Toki Çatıları Ve Haç
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Mınakoyim sanki cumayı helikopterde kılıyonuz. Size ne lan damdaki işaretten.
-----------------------------
alkışşş :D :D -
tokinin inşaat mühendislerini sikmek lazım, büyük ihtimalle ibne hristiyan inşaat mühendislerinin işidir, ki böyle bir çatı planı çizmişler
Allah bilir, evlerin iç planınıda haç şeklinde yapmışlardır bu yavşaklar -
c0der bunu yazdı:
-----------------------------tokinin inşaat mühendislerini sikmek lazım, büyük ihtimalle ibne hristiyan inşaat mühendislerinin işidir, ki böyle bir çatı planı çizmişler
Allah bilir, evlerin iç planınıda haç şeklinde yapmışlardır bu yavşaklar
-----------------------------
bos bos konusma insaat muhendisi cati cizmez, hesaplar ve uygulamaya doker. isine gelmeyen oturmasin basit bir durum. iddia ediyorum ufurukten nemlenerek komplo teorileri uretmede kimse bizim ulkemizi (TC) gecemez...
-
lan adam elini kolunu sallıya sallıya misyonerlik faaliyetini yapıyo zaten sizin boklu çatıya mı kaldı amk :D
-
tokide üst düzey yönetici dayim var
ben bi soruyum
bekleyin az
-
Bence gayet normal birşey bilinçli olması sonuçta bizde dekorasyon işi yapıyoruz ahşapta ve ürünlerimizin çoğunda Allah yazmakta
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Mınakoyim sanki cumayı helikopterde kılıyonuz. Size ne lan damdaki işaretten.
-----------------------------:|| sesli güldüm müslüman :D
-
sordum diyoki
asonsör dairesi icin en uygun sekil oymus falan fisman
bilimsel bir mantigi varmis
kinetik enerji acisindan degisken hava yapisindan evi en iyi sekilde korumak icin deprem aninda evin sabitlenmesi cart curt
bisürü zirva anlamadigim terimler kullandi
buna yakin seyler dedi
isin uzmanlari bilir
gerci ben inanmadim
inanilasi biri degil degisgen pudding gibi
günahi boynuna
-
alberteinstein bunu yazdı:
-----------------------------israil mason illuminati subliminal nasip kısmet kader
-----------------------------illuminati aynen illuminati bilader ya. illuminati kesinlikle..illuminati olduguna çok inanıyorum ben. illuminati olmazsa olmaz.
-
Balıkesir'de TOKİ konutları üzerinden geçen bir pilot, binaların üzerindeki şekli haç işaretine benzetti ve konu yerel basına yansıdı.
Ardında da İslami yayın organlarında adeta TOKİ aleyhinde bir kampanya başladı.
TOKİ yetkilileri ise şaşkın. Başkan Yardımcısı Ercan Tıraş, "İddialar komik. Çatılarda haç varmış, şu varmış, bu varmış biz bunlarla hiç uğraşmıyoruz. Asansör boşluğu, merdiven, yangın merdiveni konduğu takdirde çatıda bu tür şekiller çıkıyor." dedi.
ANKARA'DA RÖTUŞ YAPILMIŞTI
TOKİ'nin Ankara'da inşaatına başladığı Turkuaz Vadisi konutlarının projesi de ortalığı karıştırmıştı. Konutların broşürlerinde çatı katındaki terasın haç şeklinde planlanmasına vatandaşlar ilginç bir biçimde tepki göstermiş ve TOKİ yetkilileri devreye girerek projede terasın şeklini haçtan T harfine dönüştürmüştü.
Konuyu değerlendiren TOKİ Başkan Yardımcısı ve İnşaat Mühendisi Ercan Tıraş ise yapılan müdahaleyi, "Anormal bir yoğunluk vardı. Dışarıdan bu tür şikayetler gelince, projeye hemen müdahale ettik. Binaların yapımı için ihaleye çıkmadığımızdan bir sorun olmadı. Bir detay atlamışız" sözleriyle açıklamıştı.artı işareti hemen hemen çoğu yerde çıkabilir bence ama düşünülmesi lazımdı. düşünmemişler