folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tokluğu Uzatan Yiyecekler

Tokluğu Uzatan Yiyecekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArkiYaN
    ArkiYaN's avatar
    Erkek
    nar suyunun susuzluğa bir çare olduğunu duydum ama hiç denemedim belkide ramazanda nar suyu satışlarını arttırmak için bir reklam olabilir :)

Fak yu!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    Asi bunu yazdı:
    Allah'a şükür ne acıkıyorum ne susuyorum sigarayıda aramıyorum. Büroda tek oruç tutanda benim herkes çay sigara yemek hiç çekinmiyorlar. Üstelik iftardan iftara yemek yiyorum sahura kalkmıyorum.

way be :)
    Eee herkes ağırlına göre yemek yiyor. Ama iftardan sonra nerdeysi 1 demlik çayı bitiriyorum. Bir fincanda şekersiz Türk kahvesi

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    susuzluğa bir çare bulan varsa ellerinden öperim..

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek

Asi bunu yazdı:
    Allah'a şükür ne acıkıyorum ne susuyorum sigarayıda aramıyorum. Büroda tek oruç tutanda benim herkes çay sigara yemek hiç çekinmiyorlar. Üstelik iftardan iftara yemek yiyorum sahura kalkmıyorum.

arkadaşım sen normal misin:D ya da edirnede tutup ığdırda mı açıyon diycem sahura kalkmıyosn...neyse iftarda yemeğe çok abandığını düşünerek mesajımı bitireym...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    ErK bunu yazdı:

Asi bunu yazdı:

arkadaşım sen normal misin:D ya da edirnede tutup ığdırda mı açıyon diycem sahura kalkmıyosn...neyse iftarda yemeğe çok abandığını düşünerek mesajımı bitireym...

Ne abanması be bir bardak su ve bir kase çorbadan sonra yemek  yiyemiyorum. Ara verip tekrar yemek yemeye çalışıyorum ramazan geldi geleli annemin deyimiyle ite döndüm.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

Asi bunu yazdı:

hoca ne yaptın sen ya  kurucan bole  gıderse  bayrama cıkamıcan :D

kontra bisiklet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Ben sahurda sucuklu omlet yiyorum tatlı yiyorum efendime sölüyüm mısır gevreği süte buluyup yiyorum ama saat 12 oldu mu feci acıkıyorum..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek

Asi bunu yazdı:
    ErK bunu yazdı:

Asi bunu yazdı:

Ne abanması be bir bardak su ve bir kase çorbadan sonra yemek  yiyemiyorum. Ara verip tekrar yemek yemeye çalışıyorum ramazan geldi geleli annemin deyimiyle ite döndüm.

deyim güzelmiş + çorba yumuşatır ama kesebilir...bknz: kötü bi mercimek çorbası sonrası bitiremediğm iskender...tabii ki öyle bişey olamaz bitiririm...senin günlük kalori ihtiyacın 1800 civarı falan olmalı yanlış hatrlamıyosam:S ozaman seni hemenhastaneye yatrp tedaviye başlamalıyz:D böyle giderse yakında uçuk atabilrsin yani vücut savunman çöker + massif kas kaybı sonucu sarkmalara falan hiç girmek sitemiyorum...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    Ben sahurda sucuklu omlet yiyorum tatlı yiyorum efendime sölüyüm mısır gevreği süte buluyup yiyorum ama saat 12 oldu mu feci acıkıyorum..

adamalrın canı cekıcek sımdıı :| sucuklu omlet dıyo  yaa :D oyle seyler solenmez ayıpp hhhıı hıım :P 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    mosquit0 bunu yazdı:

adamalrın canı cekıcek sımdıı :| sucuklu omlet dıyo  yaa :D oyle seyler solenmez ayıpp hhhıı hıım :P 

Hemde apikoğlu herkese tavsiye ederim. %100 öküz eti.

Şaka maka sahurda kusana kadar yiyorum yine acıkıyorum sabah hayret bise... Kurt mu var benim içimde

Toplam Hit: 6127 Toplam Mesaj: 44