Tokat"Ta Çatışma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

idam geri gelsin. yeter artık. bu pislikler asker öldürürken araç yakarken kendinde hak görüyorsa bu devlette idamı hak görmelidir. teröristlere idam geri gelsin. caydırıcı bir ceza olsun bir daha böyle birşey olmaz. başka çıkar yolu yok. devletin adaletinden güveninden iyice soğuttular milleti.

İdam olayını kesinlikle destekliyorum, abicim İslam hukukunda ne güzel devlete başkaldırı idam....

Oyun yeni başlıyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öncelikle Şehitlerimize Allah rahmet eylesin...

ikinci oalraksa bi kaç mesaja baktım. iç savaş falan. sakın ola.. Temkinli olun. iç savaş çıkarsa istediğin kadar Kürt öldür g.doğuyu kurtaramayız. bunun yanında devlet 50 yıl geri gider bi daha da belini doğrultamaz. herkes biraz daha sabırlı olsun... İç savaş çıkarsa devletin düşeceği durumu düşündükçe içim kötü oluyo. Bu işe bi çözüm bulmamız şart :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

Öncelikle Şehitlerimize Allah rahmet eylesin...

ikinci oalraksa bi kaç mesaja baktım. iç savaş falan. sakın ola.. Temkinli olun. iç savaş çıkarsa istediğin kadar Kürt öldür g.doğuyu kurtaramayız. bunun yanında devlet 50 yıl geri gider bi daha da belini doğrultamaz. herkes biraz daha sabırlı olsun... İç savaş çıkarsa devletin düşeceği durumu düşündükçe içim kötü oluyo. Bu işe bi çözüm bulmamız şart :S

bu başımızdakilerle zor bulunur hocam, kim ister iç savaş çıkması vatanın zarar görmesini ama adamların yaptıkları akla mantığa sığmıyor insanlar nefret gütmeye başlıyor malesef

IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Apo Dahil Olmak Üzere  Tüm DTP lilerle Beraber Hepsi Tüm Kadro ASKERİ yüksek Mahkemesinin Kanunları İçerisinde Yargılanmalıdır..

Görürüm O zaman  Yüzlerce Nasıl Dar Ağacı Kuruluyor..

A.k ç..ları..Hepsinin anasını s......

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Bir tokatlı olarak şok içindeyim.Yıllardır Tokat'ta terör olayı yaşanmazdı.Eğer bizim memlekete kadar geldilerse bu itler askeri olarak ciddi güvenlik problemleri var demektir.Çünkü lojistik destek sağlayacak kürt köyü yoktur tokatta.

Ama unutmayın orospu çocukları Tokat sizin gibi itlere hiç bir zaman müsahama göstermedi.Gerekirse halk geçmişte olduğu gibi yine silahlanır.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek

İşte 7 Şehit Daha , 7 Göz Daha Kapandı Hayata , 7 Ananın Daha Hıçkırıkları Karıştı Toprağa , 7 Baba Daha Ağladı Evladının Musalla Tası Etrafında , Sen Rahatca Uyuyabiliyorsan Hala yatagında bilki 7 ve niceleri sayesindedir.Birazcık TÜRKLÜK kaldıysa Kanında Yuregin Vatan diye carpabiliyorsa hala senin için Can veren MEHMETÇİKLER'E Oku birer FATİHA !

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Biri çıkar açılım sabote ediliyor der açılıma devam der. O derken açılım devam eder. Ama bu kez açılan açan 7 kan gülü.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    duygusal_serseri
    duygusal_serseri's avatar
    Erkek

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Bu olaylar maalesef böyle devam eder gider,ve bizde millet olarak derin uykuya devam ederiz.(yıllardır olduğu gibi)....

hani baharlarda sen gelecektin..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

T-Bag bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

idam geri gelsin. yeter artık. bu pislikler asker öldürürken araç yakarken kendinde hak görüyorsa bu devlette idamı hak görmelidir. teröristlere idam geri gelsin. caydırıcı bir ceza olsun bir daha böyle birşey olmaz. başka çıkar yolu yok. devletin adaletinden güveninden iyice soğuttular milleti.

İdam olayını kesinlikle destekliyorum, abicim İslam hukukunda ne güzel devlete başkaldırı idam....

----------------------------

İdama evet. Fakat yargılama bu hükümet tarafından yapılacaksa hayır. Ergenekon davası süresince izledikleri rota bunun en açık sebebidir. Seneryo tarihteki gibi olur. Bir zamanlar M.Kemal ve arkadaşları için de padişah tarafından idam fermanı çıkarılmıştı.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

olacakları soyluyorum..hükümet ; açılımı baltalamaya çalısan hainler başarılı olamayacaklardır..şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum.şiddetle kınıyorum.şehitlerimizin ailesinin ve Türk halkının acısını paylaşıyoruz..bu gibi eylemler bizi kürt kardeşlerimizden ayıramayacak vs gibi!..

şunu söylemek istiyorum Türk milleti hiç bir vakitte bu kadar aciz duruma basiretsiz bir yönetime küçük duruma düşmemiştir..ben ve benim yakınımdaki arkadaslar bundan 5 sene once Türk milleti güçlüdür herseye cewap vermesini bilir amerikaya kafa tutar ordusu sağlamdır şunu yapar bunu yapar derdik ama şimdi diyemiyoruz..bize yazıklar olsun!..

Toplam Hit: 9667 Toplam Mesaj: 63