Tom And Jerry 161 Bölüm
-
:D harika ya, müthişsiniz.
tskler @CanCer @PaleRider ^^)/
bu klip de size gelsin.
Alle Farben, GET HIGH.
tekrar tskler.
-
türkçe hali vaR mı
-
bu RECESS veya TENEFFÜS ZİLİ`ni de ekleyebilirseniz şahane olur. mail.ru vb yerlere.
tskler şimdiden. ^^)//
-
Teşekkürler, kızım bayılacak !!!!
-
yalnız konuşmalı bölümlerin hiçbiri Türkçe dublaj filan değil ha :D ingilizce bilginiz olsun.
-
coLin bunu yazdı
yalnız konuşmalı bölümlerin hiçbiri Türkçe dublaj filan değil ha :D ingilizce bilginiz olsun.
Olsun hocam , isterse japonca olsun mükemmeller :) çizgi filmleri toplama çakışması yapacam isimlerini yazın aklınıza gelen
Voltran vardı unutmadan yazim
-
KaptaN bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Olsun hocam , isterse japonca olsun mükemmeller :) çizgi filmleri toplama çakışması yapacam isimlerini yazın aklınıza gelen
Voltran vardı unutmadan yazim
yok hacı benim için de sorun değil ama yine de bilsinler istedim
-
bir tane daha Futbolla ilgili çizgi dizi hatırlıyorum. ama yine ADI`nı çıkaramadım. yardımcı olursanız sevinirim.
çizgi dizinin genelinde, mavi, mor, ve bordo renkler hakimdi. sanırım Fransız yapımıydı.
karakter ince uzun yapılı, alnına düşen, kıvırcık saçları vardı, aynı zamanda enseyede uzamıştı saçları.
"albatros vuruş"u mu ne vardı. rüzgarı iyi kullanabiliyordu.
karakterin biraz uyumsuz bir tarafı vardı.
Sia Furler , cheap thrills ^^)/
-
HarmOniYa bunu yazdıbir tane daha Futbolla ilgili çizgi dizi hatırlıyorum. ama yine ADI`nı çıkaramadım. yardımcı olursanız sevinirim.
çizgi dizinin genelinde, mavi, mor, ve bordo renkler hakimdi. sanırım Fransız yapımıydı.
karakter ince uzun yapılı, alnına düşen, kıvırcık saçları vardı, aynı zamanda enseyede uzamıştı saçları.
"albatros vuruş"u mu ne vardı. rüzgarı iyi kullanabiliyordu.
karakterin biraz uyumsuz bir tarafı vardı.
Sia Furler , cheap thrills ^^)/
Ben bir tsubasayı biliyorum bir de strikers vardı baş karakterinin adı shun godai. :)
-
KaptaN bunu yazdı
şöyle jetgiller , taşdevri ,heman, alf hatta tüm karakterlerin yarıştıgı bi çizgi film daha vardı, aslanların birleştigi bi çizgi film daha vardı onların tüm serileri olsa güzel olur
aklına başka çizgi film gelen varsa yazsında bi seri yapak bulduklarımızı tek konuda toplayak
benim öğrencilere (5 yaş) bazen bunların geyiğini yapıyorum tanıyan duyan gören yok -_-