folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Tonerli Yazıcı Alacagım Hangısını Onerırsınız?

Tonerli Yazıcı Alacagım Hangısını Onerırsınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler uygun fıyata tonerli yazıcı alacagım sorun cıkarmasın bırde sureklı toner derdı olmasın kurulumu kolay uygun fıyata bır cıhaz arıyorum sanırım suan 150tl cıvarında bırsey verebılırım belkı max 200tl.. Yazıcıların fıyatlarını bılmıyorum az yada cok yazmamıssımdır umarım :)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://www.vatanbilgisayar.com/lazer-yazicilar/?opf=p2833

yukarıda bulunan 3 yazıcıda senin işini görecek kolay kolay problem çıkartmayacak yazıcılardır.

az çok bilirsin o fiyata olan yazıcılar kolay basit arıza vermeyen iş görür faydalı yazıcılardıdr.

ama ben sana brother olanını öneririm. belki torunların bile kullanır.

bu üç ürün arasında ricoh marka olmaması kötü ama ricoh pro cihazlar üretiyor ev kullanıcısı için pek mal üretmiyor. 

tecrube konuşuyor : brother cihazlara türkiyede yaygın olmadığı için sıcak bakmıyorlar ama yazıcıların kıralıdır.

ricoh ise hepsinin tanrısıdır.

ama o ilnkteki borıther cihazı en uygun olan yerden mutlaka al bence.

edit: eğer extrem ekonomi yapmak istiyorsan ek olarak problemsiz dolabilen muadil toner al birtane o markaya uygun.

bittikçe kenarından tıpasını açar doldurursun çok ucuza gelir.

yada orjinal tonere toner haznesi olan bir köşeden delik aç ve tıpa tak doldur doldur kullan.

dram ölene kadar doldurur kullanırsın.

ha bu arada borother cihazların çoğunda artık toner haznesi yok onun için daha fazla baskı yaparlar.

sadece dram öldüğünde bir dram taktırırsın ondan sonra yapıştır gitsin tam gaz.

zalimadam tarafından 17/Haz/14 02:43 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tonerlimi tercih etmeliyim yoksa Lazerli mi ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam bende de xerox 3040 var. Monolazer yazıcı. Yani sadece siyah beyaz baskı alabiliyorsun.

Toner konusunda baya uzun gidiyor. Lakin toneri çipli. Yani sınırlı sayıda(örn 1500 sayfa kadar..değişiyor) çıktı alabiliyorsun. Sonra çip değiştirmen gerekiyor. Çip fiyatları 10 lira kadar. Bakarken çipsiz almanı tavsiye ederim ona göre araştır

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Tonerlimi tercih etmeliyim yoksa Lazerli mi ?

bizim tonerli problem çıkartıp duruyor iş yerinde ama biraz eski,

hp nin ofis jett lazer yazıcısı ise hık demeden çalısıyor valla. wifi den bile cep telefonundan çıktı alabiliyoruz.

ha tonerli tabiki daha ucuz. lazerli daha hızlı.

PanxeR tarafından 18/Haz/14 02:10 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

tonerli demek lazer yazıcı demek zaten müdür . ikisi aynı şey.

sadece mürekkep püskürtmeli yazıcı onlardan farklı. kartuşlu yazıcıda deniliyor ama bir halta yaramaz boşuna üretmişler gibi birşey.

birde efsane nokta bvuruşlu yazıcılar var onlara hasta oluyorum ben :) ama onlarda piyasadan kaltı artık :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

sadece mürekkep püskürtmeli yazıcı onlardan farklı. kartuşlu yazıcıda deniliyor ama bir halta yaramaz boşuna üretmişler gibi birşey.

birde efsane nokta bvuruşlu yazıcılar var onlara hasta oluyorum ben :) ama onlarda piyasadan kaltı artık :)

fatura kestiğimiz değilmi bunlar hocm ? 2 bin liraya kadar çıkıyor hani fiyatları.

bu arada ikisi aynı da hp de çat diye çıkıyor kagıt diger makınada böyle taksit taksit geliyor :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

fatura kestiğimiz değilmi bunlar hocm ? 2 bin liraya kadar çıkıyor hani fiyatları.

bu arada ikisi aynı da hp de çat diye çıkıyor kagıt diger makınada böyle taksit taksit geliyor :S

evet öyle hocam. ama sistemden dolayı hala dehşet paralara satılıyorlar epsonlar var göt kadar cihaz ama araba parası istiyorlar.

bu hastahanelerdeki gibi direk ofis sitemine geçen şirketler faturalandırmayı daha kolay başarılı ve önüne gelen her tonerli yazıcı ile yapabılıyor.

ama ilginçtirki nokta vuruşlu cihazlar hala korkunç paralara satılıyor. para sayma makinası gibi pahalı mk.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

evet öyle hocam. ama sistemden dolayı hala dehşet paralara satılıyorlar epsonlar var göt kadar cihaz ama araba parası istiyorlar.

bu hastahanelerdeki gibi direk ofis sitemine geçen şirketler faturalandırmayı daha kolay başarılı ve önüne gelen her tonerli yazıcı ile yapabılıyor.

ama ilginçtirki nokta vuruşlu cihazlar hala korkunç paralara satılıyor. para sayma makinası gibi pahalı mk.

ben nefret ediyorum hocam ha bire sıkışıp duruyor günde 50 defa kagıt düzeltiyorum valla deli oluyorum. kasa sorumlusu oldugumdan artık yazıcı ile yüz yüze bakıyoruz namussuz arada sırada yarı yolda bırakıyor.

illa şart mı şimdi biz merak ediyorum bu nokta vuruşluları niye kullanıyoruz. atıyorum bi teknosa felan kullanmıyor yani.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

ben araştırıp aldım, iki aydır kullanıyorum. Brother hl111. Tavsiye ederim, hesaplarıma göre orjinal toneri en ucuz yazıcı bu. İlle istersen dolum da yapabiliyorsun. Ama ben gerek gormedim. Orjinal olanı 50 liraydı, 1000 sayfa kadar alınabiliyormuş. Bu arada lazerli dediğin zaten tonerli çalışıyor hocam.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bugun gidip teknosadan alacagım

Toplam Hit: 2009 Toplam Mesaj: 15