Topbaş: Taksim"Deki Yılbaşı Kutlamaları İptal Edildi :@
-
Yılbaşı kutlamayı , isa nın doğum gününü kutlamayla bir tutan zihniyet yobazdır.Sizin gibiler yüzünden bu ülkede okul yerine camii açılıyor ve ülke geri kalıyor.
Daha bundan 10-15 yıl once doğuda okul denen bişiy bilinmiyordu ama nedense binlerce camii var ve şuanki doğunun durumuna bak,eğitimsizliğin nelere mâl olduğunu iyi tastik et.Hem madem sen çok dinine bağlı yaşam süren bir insansın niçin Allah kelimesi ile Salak kelimesini aynı cümlede telaffuz ediyorsun.Buda senin ahlâk seviyeni ortaya koyar..Neyse konu dağılmasın.Ama yılbaşı kutlamalarını engellemekte kullandıkları sebep çok saçma ve alakasız.Güvenlik için bile olsa,orda eylenenlere güvenlik sağlamakla hükümdürler.Yılbaşını kutlamasını iptal etmekle değil. Madem güvenlik sağlayamıyıcak bıraksın o işi, yapacak adam bulunur..!!
------------------------------
onbinlerce kişinin güvenliğini sağlıcak insan düşünemiyorum ben .
belki taksime bi kaç askeri tank koyarlarsa tırsarlar .tepelerede keskin nişancı lazım...
düşüncelerinde inat etmek zorunda değilsin arkadaşım . insan hayatı ucuz değil güvenlik için yapılmış birşey.
daha bugün bomba dolayısıyla 1 kişi yoktan yere öldü. düşünsene bi neydi yani sebebi? yada çöpte bomba oldgunu kim bilebilirdi?
inancın zayıf olabilir ama dine camiye saldırman aptalca.
doguda okulda var artık hastanede.okula göndermeyen kendıleri .kimse cami var diye okula göndermiyo değil yani.
10 15 yıl once oralarda cami olmasaydı okul olsaydı o camiyi o halk kendi elleryle yapardı merak etme sen .
neyse. çok iyi bi karar bence.iki üç saat için onbinlerin hayatını riske atmaya değmez.
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------Lan askerlerimiz dağda beklediği için,biz burda rahat yaşıyoruz, eğer rahat yaşamayacaksak beklemesinler mk:S Böle yobazlık olur mu ya:@ Amaçları yıl başı kutlamalarından insanları soğutmak. Ama bunu nah ba$arırlar, topba$ ate$le oynuyor....
-----------------------------
sanırım 2007 yılının en salak yorumu bu olur :Shocam ne demişler ;
1000 düşün 1 konuş...sen 1 düşünmüşsün 121323 konusmussun :D
saçmalamıssın...eger rahat yaşamayacaksak beklemesinler demişsin...amk. saygı denen birşey vardır...adamın orda götü donuyo sogukda...ailesinden ayrı kalıyo...onlar istemezmi yılbaşında eglenmeyi?ama bizleri koruyorlar..bide sen ve senin gibi VEFASIZları koruyorlar...
yobazlık demişsin?
her sene görüyoruz...karıyı kızı elleyenler...pandikleyenler...osuranlar sıçanlar..onlar bunlar...şimdi sanırım sen bunların hiçbirini yapamayacagın için üzülüyosun ve ona buna bok atıyosun...
insanları sogutmakda demişsin :D
ya hacı...buna çok güldüm amk :D :Dadam neden sogutsun?
şimdi bana yobazlıkdan falan diceksin ama deme ;)
topbaş ateşle oynuyor :D ehehehe ya zaygo güldürme beni kardeşim ya :D
abi ne ateşi...taksim meydanında kutlama yapılmayacak deniliyorsa yapılmayacak okadar...
o gece orda toplanacak kişilerin sayısı kaç oluyor bilmiyorum ama baya bi kişi oluyo orda ;)
olum düşünsene bu amk'mun pkk'sı orada bombalı eylem yapsa nolur? yine ölen bizim insanlarımız olur...niye? boktan bi yılbaşı eglencesi için ;)
nese msn'e girdiginde konusuruz ;)
-
bence iyi olmuş , yobazlıkla uzaktan yakından alakası yok.
a.q'un kroları içsin içsin , milletin karısına kızına sevgilisine sarkıntı olsun , turistleri ellesin oh ne ala...
bi arkadaşımızın da dediği gibi , beyoğluda bissürü bar var isteyen gider.
-
A.q.
Madem param yok, ben eğlenemiyorum; Kimse eğlenmesin :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------A.q.
Madem param yok, ben eğlenemiyorum; Kimse eğlenmesin :)
-----------------------------çok benmerkezci bi adamsın dostum :| :D benide dahil et bendede yoh para :D
-
ZaYGo bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------Lan askerlerimiz dağda beklediği için,biz burda rahat yaşıyoruz, eğer rahat yaşamayacaksak beklemesinler mk:S Böle yobazlık olur mu ya:@ Amaçları yıl başı kutlamalarından insanları soğutmak. Ama bunu nah ba$arırlar, topba$ ate$le oynuyor....
