Toki Çatıları Ve Haç
-
mason oyunnarı bunnar.. altından illüminati ve tapıank şövalyeeri de vardır..
-
Lan ag, bi derler dinciler bunlar, mahalle baskısı var, halifelik geliyor ardından Hac işareti var böle şöle.
Götümle gülüyorum.
Not: İnşaat Mühendisiyim ve TOKİ şantiyesinde görev yapmıştım bir zamanlar.
AG'um gazeteciler, doktordan daha doktor, mühendisten daha mühendis, mimardan daha mimar. AKtuklarımın anlamadıkları mesele yok, adamlar ansiklopedi gibi :)
-
sübhanallah kardeş ibretlik paylaşım.

-
Kanım dondu şerefsizim.
-
Memleketten toki çatı katları ..Google mapte aradığımız zaman çoğunluklu bu tip çıkıyo. Bence sadece tokinin Tsi yada tsi .

Buda Bizim evin çatısı

-
Gayet normal.Haç yerine davut yıldızı olsa ya da hilal,balık,gamalı haç,mantra vb. sembol olsa da gayet normal.Eğer başka bir dini düşman olarak görürsen,bunlar anormal.Müslüman olmayan bir ülkede bir bina dikseniz,üzerine ne amaçla hilal sembolu koyardınız?Tek aklınıza gelen üstünlük kurabilmektir.İlk aklınıza gelen bu ise;sizin gözünüzde üstünlük bina tepelerine sembol koymakla oluyor o zaman.Aşın bunları.Eğer tokide ki haçların sebebini,birisinin size üstünlük kurmak olduğunu düşünüyorsanız,herşeyi baştan tekrar düşünmeniz lazım.Üstünlüğün bu şekilde olacağını beyninize kazımışlar.Bir başkasından farkınızın ancak bu şekilde olacağını düşünüyorsunuz.Haliyle kimsenin kimseden farkı kalmıyor.Bunun farkına varıp,gerçeği görenler ya da bunları düşünmezi sağlayanlar,zaten dünyayı parmağında döndürüyor.
-
bu isde bi is var
arastirilsin
aydinlanalim
-
Toki ye mail atın o zaman sorun biriniz neden böyle diye :)
-
olsa ne yazar olmasa ne yazar abi:D insanların uydurduğu bi simge sonuçta..
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------sübhanallah kardeş ibretlik paylaşım.

-----------------------------gece gece gülmekten altıma sıçtım amk:))))))