Tokluğu Uzatan Yiyecekler
-
nar suyunun susuzluğa bir çare olduğunu duydum ama hiç denemedim belkide ramazanda nar suyu satışlarını arttırmak için bir reklam olabilir :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Asi bunu yazdı:
Allah'a şükür ne acıkıyorum ne susuyorum sigarayıda aramıyorum. Büroda tek oruç tutanda benim herkes çay sigara yemek hiç çekinmiyorlar. Üstelik iftardan iftara yemek yiyorum sahura kalkmıyorum.
way be :)
Eee herkes ağırlına göre yemek yiyor. Ama iftardan sonra nerdeysi 1 demlik çayı bitiriyorum. Bir fincanda şekersiz Türk kahvesi -
susuzluğa bir çare bulan varsa ellerinden öperim..
-
Asi bunu yazdı:
Allah'a şükür ne acıkıyorum ne susuyorum sigarayıda aramıyorum. Büroda tek oruç tutanda benim herkes çay sigara yemek hiç çekinmiyorlar. Üstelik iftardan iftara yemek yiyorum sahura kalkmıyorum.
-----------------------------arkadaşım sen normal misin:D ya da edirnede tutup ığdırda mı açıyon diycem sahura kalkmıyosn...neyse iftarda yemeğe çok abandığını düşünerek mesajımı bitireym...
-
ErK bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım sen normal misin:D ya da edirnede tutup ığdırda mı açıyon diycem sahura kalkmıyosn...neyse iftarda yemeğe çok abandığını düşünerek mesajımı bitireym...
Ne abanması be bir bardak su ve bir kase çorbadan sonra yemek yiyemiyorum. Ara verip tekrar yemek yemeye çalışıyorum ramazan geldi geleli annemin deyimiyle ite döndüm. -
Asi bunu yazdı:
-----------------------------hoca ne yaptın sen ya kurucan bole gıderse bayrama cıkamıcan :D
-
Ben sahurda sucuklu omlet yiyorum tatlı yiyorum efendime sölüyüm mısır gevreği süte buluyup yiyorum ama saat 12 oldu mu feci acıkıyorum..
-
Asi bunu yazdı:
ErK bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
Ne abanması be bir bardak su ve bir kase çorbadan sonra yemek yiyemiyorum. Ara verip tekrar yemek yemeye çalışıyorum ramazan geldi geleli annemin deyimiyle ite döndüm.
-----------------------------deyim güzelmiş + çorba yumuşatır ama kesebilir...bknz: kötü bi mercimek çorbası sonrası bitiremediğm iskender...tabii ki öyle bişey olamaz bitiririm...senin günlük kalori ihtiyacın 1800 civarı falan olmalı yanlış hatrlamıyosam:S ozaman seni hemenhastaneye yatrp tedaviye başlamalıyz:D böyle giderse yakında uçuk atabilrsin yani vücut savunman çöker + massif kas kaybı sonucu sarkmalara falan hiç girmek sitemiyorum...
-
HaYVaN bunu yazdı:
Ben sahurda sucuklu omlet yiyorum tatlı yiyorum efendime sölüyüm mısır gevreği süte buluyup yiyorum ama saat 12 oldu mu feci acıkıyorum..
-----------------------------adamalrın canı cekıcek sımdıı :| sucuklu omlet dıyo yaa :D oyle seyler solenmez ayıpp hhhıı hıım :P
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------adamalrın canı cekıcek sımdıı :| sucuklu omlet dıyo yaa :D oyle seyler solenmez ayıpp hhhıı hıım :P
Hemde apikoğlu herkese tavsiye ederim. %100 öküz eti.Şaka maka sahurda kusana kadar yiyorum yine acıkıyorum sabah hayret bise... Kurt mu var benim içimde