TOKİ'den 500 Bin Sosyal Konut Projesi
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama sizin açınızdan malum kişinin vakfında 10 yıldır çalışıyorum. 3 kere tokiye yazıldım çıkmadı :)
-
İstanbul için bana çıkmış da bunun ödemesi çok sorunlu değil mi ya? İptal edeyim mi ne önerirsiniz?
balbazar tarafından 05/May/26 14:29 tarihinde düzenlenmiştir -
balbazar bunu yazdı
İstanbul için bana çıkmış da bunun ödemesi çok sorunlu değil mi ya? İptal edeyim mi ne önerirsiniz?
Kredi çekip kapatıma durumun varsa vaz geçmem hani baba evinde oturur kira veririm dersen yine vaz geçme. Aq ülkesindeki enflasyon canavarı yüzünden her türlü kardasın. Ama yinede o kurumun AQ BEN
-
2019 dan beri girmiş olduğumuz tünelin ışığı göründü AQ kurumu bunca yıl sonra teslim programını hazır etmişler. Fakat bir dünya eksik var. Nasip kısmet artık ne zamana geç otur diyecekler muamma 26 Haziranda bankaya tekrar gideceğiz. Umarım 250 bin ve 500 bin konutu bizim adar bekletmezler.
-
erdem358 bunu yazdı
2019 dan beri girmiş olduğumuz tünelin ışığı göründü AQ kurumu bunca yıl sonra teslim programını hazır etmişler. Fakat bir dünya eksik var. Nasip kısmet artık ne zamana geç otur diyecekler muamma 26 Haziranda bankaya tekrar gideceğiz. Umarım 250 bin ve 500 bin konutu bizim adar bekletmezler.
Hadi gözün aydın. Artık bir kurban kesersin hocam :D
mkyb tarafından 22/May/26 14:08 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
Hadi gözün aydın. Artık bir kurban kesersin hocam :D
Anahtarı alayım ilk işim o olacak
-
bunların proje bilgileri bile kim bilir ne zaman açıklanacak
-
erdem358 bunu yazdıbalbazar bunu yazdı
Kredi çekip kapatıma durumun varsa vaz geçmem hani baba evinde oturur kira veririm dersen yine vaz geçme. Aq ülkesindeki enflasyon canavarı yüzünden her türlü kardasın. Ama yinede o kurumun AQ BEN
Hayırlı olsun Kingpin
-
Çok iyi
Şansınızı deneyin.
https://x.com/EgitimYatirim/status/2062479166520348797?s=20
Bakan Kurum’dan Önemli Konut Hamlesi! Amaç kira fiyatlarını düşürmek.
TOKİ aracılığıyla 64 ilde yaklaşık 20 bin konut satışa çıkıyor! Şartlar:
18 yaşını doldurmuş ve TC vatandaşı olmak
Eşi ve kendi üzerine kayıtlı ev olmamalı 2+1 ve 3+1 daireler, çoğu bitme aşamasında,
Fiyatlar 2,1 milyon TL’den başlıyor
Başvuru: 15 Haziran - 17 Temmuz
Taksitler 18 bin TL’den başlıyor
-
samaccc bunu yazdı
Çok iyi
Şansınızı deneyin.
https://x.com/EgitimYatirim/status/2062479166520348797?s=20
Bakan Kurum’dan Önemli Konut Hamlesi! Amaç kira fiyatlarını düşürmek.
TOKİ aracılığıyla 64 ilde yaklaşık 20 bin konut satışa çıkıyor! Şartlar:
18 yaşını doldurmuş ve TC vatandaşı olmak
Eşi ve kendi üzerine kayıtlı ev olmamalı 2+1 ve 3+1 daireler, çoğu bitme aşamasında,
Fiyatlar 2,1 milyon TL’den başlıyor
Başvuru: 15 Haziran - 17 Temmuz
Taksitler 18 bin TL’den başlıyor
O kurumun ....