Tonerli Yazıcı Alacagım Hangısını Onerırsınız?
-
-
SAMSUNG ML-2165, A4, USB 2.0, Mono Lazer Yazıcı , Brother hl111 bunlardan bırını bulurum ınsallah.
-
-
PanxeR bunu yazdızalimadam bunu yazdıPanxeR bunu yazdızalimadam bunu yazdı
tonerli demek lazer yazıcı demek zaten müdür . ikisi aynı şey.
sadece mürekkep püskürtmeli yazıcı onlardan farklı. kartuşlu yazıcıda deniliyor ama bir halta yaramaz boşuna üretmişler gibi birşey.
birde efsane nokta bvuruşlu yazıcılar var onlara hasta oluyorum ben :) ama onlarda piyasadan kaltı artık :)
fatura kestiğimiz değilmi bunlar hocm ? 2 bin liraya kadar çıkıyor hani fiyatları.
bu arada ikisi aynı da hp de çat diye çıkıyor kagıt diger makınada böyle taksit taksit geliyor :S
evet öyle hocam. ama sistemden dolayı hala dehşet paralara satılıyorlar epsonlar var göt kadar cihaz ama araba parası istiyorlar.
bu hastahanelerdeki gibi direk ofis sitemine geçen şirketler faturalandırmayı daha kolay başarılı ve önüne gelen her tonerli yazıcı ile yapabılıyor.
ama ilginçtirki nokta vuruşlu cihazlar hala korkunç paralara satılıyor. para sayma makinası gibi pahalı mk.
ben nefret ediyorum hocam ha bire sıkışıp duruyor günde 50 defa kagıt düzeltiyorum valla deli oluyorum. kasa sorumlusu oldugumdan artık yazıcı ile yüz yüze bakıyoruz namussuz arada sırada yarı yolda bırakıyor.
illa şart mı şimdi biz merak ediyorum bu nokta vuruşluları niye kullanıyoruz. atıyorum bi teknosa felan kullanmıyor yani.
şimdi gerçekte lazer yazıcı demek şu bimde a101 de fatura ve hesap kesen yağlı kağıda hiç mürekebe gerek kalmadan basan yazıvcıdır.
ama tonerliyede lazer diyorlar.
sisin problem sitemden kaynaklanıyor. hatta o yazıcıların çoğunu gördüm hala windows 98 kullanıyorlar sistemi hiç bozmamışlar.
sistem değişrise çok rahat edersniz. yok sistemi değiştirmezler dersen kağıt sıkıştırma ayarlarından kaynaklanıyor onun ayarını tutturman lazım.
pehhhh çok uğraşırsın ama teknoloji eski sistem eski düzen tutmz.
-
ben de canon mx320 var ve bitmeyen kartuş olayını kullanıyorum. şimdilik memnunum bir sıkıntım yok.
http://www.bitmeyenkartus.com.tr/BITMEYEN-KARTUS-SISTEMLERI,LA_152-2.html#labels=152-2
-
Brother hl111 ı aldım ınsallah pısman olmam :)