-----------------------------Allah'ım bu ne salakca bi yorumdur ya :) ne o lan kızlara parmak atmayımı özledin ? .. yobaz mıs..o adam yobaz sa sen de maybaş sın :S b.s.g ya.
-----------------------------Yılbaşı kutlamayı , isa nın doğum gününü kutlamayla bir tutan zihniyet yobazdır.Sizin gibiler yüzünden bu ülkede okul yerine camii açılıyor ve ülke geri kalıyor.
Daha bundan 10-15 yıl once doğuda okul denen bişiy bilinmiyordu ama nedense binlerce camii var ve şuanki doğunun durumuna bak,eğitimsizliğin nelere mâl olduğunu iyi tastik et.Hem madem sen çok dinine bağlı yaşam süren bir insansın niçin Allah kelimesi ile Salak kelimesini aynı cümlede telaffuz ediyorsun.Buda senin ahlâk seviyeni ortaya koyar..Neyse konu dağılmasın.Ama yılbaşı kutlamalarını engellemekte kullandıkları sebep çok saçma ve alakasız.Güvenlik için bile olsa,orda eylenenlere güvenlik sağlamakla hükümdürler.Yılbaşını kutlamasını iptal etmekle değil. Madem güvenlik sağlayamıyıcak bıraksın o işi, yapacak adam bulunur..!!
-----------------------------konun icine et sonra konu dagılmasın de.. olay taksimdeki kutlamalardan doğudaki camilere kadar gelmiş..neden biliyomusun ? çünki bana kendini haklı cıkarıcak bi sebep bulamıyosun ta ebesinin ordan bana laf sokucaksın ama yemez...tartısma sınırlarını cizmem mi gerek konu bu diye gözünemi sokuyum ne istiyosn ? cümlelere cok dikkat ediyosan .. öyle direk isa yazılmaz..zira o senin kankan değil ..ama bi konuda haklısın..senin gibi beyinsizi korumaktansa bıraksın bu işi asker dimi ? bebe ya.
-
iyi yapmışlar amq da yobazlıkla ne alaka ??? Biraz aklını çalıştır hemşerim pkk nın anasını sıkıyor dağda mehmetçikler ama pkk sadece dağda mı ?? Yıl başı gecesi neler yapmayı planladığını düşünmesi bu kada rmı zor senin içinde lafı hükümete ve şuankı hukumete yapılan en buyuk hakaret olan yobazlığa getiriyon amacın hukumetı eleştirmekse git derin konulara bi topik aç zaten kavga çıkar boylece amacına ulaşırsın..
En son tursitlere saldırmışlardı bizim abazalar tüm dünyaya rezil olmuştuk sırf bu yüzden bile yasaklansa helaldir amq ! Kaldı ki adamların noeli kutlatmamak gibi bi derdi olsa noel gecesi aşırı alkol trafik kazaları vs. bahene gösterip eğlence yerlerini kaparlardı git sen eğlence yerine orda kutla noelini tutanın mı var ??? HHeee ama şimdi senin gibi bu zihniyete sahip birinin şunu sorması çok doğaldır ; Param yok oraya gitmeye o zaman kutlayımcam mı ? Bende uçaklarda firs klass uçmak istiyorum ama param yok ne olcak ? Böyle abuk sabuk teorilerle milleti birbirine düşürmeye çalışan zihniyetlere uyuz olduğumu ama aşısını bulamadığımdan tedavi olamdğımıda bildirmek isterim ayrıca.. Yobazlıkmış,noeli kutlatmamakmış püffff... Çık noel gecesi kutla bi bomba patlatsınlarda gör diyorum başkada bişe demiyorum.. -
eğer şehitler içinböyle birşey yapmışsa gerçekten tebrik ederim duyarlı bir hareket ama güvenlikse söz konuasu olay tamamen yanlış.çünkü teröre yenik düşmektir bu.terörün amacı zaten korkutmak ve sindirmekse bu da demek oluyor ki hedeflerine ulaşmışlar,devleti halkın önünde aciz duruma düşürmüşlerdir.yazıyı okumadım ama bu 2 durum için 2 düşüncem söz konusu.
-
iyi ya gecen yıl uyuz olmuştuk kurtler salak salak timsah yurusu adında ortalıgın içine zıcıyordu onlar yuzunden yılbası akşamı hatun gelmez oldu taksime buyılda ole bişe yapsalardı arkadaşlarla katil olmayı dusunuyorduk :l
-
"Mesaj nikoteen tarafından 26 Aralık 2007 (Çarşamba) tarihinde yazıldı" yani bu demek oluyorki noelin uzerinden tam 2 gun gecmis. 9satır bos bir yazı yazacagına once noelin ne oldugunu ogrenseydin boyle sacma sapan konusmazdın.