine PKK yaptı.İşi sol örgütlere yıkıp bak PKK yapmadı kürt açılımına darbe vurmadılar ondan dolayı devam ettirelim demek istiyolar.Ama işin asıl boyutu bunu PKK yaptı.DHKP ve diğer sol örgütlerin bağzıları PKK ile çatışma halinde.Çoğu sol örgüt PKK ile yurtdışında birbirini yerken bize saldırmalarına ihtimal bile vermiyorum.Tamamen oyun oynanmak isteniyor dikkatli izlerseniz son olayları anlarsınız.
Mantıklı aslında birde şuı şekilde olabilir akp ye tepki olarak insanlar sol partilere yönelmesini engellemek maksadıyla da yapılmış olabilir bak solcularda öldürüyor gibi bir hava yaratılabilir -
AÇILIMINIZA SI*ÇAYIM ULAN.
AÇILIMA DESTEK VEREN VATAN HAİNİDİR ULAN.
BENİM MEMLEKETİMDE TERÖRİSTİN YERİ YOKTUR ULAN.KAN İSTİYORSANIZ AKITIRIZ ULAN SOYSUZLAR.
BENİM ASKERİME KURŞUN SIKAMAZSINIZ ULAN.
ADİ ŞEREFSİZ NAMUSSUZLAR. HALK DÜŞMANI KATİLLER.
tayipte amerikaya gitsin yardım et obama desin.forumdada akepenin yalakalığını yapanların akıllarına sıçayım ulan.
abdullah gülde sadece kınamayla yetinsin.
BU ÜLKE BU KADAR AŞAĞILANMAMIŞTI.ONURSUZ BİR ÜLKE DEĞİLDİ.
yazıklar olsun. Ailelerimizin evlerine ateş düştü.
Reşadiyeliyim. bu şerefsizler burada barınamazlar.
Bu verilen canların hesabını soracağız.

-
ben tokat'lıyım. tikko nun yapacağı iş değil tikko bitti burada. uzun zamandır pkk kendisini burada göstermemişti umulmadık bir anda bastırmışlar. reşadiye, almus ve erbaa kırsal alandır ve zamanında pkk yuvasıdır. bunu yapan pkk'dan başka kimse olamaz
-
kürt açılımına karşı kaç kişiyizde yazdım burayada yazıyorum
Tokattaki şehitlerimizden sonra hiç bir kürdün gözümde 1 kuruşluk değeri yok bundan sonra.
iyi kürt kötü kürt ayrımıda bitmiştir benim için.
-
Öcelikle Allah şehidlerimizin ailelerine büyük sabır versin.Kolay değil aslan gibi evlatlarını kaybettiler.Ama açılım saçmalığı altında eve dönüş pişmanlık yasası saçmalığı altında o şerefsizleri içimize iyice soktular.Bu memlekette vatan hainliği suçunun cezası idam görüldüğü yerde vur emri olmazsa daha analarımız çok gözyaşı döker.Çözüm bu mu diyenler olacaktır asıp kesmek mi? evet asıp kesmek çözüm itirazı olan varsa gitsin başka memleket arasın kendine.Ab uyum yasası diye memleketimizin anasını ağlattılar.polisin canına kast ediyorlar biz biber gazı ve sudan başka bişey kullanamıyoruz.Aslan gibi gençlerimizi şehid ediyorlar kahrolsun ... diyoruz.demekle bişey olmuyor bunun adı konsun artık.savaşsa savaş.bizde dostumuzu düşmanımızı bilelim.Böyle hainleri barındırmayılım.Ben bu ülkeyi kurarken çok kan akıtmışım hala akıtıyorum.Daha da akıtmam gerekiyorsa akıtırım ama memleketimde ki hainleri de ibret-i alem diye tek tek asarım.İşte açılım bu açılım buna denir.